NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

Ayın 13ü cumaya denk gelince mi diyorsun? Hayır :A
Evet ondan bahsediyorum. 😄 Tüh be. Eğer öyle bir şey olsaydı kütüğümü yurt dışına almak için hazırlıklara başlayacaktım. 😅 Kesin talan etmesinler diye tatil etmiyorlar.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bizim öğretmenlerden daha az tatil yapıyor olabilirsin belki ama bizim memurlardan yani benim gibilerden daha çok tatil yapıyorsun :A
Bu seneki tatillerime bakma sen. Çoğu az para alma karşılığında aldığım tatiller :A (tabi kesintiler oluyor) bir tek resmi günlerde evde kalma hakkımız var ama o da hafta içine denk gelirse.
Ben geçen sene nerdeyse hiç tatil yapmadım. Mesai saatlerim çoktu. Onun meyvesini yiyorum :A
------

Katılıyorum. :)
Ayrıca, yanlış anlaşılmaya mahal verecek bir cümle olacak gibi ama sanki Dosi'ye kapak oldu. :) (Çekinerek söyledim.) 🙄👀
Cevabı burada :A bizim yazın tatilimiz 4 hafta. Ben fazla alıp maaşımdan oluyorum :A
------

Ayrıca Noel tatili (sizin ilk yarı tatili gibi) 3 hafta olmasına rağmen gidip çalıştım ben.

Bu seneki tatillerime bakma sen. Çoğu az para alma karşılığında aldığım tatiller :A (tabi kesintiler oluyor) bir tek resmi günlerde evde kalma hakkımız var ama o da hafta içine denk gelirse.
Ben geçen sene nerdeyse hiç tatil yapmadım. Mesai saatlerim çoktu. Onun meyvesini yiyorum :A
------

Cevabı burada :A bizim yazın tatilimiz 4 hafta. Ben fazla alıp maaşımdan oluyorum :A
------

Ayrıca Noel tatili (sizin ilk yarı tatili gibi) 3 hafta olmasına rağmen gidip çalıştım ben.
Hayatı neşeli bir şekilde yaşamak için parandan bile feragat ediyorsun. 🥰

Ne hayatlar var görüyorsun değil mi? @Bully

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Seninde ışık yakmadığın ünlü kalmadı :A

O sahne boşuna olmadı gibi :A
Bu arada uyumaya çekilmişim sen gelmişsin. Bi yarım saat daha uyumuşum :F
Oooooo Trafik lambası dedi sana. :A
Bir sevdiğim olsaydı demişim. Yani bu demek oluyor ki piyasadan kimseyi sevmiyorum. :)
Tek Deniz'im var. 🤍♥️

En son kraliçe diye ortalıkta geziyordun :A @Bully

Bence de boşuna olmadı o sahne :A Silaha dokundurttular uyduruk bir sahneyle :A

Öğle molamda foruma gelme planım vardı ama iş yoğunluğumdan dolayı olmadı :A Tüm işleri yaptık, akşama kadar relax oluruz artık herhalde :A

Yarım saat uyku daha iyi olmuş, doymuyorsun maşallah uyku ve tatile :A

siz tüm gün mü çalışacaksınız?
Yarına erken uyanacağım o yüzden bugün tadına varmak istedim :A hem iş yok güç yok.

O silah nedeni ile Eymirde aileye sızar gibi :A

Bugün tüm gün çalışıyorum, yarın tatilim :A

Bugün işin gücün yok ve yarına erken uyanacaksan haklısın tabii bugün takılmakta :A

Aynen, Eymir sızar aileye kesin silah yüzünden :A

Yılbaşı yarım gün olmalıydı, sizde tuhaf sistem (bizde kapalı tüm gün gerçi :A )

28 Ekim yarım gün mesela ama yılbaşı yarım değil :A Tuhaf dediğin gibi :A

Kraliçe'ye Yakamoz bayılıyor. 😅 Ben değil. Ben shipim gitti diye üzülüyorum o kadar. 😁😁 Ben her daim Denizciyim. Ay canım Denizim ya. 🌟

Tüm yılın acısını çıkarır gibi olmuş :A
------

Yo en çok sen bahsedip duruyordun. Benim aklımda sen kalmışsın :A sahip bahanesine sığınma :A

Valla ya :A Bizde bayramlar var, sizde Noel. Öyle dengeleniyor işte :A

Daha bizim Paskalyada var :A mayıs ayındada bir perşembemi hep resmi tatil :A

Siz daha çok tatil yapıyorsunuz gibi, bence biz kazıklanıyoruz :A
Kazıklanan sensin bence :A Cezalık konuşturuyorsun. Dkdkdkd
Ama bizim okullar sizler gibi 3 ay civarı tatil değil. 2 ay sadece :/ (öğretmenlere daha az)

13. Cumaya denk gelen günde de siz tatil yapıyor musunuz ? 😅
Uğursuz denir ama bilemedim. :A