Netflix Marvel's The Punisher - Dizi Yorumları

Bende 5 izlemiştim yarın 6 izleyelim , @MasacRE- bukadar beklediğimiz yeter :A
Shameless'de 1 sezonum kalmıştı onu tamamladım bu ara onu izledim hep :A Şimdi Punisher'e geçebilirim artık yarın izlerim 2-3 bölüm :A

@Forumdash la biz anne with an e izleyeceğiz boşuna reklam yapma punisher a yaklaşmaya niyetimiz yok :)
Bırakın şimdi anne ane yi falan da Vikings başladı bu arada onu izleyelim :A @Harunnn60 veya Çiğdem açsın konusunu :A

Shameless'de 1 sezonum kalmıştı onu tamamladım bu ara onu izledim hep :A Şimdi Punisher'e geçebilirim artık yarın izlerim 2-3 bölüm :A

Bırakın şimdi anne ane yi falan da Vikings başladı bu arada onu izleyelim :A @Harunnn60 veya Çiğdem açsın konusunu :A
vikings başladıysa @sürgünüm üde çağırmak lazım kadro tamamlansın :)

vikings başladıysa @sürgünüm üde çağırmak lazım kadro tamamlansın :)

Sürgünüm gitti sen yokken çok değişti buralar :A Efe de gitti Bully de gitti sen çok severdin @destere :A :A :A

Sürgünüm gitti sen yokken çok değişti buralar :A Efe de gitti Bully de gitti sen çok severdin @destere :A :A :A
@EFE UYSAL döner bir yerlerde bamyasıyla oynuyordur :)
@Bully neden gitti orasını çözemedim :) onun okulda bitmek üzereydi hangi mecburiyetten gittiki acaba ? :)

Sen ne yap biliyormusun , acilen Lucifere başla yol haritan bu :A :A :A
lucifer a başla demesende başlarım chloe yu kimseye kaptırmam :) ilk izleyeceğim dizi o zaten :)

Nasıl reklam yapıyorsun :A ikisini de izleyesim yok. Hem bu sezon buhranlar içinde izleyeceğimiz outlander var :F
şu anne with an e i de ilk iki bölümünü izleteceğim sana sonra zaten bırakamazsın :) outlander başladımı başlamadan lucifer ı tüketmem lazım :)

@Bully neden gitti orasını çözemedim :) onun okulda bitmek üzereydi hangi mecburiyetten gittiki acaba ? :)

lucifer a başla demesende başlarım chloe yu kimseye kaptırmam :) ilk izleyeceğim dizi o zaten :)

şu anne with an e i de ilk iki bölümünü izleteceğim sana sonra zaten bırakamazsın :) outlander başladımı başlamadan lucifer ı tüketmem lazım :)
Evet 2 bölüm filan kaldi. Neyse diziyle ilgili yorum yapıcaktım az daha sildim :X

Okul sebebinden gitti tamamen , Efe ile görüştüm o yazın gelir ama sürgünüm ile Bully temelli gittiler görünüyor ama birgün dönerler inş diyelim :A

hangi diziden iki bölüm kaldı luciferdenmi ? :)

@MEnes le tamamlayalım boşluğu:) gerçi kır saçlı hangi aralar foruma damlıyor orası belli değil yorumu yapana kadar aylar geçer :)
@MEnes de geceleri damlıyor genelde ama ondan pek bir şey bekleme eskisi gibi sıvayamıyor ortalığı iş adamı oldu artık :A @Doğu da yabancı dizilerle kaynaştı artık ona da söyleriz Vikings'i. Ama o da oyun oynamaktan ve devamlı banlanmaktan dolayı giremiyor foruma pek :A

Outlander aralık ortasında bitmesi lazımdı(b)
ben daha başlamasını bekliyordum :)

@MEnes de geceleri damlıyor genelde ama ondan pek bir şey bekleme eskisi gibi sıvayamıyor ortalığı iş adamı oldu artık :A @Doğu da yabancı dizilerle kaynaştı artık ona da söyleriz Vikings'i. Ama o da oyun oynamaktan ve devamlı banlanmaktan dolayı giremiyor foruma pek :A
işadamı patron demektir , patron adamın zamanı bol olur parasıda bol olur:) hem çilingir sofrası kurup dizi hakkında sohbet muhabbet ederiz hem hesabı @MEnes e ödetiriz :)

Aaa bu arada Ozan nerdeyse forumu kapatıyordu :F yani gelince forumu bulamayabilirdin oğlan MS den elenince forumu kapatmaya çalıştı darbeyi zor engelledik :F @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @mrt-06
seni bulmak için foruma gerek yokki giresuna gelirim orda hogatha nerde diye kime sorsam gösterirler:) kapansada olurdu yani :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking