Günlük bir bölüm izliyorum Ama konusu hiç iyi değil bunu sende biliyorsunDiğer diziyi naptın @MasacRE- nin çıplak adamını
Öyle aman aman değildi ama her bölüm dövüş sahneleri vardı o bakımdan sıkılmadan bitirdim darısı senin başına cnmGünlük bir bölüm izliyorum Ama konusu hiç iyi değil bunu sende biliyorsun
Sabır çekerek izliyorum inş bitecekÖyle aman aman değildi ama her bölüm dövüş sahneleri vardı o bakımdan sıkılmadan bitirdim darısı senin başına cnm
Bitirince soygun dizisine geç yabancı diziyi sevmeyenler bile izledi diziyi gerçekten süper bir diziSabır çekerek izliyorum inş bitecek
İşsiz
Aman sanki Punisher çok matah bir diziGünlük bir bölüm izliyorum Ama konusu hiç iyi değil bunu sende biliyorsun
13.Bölüm Sezon finali vlla çok iyi bir sezon finaliydi ve dizi 2.Sezona daha bir aksiyon yönünden umut aşıladı gerçi 9.Bölümle birlikte son 5 bölüm çok iyiydiSabır çekerek izliyorum inş bitecek
Soğudum bu diziden, hiç izleyesim yokEvet @Harunnn60 @MasacRE şunada bakalım artık uygun vakitde
Sanırım final sezonuydu bu Sen yeni bişiler bul bakalım @Harunnn60 da gelmişken beyin yakan tuhaf dizilerini özledikSoğudum bu diziden, hiç izleyesim yok
Benim izleyeceğim diziler belli ama size söylemem, ne de olsa benim söylediğim dizileri istemiyorsunuz destere öteki taraftan söylesin sana izleyeceğin diziyiSanırım final sezonuydu bu Sen yeni bişiler bul bakalım @Harunnn60 da gelmişken beyin yakan tuhaf dizilerini özledik
@Forumdash da geldi fok dısında ekibimiz kuruldu bişiler belirlerizBenim izleyeceğim diziler belli ama size söylemem, ne de olsa benim söylediğim dizileri istemiyorsunuz destere öteki taraftan söylesin sana izleyeceğin diziyi