Netflix Marvel's The Punisher - Dizi Yorumları

Ben de bugün izledim yaptım yorumumu :D @destere sen de izle bir an önce geride kalma :A
puniser için diyorsan hiç başlamam buna sıra gelmez:) daha onlarca dizim var izleyecek onlara zaman bulamadım :)

Bana kimse romantzm olsun diye bomba atmamıştı :( @Harunnn60 çok şanslısın ayoll
:bhr::bhr::bhr:
hogatha sen kendin bombasın zaten:) bombaya ihtiyacınmı var sanki :)

puniser için diyorsan hiç başlamam buna sıra gelmez:) daha onlarca dizim var izleyecek onlara zaman bulamadım :)

Yok la Vikings'i diyorum. Enes ben izledim yorum yazdım demiş, ben de izledim. Sen kaldın bir tek, izleyip Vikings sayfasına uğra :D

Yok la Vikings'i diyorum. Enes ben izledim yorum yazdım demiş, ben de izledim. Sen kaldın bir tek, izleyip Vikings sayfasına uğra :D
dizibox da açmaya çalıştım ordada altyazı çıkmadığı için net çeviri yokmuş sanırım artık luciferdan sonra başlarım buna :)

Sen Punisher izlesene be :A @Harunnn60 ile 6.bölümü izlemedik seni bekliyoruz 1 haftadır :A
milleti kötü yollara teşvik etmeyelim :)

Oooo güzel ozaman yorumlarını bekliyorum şansına ilk 3 bölümü yorumlamıştım :A

Zaten en son 7.bölüm verildi sanırım bir çırpıda yetişirsin :A
ben dizilere başlayınca biliyorsun günde beş bölüm gider ama işte zaman bulamıyorum yoksa iş kolay :)

ben dizilere başlayınca biliyorsun günde beş bölüm gider ama işte zaman bulamıyorum yoksa iş kolay :)
Allah aşkına sen napıyorsun ayoll uğraştığın ne :F

İşin gücün yok askere zaten gitmiyorsun , sabah 7 den sonra uyuyup gece uyanıyorsun :A Ev kızı gibi yaşıyorsun ama ev işide yapmıyorsun .Benden rahatsın vlla :A :A :A
@mrt-06 @XanTier @MasacRE- @Harunnn60

Allah aşkına sen napıyorsun ayoll uğraştığın ne :F

İşin gücün yok askere zaten gitmiyorsun , sabah 7 den sonra uyuyup gece uyanıyorsun :A Ev kızı gibi yaşıyorsun ama ev işide yapmıyorsun .Benden rahatsın vlla :A :A :A
@mrt-06 @XanTier @MasacRE- @Harunnn60

uyuyorum bol bol :) sağlıklı ve üçgen bir vücuda sahip olmak için günde 18 saat uyumak şartmış:)

Sen şuna bizim de izleyesimiz gelmiyor, seni bahane ediyoruz desene :A

Başka siteden aç, onu da ben mi söyleyeyim :A

DiziBox çoğu diziye telif atıyor oyüzden DiziMag tan bakın tüm diziler var oraya telif yapılmıyor :A :A :A

1x4

Diğer bölümlerdeki gibi sadece sonları biraz heyecanlı bir bölümdü :D
Silah kaçırma operasyonu güzeldi. Madani ile de karşılaştılar ilk kez. O ölmediğini tahmin ediyordu Punisher'in şimdi bizzat öğrenmiş oldu :D Punisher iyilerin dostu kötülerin düşmanı olarak kurtardı kadını tabi oradan kıyamadı :A
@Çiğdem- @Harunnn60 izledim 4'ü. Yarın da 5'e bakarım da ne zaman gelecek bu Harun :A

1x4

Diğer bölümlerdeki gibi sadece sonları biraz heyecanlı bir bölümdü :D
Silah kaçırma operasyonu güzeldi. Madani ile de karşılaştılar ilk kez. O ölmediğini tahmin ediyordu Punisher'in şimdi bizzat öğrenmiş oldu :D Punisher iyilerin dostu kötülerin düşmanı olarak kurtardı kadını tabi oradan kıyamadı :A
@Çiğdem- @Harunnn60 izledim 4'ü. Yarın da 5'e bakarım da ne zaman gelecek bu Harun :A
Bende 5 i izlemiştim izlede yetiş :F bu ayın sonuna gelecekmiş seni bekliyoruz dedimd ershaneye yazılmış :A

Bende 5 i izlemiştim izlede yetiş :F bu ayın sonuna gelecekmiş seni bekliyoruz dedimd ershaneye yazılmış :A
Ayın sonu mu ohoo :A Neyse 1 bölüm daha izleyip rafa kaldırırım o zaman diziyi, başka izleyecek dizilerim vardı zaten iyi oldu :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking