Ben çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyimÇok şükür yetiştin sonunda.@MasacRE-
Bugün tatil yapacağız yarın bakarızBen çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyim![]()
Bugün tatil yapacağız yarın bakarız![]()
Aaa evet bu geçmiş biziBen çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyim![]()
Gizli gizli izler bu kesinAaa evet bu geçmiş bizi
Yarından sonra devam edecem bende , şimdide sen bizi bekle![]()
Aaa evet bu geçmiş bizi
Yarından sonra devam edecem bende , şimdide sen bizi bekle![]()
Yok akşam yılbaşı kutlayıp günaha gireceğiz, yarına bırakırım ben deGizli gizli izler bu kesin![]()
Herkes yıl olarak 1 yıl yaşlanacak bir bakıma yeni yaşımızı kutluyoruzYok akşam yılbaşı kutlayıp günaha gireceğiz, yarına bırakırım ben de![]()
Senin hep otomatik 25 olduğu için sorun olmuyor canım zaten.Herkes yıl olarak 1 yıl yaşlanacak bir bakıma yeni yaşımızı kutluyoruzDoğum aylarımızda esas yaşımıza giricez ama onun öncesinde yıl olarak yeni yaşımızdan gün alıyoruz işte bunu anlamıyorlar
![]()
![]()
![]()
@xemrexxx deyimiyle 10 yılda 1 yaş yaşlanıyorum ben vampir gibiSenin hep otomatik 25 olduğu için sorun olmuyor canım zaten.4 yıldır ne artıyor ne azalıyor anlamadım valla.
![]()
Ne güzel iş valla yaşı 25'e sabitle@xemrexxx deyimiyle 10 yılda 1 yaş yaşlanıyorum ben vampir gibiHala çıtıpıtı görünmem ondan boşuna CW izlemiyoruz ayoll
![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE-
O geçti ayoll 4 yılda 26 oldum şimdi 2020 de 27 e girmeyi planlıyorum
Şubat ayı gibisinO geçti ayoll 4 yılda 26 oldum şimdi 2020 de 27 e girmeyi planlıyorum![]()
![]()
@MasacRE- @xemrexxx @Forumdash
bu puştiner kazması daradevilde karşıma çıkmıştı karen e asılıyordu tombalak@destere bu diziyi izledin mi?
bizde hep temmuz ağustos gibi çekiyoruz ama ne halta yararkiŞubat ayı gibisin4 yılda bir
![]()
bu puştiner kazması daradevilde karşıma çıkmıştı karen e asılıyordu tombalakordan kıl kaptım herife o yüzden izlemek içimden gelmiyor
bizde hep temmuz ağustos gibi çekiyoruz ama ne halta yararkiçekilecek çile değil valla
![]()
@destere bu diziyi izledin mi?
Şubat ayı gibisin4 yılda bir
![]()
Ben çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyim![]()
@MasacRE- Bile izliyor izlemelisiniz bence @Doğu @destere @ForumdashSenin hep otomatik 25 olduğu için sorun olmuyor canım zaten.4 yıldır ne artıyor ne azalıyor anlamadım valla.
![]()
bildiğim konuyu bi daha izlemek ne bileyim hiç cazip değil@MasacRE- Bile izliyor izlemelisiniz bence @Doğu @destere @Forumdash
Kaç aydır 6.Bölümdeyiz @Harunnn60 @MasacRE- ile yani bize yetişirsiniz bir başlasanız biz 7.bölüme geçene kadar![]()
Senin bildiğin gibimi işliyorlar ama şuana akdar beklentimin çok dışında ilerliyor dizibildiğim konuyu bi daha izlemek ne bileyim hiç cazip değil2 kere aynı yemeği yiyemiyorum diyim
![]()