Günlük bir bölüm izliyorum
Öyle aman aman değildi ama her bölüm dövüş sahneleri vardı o bakımdan sıkılmadan bitirdim darısı senin başına cnmGünlük bir bölüm izliyorumAma konusu hiç iyi değil bunu sende biliyorsun
![]()
Sabır çekerek izliyorum inş bitecekÖyle aman aman değildi ama her bölüm dövüş sahneleri vardı o bakımdan sıkılmadan bitirdim darısı senin başına cnm![]()
![]()
![]()
Bitirince soygun dizisine geç yabancı diziyi sevmeyenler bile izledi diziyi gerçekten süper bir diziSabır çekerek izliyorum inş bitecek![]()
İşsiz
Aman sanki Punisher çok matah bir diziGünlük bir bölüm izliyorumAma konusu hiç iyi değil bunu sende biliyorsun
![]()
13.Bölüm Sezon finali vlla çok iyi bir sezon finaliydi ve dizi 2.Sezona daha bir aksiyon yönünden umut aşıladı gerçi 9.Bölümle birlikte son 5 bölüm çok iyiydiSabır çekerek izliyorum inş bitecek![]()
Soğudum bu diziden, hiç izleyesim yok
Sanırım final sezonuydu buSoğudum bu diziden, hiç izleyesim yok![]()
Benim izleyeceğim diziler belli ama size söylemem, ne de olsa benim söylediğim dizileri istemiyorsunuzSanırım final sezonuydu bu![]()
![]()
Sen yeni bişiler bul bakalım @Harunnn60 da gelmişken beyin yakan tuhaf dizilerini özledik
![]()
![]()
![]()
@Forumdash da geldi fok dısında ekibimiz kuruldu bişiler belirlerizBenim izleyeceğim diziler belli ama size söylemem, ne de olsa benim söylediğim dizileri istemiyorsunuzdestere öteki taraftan söylesin sana izleyeceğin diziyi
![]()