Senaryosal manifest ne zaman etki eder ? 😂Bizim manifest![]()
Senaryosal manifest ne zaman etki eder ? 😂Bizim manifest![]()
O zor be kardeşimSenaryosal manifest ne zaman etki eder ? 😂
O değilde bu yeni türkü bir ihanetin bir yaralanmanın türküsü EDHO'da öyleydi, hikayesi de benziyordu.İskender'in abisi bitti Cengiz'in abisi ve çocukları başladı, anlamak için Yasak Elma soy ağacını çıkaralım.![]()
Dizinin müziklerinde beni her türlü geçersin ama bölüm hikayesi benim işim 😅Bir @TenTen olmasak da yön veriyoruz 😂
Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını, olmamalı.O değilde bu yeni türkü bir ihanetin bir yaralanmanın türküsü EDHO'da öyleydi, hikayesi de benziyordu.
Biz kim ihanet edecek Didem mi Damla mı derken, peki ya İskender ihanete uğrarsa ? Ya Kaan ya da Cengiz İskender'i öldürürse ?
Ama ya olursa 😂Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını, olmamalı.
Ben bu diziyi anladıysam Halo yine ihanete uğrayacak. 😅O değilde bu yeni türkü bir ihanetin bir yaralanmanın türküsü EDHO'da öyleydi, hikayesi de benziyordu.
Biz kim ihanet edecek Didem mi Damla mı derken, peki ya İskender ihanete uğrarsa ? Ya Kaan ya da Cengiz İskender'i öldürürse ?
Bence bu müzik Fikret için çalacak. Halil İbrahim Esmaya isteyince.Ben bu diziyi anladıysam Halo yine ihanete uğrayacak. 😅
Fikret Haloyu vuracak. @Alemdar @Emre OzansoyBence bu müzik Fikret için çalacak. Halil İbrahim Esmaya isteyince.
Ama Zeynep bence dedi Haloya Esma ile evlen diye.
Halo ile Esma cuk oturmadı mı ya
HalZ** saçmalığından daha güzel duruyorlar.Halo ile Esma cuk oturmadı mı ya![]()
Yalnız Esma ile devam etmek daha mantıklı bee 😂HalZ** saçmalığından daha güzel duruyorlar.![]()
Bence de.Yalnız Esma ile devam etmek daha mantıklı bee 😂
Bilmem aga arada bana da öyle oluyorBana bu son yazılanların bildirimi gelmemiş neden?
3. Sezon HalEs güzel olur 😂Bence de.![]()
Fikret de Damla ile evli kalsın.Bilmem aga arada bana da öyle oluyor
3. Sezon HalEs güzel olur 😂
Esmanın olduğu her senaryoda Zeynep,Damla,Ayle ölebilir hiç problem yok.Bilmem aga arada bana da öyle oluyor
3. Sezon HalEs güzel olur 😂
Zeynep good bye hemen 😂Esmanın olduğu her senaryoda Zeynep,Damla,Ayle ölebilir hiç problem yok.![]()
Olabilir Badır abim hemen yazFikret de Damla ile evli kalsın.![]()