Bende 5 izlemiştim yarın 6 izleyelim , @MasacRE- bukadar beklediğimiz yeterSen Daredevil için bir ayrıntılı yorum yapsana . Merak ediyorum yorumunu . Genel şöyle bi.
5'te kaldım.
Bende 5 izlemiştim yarın 6 izleyelim , @MasacRE- bukadar beklediğimiz yeterSen Daredevil için bir ayrıntılı yorum yapsana . Merak ediyorum yorumunu . Genel şöyle bi.
5'te kaldım.
@Forumdash la biz anne with an e izleyeceğiz boşuna reklam yapma punisher a yaklaşmaya niyetimiz yok
O diziyi etkinlikte fark ettim @xemrexxx de izliyordur kesin@Forumdash la biz anne with an e izleyeceğiz boşuna reklam yapma punisher a yaklaşmaya niyetimiz yok
ben burdayken izlemiyordu eğer topacın regl dizisi bittiyse yeni arayışlara geçmiş olabilirO diziyi etkinlikte fark ettim @xemrexxx de izliyordur kesin
İzleyen arkadaşların varsa , konusunu açabiliriz ne zaman başlıyorsa @MasacRE- i kandırben burdayken izlemiyordu eğer topacın regl dizisi bittiyse yeni arayışlara geçmiş olabilir
işte yeni sezon zamanı tam netleşmedi bir netleşse zaten ortalığı ayağa kaldırırım taaki sen konusunu açana kadarİzleyen arkadaşların varsa , konusunu açabiliriz ne zaman başlıyorsa @MasacRE- i kandır
Sen ne yap biliyormusun , acilen Lucifere başla yol haritan buişte yeni sezon zamanı tam netleşmedi bir netleşse zaten ortalığı ayağa kaldırırım taaki sen konusunu açana kadar
Nasıl reklam yapıyorsun ikisini de izleyesim yok. Hem bu sezon buhranlar içinde izleyeceğimiz outlander var@Forumdash la biz anne with an e izleyeceğiz boşuna reklam yapma punisher a yaklaşmaya niyetimiz yok
Shameless'de 1 sezonum kalmıştı onu tamamladım bu ara onu izledim hep Şimdi Punisher'e geçebilirim artık yarın izlerim 2-3 bölümBende 5 izlemiştim yarın 6 izleyelim , @MasacRE- bukadar beklediğimiz yeter
Bırakın şimdi anne ane yi falan da Vikings başladı bu arada onu izleyelim @Harunnn60 veya Çiğdem açsın konusunu@Forumdash la biz anne with an e izleyeceğiz boşuna reklam yapma punisher a yaklaşmaya niyetimiz yok
vikings başladıysa @sürgünüm üde çağırmak lazım kadro tamamlansınShameless'de 1 sezonum kalmıştı onu tamamladım bu ara onu izledim hep Şimdi Punisher'e geçebilirim artık yarın izlerim 2-3 bölüm
Bırakın şimdi anne ane yi falan da Vikings başladı bu arada onu izleyelim @Harunnn60 veya Çiğdem açsın konusunu
vikings başladıysa @sürgünüm üde çağırmak lazım kadro tamamlansın
Sürgünüm gitti sen yokken çok değişti buralar Efe de gitti Bully de gitti sen çok severdin @destereShameless'de 1 sezonum kalmıştı onu tamamladım bu ara onu izledim hep Şimdi Punisher'e geçebilirim artık yarın izlerim 2-3 bölüm
Bırakın şimdi anne ane yi falan da Vikings başladı bu arada onu izleyelim @Harunnn60 veya Çiğdem açsın konusunu
@EFE UYSAL döner bir yerlerde bamyasıyla oynuyordurSürgünüm gitti sen yokken çok değişti buralar Efe de gitti Bully de gitti sen çok severdin @destere
lucifer a başla demesende başlarım chloe yu kimseye kaptırmam ilk izleyeceğim dizi o zatenSen ne yap biliyormusun , acilen Lucifere başla yol haritan bu
şu anne with an e i de ilk iki bölümünü izleteceğim sana sonra zaten bırakamazsın outlander başladımı başlamadan lucifer ı tüketmem lazımNasıl reklam yapıyorsun ikisini de izleyesim yok. Hem bu sezon buhranlar içinde izleyeceğimiz outlander var
Evet 2 bölüm filan kaldi. Neyse diziyle ilgili yorum yapıcaktım az daha sildim@EFE UYSAL döner bir yerlerde bamyasıyla oynuyordur
@Bully neden gitti orasını çözemedim onun okulda bitmek üzereydi hangi mecburiyetten gittiki acaba ?
