Tolga'yi severim bilirsinAman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss
Yoo.
İnanmiyor musun bana
doğru valla ayfer benden şişman ya
Biliyorsan sıkıntı yok o zaman.
Çok beklersin.
kınadık yarışmayı daha ne yapayım cnm intikamını lacam inş
en iyi oyuncu yarışmasında kırgınlar-edho-içerde-kara sevda ve izlediğiniz tüm dizilere oylarınızı bekliyorumBully e olan itirafı
Şampiyon Çetin yazdıracağız inşallah.kınadık yarışmayı daha ne yapayım cnm intikamını lacam inş
Ben de finalde İpeğeen iyi oyuncu yarışmasında kırgınlar-edho-içerde-kara sevda ve izlediğiniz tüm dizilere oylarınızı bekliyorum
çiğdem yılan hikayesiyle gelmezse oyum ipeğe gibiBen de finalde İpeğe
İcerde'yi birazdan izleyecem sonra oylarimi kullanirimen iyi oyuncu yarışmasında kırgınlar-edho-içerde-kara sevda ve izlediğiniz tüm dizilere oylarınızı bekliyorum
Babam ve Oğlum ile gelecekçiğdem yılan hikayesiyle gelmezse oyum ipeğe gibi
snn de sahneni görelim bakalım artık romantik komedi tarzı olmasınBabam ve Oğlum ile gelecek
Çünkü elendim seversen sev sevmezsen sevme bana ne. ssNeden yok
inş bak sana buzdolabı'nıda sunucu bey demişŞampiyon Çetin yazdıracağız inşallah.
Ağlamalı sahne olacak sanıyorum Ama final haftası pazartesi başlayacak bu ara biraz yoğunluk varsnn de sahneni görelim bakalım artık romantik komedi tarzı olmasın
Aynen ben dedim@denizz19 inanamıyorum kaanla ilgili o itirafı senmi yaptın aaa😱
bir de bnm albümümde sezene kaç vericen o da önemli her şey karşılıklı biliyorsun kiAğlamalı sahne olacak sanıyorum Ama final haftası pazartesi başlayacak bu ara biraz yoğunluk var
Aynen ben dedim
O yönden sıkıntın olmasınbir de bnm albümümde sezene kaç vericen o da önemli her şey karşılıklı biliyorsun ki
Gökhan'i severiz olmaz miÇünkü elendim seversen sev sevmezsen sevme bana ne. ss