Aga sende şöyle yazıp sinirimi içimde bırakıyorsun. 😡 Sende bir pencere aç yazılarda oradan yürüyelim. 😁Haklısın kral ben beklentisiz izliyorum zaten Medyapım'la anca bu kadar
Aga sende şöyle yazıp sinirimi içimde bırakıyorsun. 😡 Sende bir pencere aç yazılarda oradan yürüyelim. 😁Haklısın kral ben beklentisiz izliyorum zaten Medyapım'la anca bu kadar
Ben bu Bahadırlar'ın taaa gelmişini geçmişini.... utanmazlar Kurtlar ve EDHO'dan sonra yazdıklarına bak be aksiyonu sadece 2 dakika ! Üstelik hadi böyle halt yiyonuz, bari doğru çiftler yazın aşk ta yok anca diyaloglar iyi o kadar ! Rezillik resmenAga sende şöyle yazıp sinirimi içimde bırakıyorsun. 😡 Sende bir pencere aç yazılarda oradan yürüyelim. 😁
Uzak Şehir dizisinde ki gibi çiftler yaratsalar bari o da yok. Halil Zeyneple mi Didemle mi? Yada Fikret Ayşe ile mi Esma ile mi Damla ile mi? Kesin bir çift de yok dizide ve çiftlerin birleşmesi için çabalayan bir insanda yok. Hep ayırma hep ayırma. Sadık bir çift bulmak çok zor Hudutsuz Sevda da.Ben bu Bahadırlar'ın taaa gelmişini geçmişini.... utanmazlar Kurtlar ve EDHO'dan sonra yazdıklarına bak be aksiyonu sadece 2 dakika ! Üstelik hadi böyle halt yiyonuz, bari doğru çiftler yazın aşk ta yok anca diyaloglar iyi o kadar ! Rezillik resmen
Ben diziyi uzun zamandır izlemiyorum o kadar mı kötü 😱Ben bu Bahadırlar'ın taaa gelmişini geçmişini.... utanmazlar Kurtlar ve EDHO'dan sonra yazdıklarına bak be aksiyonu sadece 2 dakika ! Üstelik hadi böyle halt yiyonuz, bari doğru çiftler yazın aşk ta yok anca diyaloglar iyi o kadar ! Rezillik resmen
Dayı 2. Sezon'da güzel giden 5 bölüm vardı arka arkaya yeni yılla beraber içine ettiler.Ben diziyi uzun zamandır izlemiyorum o kadar mı kötü 😱
Yav şimdi birisi demişti, kim hatırlamıyorum ama; Oturarak dizi çekiyorlar denmişti. Yani 2 haftadır hakikaten oturarak dizi çekiyorlar. Hak vermemek elde değil.Dayı 2. Sezon'da güzel giden 5 bölüm vardı arka arkaya yeni yılla beraber içine ettiler.
Sen Medyapım'da çalıştın, git Bahadır'a söylesene Osman Hoca'nın elini öpsünler de yeni dizi yapsınlar. Osman Hoca'nın jübilesi olsun onlarda güzel yazsınlar
Raci Şaşmaz bir röportajda '100 milyona yakın servetim gitti üstüme de 200 milyona yakın borç bırakıldı' demişti.Yav şimdi birisi demişti, kim hatırlamıyorum ama; Oturarak dizi çekiyorlar denmişti. Yani 2 haftadır hakikaten oturarak dizi çekiyorlar. Hak vermemek elde değil.
Bari Nihat Marten olayına tekrar girin. Uçakla götürdünüz o kadar. Oralardan bilgi falan gelsin bir yerler harekete geçsin. Vallahi sıkıldım ya. Şurada konuştuklarımızdan daha iyi senaryo olur.
Hiç bilemiyorum ki. Ama KVP sonrası da bir dolu işi var. Kapatmıştır artık diye düşünüyorum. Bir bağlayıcılığı artık kalmamıştır. Kalmış mıdır sence? Yada aslında Bahadır böyleydi de yanında tıpkı şuan adını söyleyemedikleri kişiler mi vardı? Bahadır onlardan mı ekmek yedi acaba? (Söylenmeyen kişiden kasıt Raci) Acaba Bahadır da KVP yazarken bizim bilmedigimiz biri orada da yardım etmiş olabilir mi? Bizde Bahadır'ın iyi bir senarist olduğunu yemiş olabilir miyiz?Raci Şaşmaz bir röportajda '100 milyona yakın servetim gitti üstüme de 200 milyona yakın borç bırakıldı' demişti.
Ya parasızlıktan mı böyle dizi yaptılar anlamadım gitti abi. Parasızlık değilse neden böyle birşeye kalkıştılar anlamıyorum.
Yok kanka Cüneyt Aysan vardı KVP ekibinde Raci dışında, bir de çömezler. Ama Cüneyt Bey'in çoook etkisi yoktu. Bahadır Özdener onunla beraber KVP 6. Sezon'da bazı konularda şimdi Hudutsuz'daki gibi batırma mevzusu vardı. Ama Memati'nin ölümü sonrası 7. Sezon 162-195 bölümleri arası Raci'nin ismi de olsa senaryo ekibinde, sadece Cüneyt Aysan'la kendileri Vadi'yi yeniden diriltti (10 reytinglerden yeniden 14-16'lar)Hiç bilemiyorum ki. Ama KVP sonrası da bir dolu işi var. Kapatmıştır artık diye düşünüyorum. Bir bağlayıcılığı artık kalmamıştır. Kalmış mıdır sence? Yada aslında Bahadır böyleydi de yanında tıpkı şuan adını söyleyemedikleri kişiler mi vardı? Bahadır onlardan mı ekmek yedi acaba? (Söylenmeyen kişiden kasıt Raci) Acaba Bahadır da KVP yazarken bizim bilmedigimiz biri orada da yardım etmiş olabilir mi? Bizde Bahadır'ın iyi bir senarist olduğunu yemiş olabilir miyiz?