lucifer a başla demesende başlarım chloe yu kimseye kaptırmam ilk izleyeceğim dizi o zaten
şu anne with an e i de ilk iki bölümünü izleteceğim sana sonra zaten bırakamazsın outlander başladımı başlamadan lucifer ı tüketmem lazım
Okul sebebinden gitti tamamen , Efe ile görüştüm o yazın gelir ama sürgünüm ile Bully temelli gittiler görünüyor ama birgün dönerler inş diyelim@EFE UYSAL döner bir yerlerde bamyasıyla oynuyordur
@Bully neden gitti orasını çözemedim onun okulda bitmek üzereydi hangi mecburiyetten gittiki acaba ?
lucifer a başla demesende başlarım chloe yu kimseye kaptırmam ilk izleyeceğim dizi o zaten
şu anne with an e i de ilk iki bölümünü izleteceğim sana sonra zaten bırakamazsın outlander başladımı başlamadan lucifer ı tüketmem lazım
Yolumuza sürgünüm'süz devam edeceğiz artık yerini başkalarıyla doldurmaya çalışırızvikings başladıysa @sürgünüm üde çağırmak lazım kadro tamamlansın
hangi diziden iki bölüm kaldı luciferdenmi ?Evet 2 bölüm filan kaldi. Neyse diziyle ilgili yorum yapıcaktım az daha sildim
@MEnes le tamamlayalım boşluğu gerçi kır saçlı hangi aralar foruma damlıyor orası belli değil yorumu yapana kadar aylar geçerYolumuza sürgünüm'süz devam edeceğiz artık yerini başkalarıyla doldurmaya çalışırız
Aaa bu arada Ozan nerdeyse forumu kapatıyordu yani gelince forumu bulamayabilirdin oğlan MS den elenince forumu kapatmaya çalıştı darbeyi zor engelledik @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @mrt-06hangi diziden iki bölüm kaldı luciferdenmi ?
@MEnes le tamamlayalım boşluğu gerçi kır saçlı hangi aralar foruma damlıyor orası belli değil yorumu yapana kadar aylar geçer
Outlander aralık ortasında bitmesi lazımdıhangi diziden iki bölüm kaldı luciferdenmi ?
@MEnes le tamamlayalım boşluğu gerçi kır saçlı hangi aralar foruma damlıyor orası belli değil yorumu yapana kadar aylar geçer
@MEnes de geceleri damlıyor genelde ama ondan pek bir şey bekleme eskisi gibi sıvayamıyor ortalığı iş adamı oldu artık @Doğu da yabancı dizilerle kaynaştı artık ona da söyleriz Vikings'i. Ama o da oyun oynamaktan ve devamlı banlanmaktan dolayı giremiyor foruma pekhangi diziden iki bölüm kaldı luciferdenmi ?
ben daha başlamasını bekliyordumOutlander aralık ortasında bitmesi lazımdı
işadamı patron demektir , patron adamın zamanı bol olur parasıda bol olur hem çilingir sofrası kurup dizi hakkında sohbet muhabbet ederiz hem hesabı @MEnes e ödetiriz
seni bulmak için foruma gerek yokki giresuna gelirim orda hogatha nerde diye kime sorsam gösterirler kapansada olurdu yaniAaa bu arada Ozan nerdeyse forumu kapatıyordu yani gelince forumu bulamayabilirdin oğlan MS den elenince forumu kapatmaya çalıştı darbeyi zor engelledik @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @mrt-06