Siz daha çok tatil yapıyorsunuz gibi, bence biz kazıklanıyoruzDaha bizim Paskalyada varmayıs ayındada bir perşembemi hep resmi tatil
![]()
Siz daha çok tatil yapıyorsunuz gibi, bence biz kazıklanıyoruzDaha bizim Paskalyada varmayıs ayındada bir perşembemi hep resmi tatil
![]()
Evet, dizinin içinde en çok ben bahsediyorum. Yeniye hâlâ alışamadım. O gizemli, sırlı, çekicili bir ilişki yumağı yazamadılar Bahar ile. Oysa Kraliçe ile öyle miydi, yan yana geldiklerinde dâhi ateş ediyorlardı. 😁🥳Yo en çok sen bahsedip duruyordun. Benim aklımda sen kalmışsınsahip bahanesine sığınma
![]()
Ama bizim okullar sizler gibi 3 ay civarı tatil değil. 2 ay sadece :/ (öğretmenlere daha az)Siz daha çok tatil yapıyorsunuz gibi, bence biz kazıklanıyoruz![]()
13. Cumaya denk gelen günde de siz tatil yapıyor musunuz ? 😅Daha bizim Paskalyada varmayıs ayındada bir perşembemi hep resmi tatil
![]()
Ayın 13ü cumaya denk gelince mi diyorsun? Hayır13. Cumaya denk gelen günde de siz tatil yapıyor musunuz ? 😅
Evet ondan bahsediyorum. 😄 Tüh be. Eğer öyle bir şey olsaydı kütüğümü yurt dışına almak için hazırlıklara başlayacaktım. 😅 Kesin talan etmesinler diye tatil etmiyorlar.Ayın 13ü cumaya denk gelince mi diyorsun? Hayır![]()
Bizim öğretmenlerden daha az tatil yapıyor olabilirsin belki ama bizim memurlardan yani benim gibilerden daha çok tatil yapıyorsunAma bizim okullar sizler gibi 3 ay civarı tatil değil. 2 ay sadece :/ (öğretmenlere daha az)
Katılıyorum.Bizim öğretmenlerden daha az tatil yapıyor olabilirsin belki ama bizim memurlardan yani benim gibilerden daha çok tatil yapıyorsun![]()
Bu seneki tatillerime bakma sen. Çoğu az para alma karşılığında aldığım tatillerBizim öğretmenlerden daha az tatil yapıyor olabilirsin belki ama bizim memurlardan yani benim gibilerden daha çok tatil yapıyorsun![]()
Cevabı buradaKatılıyorum.
Ayrıca, yanlış anlaşılmaya mahal verecek bir cümle olacak gibi ama sanki Dosi'ye kapak oldu.(Çekinerek söyledim.) 🙄👀
Hayatı neşeli bir şekilde yaşamak için parandan bile feragat ediyorsun. 🥰Bu seneki tatillerime bakma sen. Çoğu az para alma karşılığında aldığım tatiller(tabi kesintiler oluyor) bir tek resmi günlerde evde kalma hakkımız var ama o da hafta içine denk gelirse.
Ben geçen sene nerdeyse hiç tatil yapmadım. Mesai saatlerim çoktu. Onun meyvesini yiyorum
------
Cevabı buradabizim yazın tatilimiz 4 hafta. Ben fazla alıp maaşımdan oluyorum
------
Ayrıca Noel tatili (sizin ilk yarı tatili gibi) 3 hafta olmasına rağmen gidip çalıştım ben.
Oooooo Trafik lambası dedi sana.Seninde ışık yakmadığın ünlü kalmadı
O sahne boşuna olmadı gibi
Bu arada uyumaya çekilmişim sen gelmişsin. Bi yarım saat daha uyumuşum![]()
Bir sevdiğim olsaydı demişim. Yani bu demek oluyor ki piyasadan kimseyi sevmiyorum.
Tek Deniz'im var. 🤍♥️
En son kraliçe diye ortalıkta geziyordun@Bully
Bence de boşuna olmadı o sahneSilaha dokundurttular uyduruk bir sahneyle
Öğle molamda foruma gelme planım vardı ama iş yoğunluğumdan dolayı olmadıTüm işleri yaptık, akşama kadar relax oluruz artık herhalde
Yarım saat uyku daha iyi olmuş, doymuyorsun maşallah uyku ve tatile![]()
siz tüm gün mü çalışacaksınız?
Yarına erken uyanacağım o yüzden bugün tadına varmak istedimhem iş yok güç yok.
O silah nedeni ile Eymirde aileye sızar gibi![]()
Bugün tüm gün çalışıyorum, yarın tatilim
Bugün işin gücün yok ve yarına erken uyanacaksan haklısın tabii bugün takılmakta
Aynen, Eymir sızar aileye kesin silah yüzünden![]()
Yılbaşı yarım gün olmalıydı, sizde tuhaf sistem (bizde kapalı tüm gün gerçi)
28 Ekim yarım gün mesela ama yılbaşı yarım değilTuhaf dediğin gibi
![]()
Kraliçe'ye Yakamoz bayılıyor. 😅 Ben değil. Ben shipim gitti diye üzülüyorum o kadar. 😁😁 Ben her daim Denizciyim. Ay canım Denizim ya. 🌟
Tüm yılın acısını çıkarır gibi olmuş
------
Yo en çok sen bahsedip duruyordun. Benim aklımda sen kalmışsınsahip bahanesine sığınma
![]()
Valla yaBizde bayramlar var, sizde Noel. Öyle dengeleniyor işte
![]()
Daha bizim Paskalyada varmayıs ayındada bir perşembemi hep resmi tatil
![]()
Kazıklanan sensin benceSiz daha çok tatil yapıyorsunuz gibi, bence biz kazıklanıyoruz![]()
Ama bizim okullar sizler gibi 3 ay civarı tatil değil. 2 ay sadece :/ (öğretmenlere daha az)
Uğursuz denir ama bilemedim.13. Cumaya denk gelen günde de siz tatil yapıyor musunuz ? 😅
Diyebilir pek tâbi. Reelde beni tanımıyor ki. 😄 Sanalda verdiğim cevaplara göre kafasında bir şekil oluşuyor insanların normal. 😁Oooooo Trafik lambası dedi sana.![]()
O zaman şöyle oluyor. Adil’in sözü senden büyük.Diyebilir pek tâbi. Reelde beni tanımıyor ki. 😄 Sanalda verdiğim cevaplara göre kafasında bir şekil oluşuyor insanların normal. 😁
Yolda olduğum için bu dediğini çok anlayamadım. 😄O zaman şöyle oluyor. Adil’in sözü senden büyük.@Dosi
O zaman şöyle oluyor. Adil’in sözü senden büyük.@Dosi
Misal 12.Adam’ın bu mesajından bir halt anlamadımYolda olduğum için bu dediğini çok anlayamadım. 😄
Gereksiz şeyler hatırlamıyorum.Hilal fotoğrafları konuya atan bendim. Bunu biliyor olman lazımdı. Zamanında bunun sohbetini yaptık. Bir daha yapamam seninle. 😅😅
Yolda olduğum için bu dediğini çok anlayamadım. 😄
Misal 12.Adam’ın bu mesajından bir halt anlamadımen iyiside anlamamak
![]()
Çok kötüsün. Ecünnülerde hayat var. Bunu çok kısa zamanda anlayacaksın. 😄😅Gereksiz şeyler hatırlamıyorum.![]()
Şu an hiç açamam. Yoğunum
1.45.20 dk![]()
İnadına yapıyorsun değil mi?Şu an hiç açamam. Yoğunum![]()