NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Tamam, anladık çekimleri yetiştiremediğinizi de verdiğiniz şu ön izlemenin arkasına "Halil İbrahim"i koymak çok mu zor? İşi yapamıyorsanız bilene bırakın.
Medyapım logosu ardından 'çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır...' diyip BSBB çalmalıydı....

Gerçekten güzel fragman ama müzikleri seçen kimse işi derhal bıraksın... Ya dizinin tulum kemençe'li jeneriği bile 10 basar...

Neyse dizinin reytingleri artacak yine de bu fragmanla...

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Medyapım logosu ardından 'çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır...' diyip BSBB çalmalıydı....

Gerçekten güzel fragman ama müzikleri seçen kimse işi derhal bıraksın... Ya dizinin tulum kemençe'li jeneriği bile 10 basar...

Neyse dizinin reytingleri artacak yine de bu fragmanla...
Ona da razıyım ama yapmıyorlar. Hadi senaryo tamam bir şey demiyorum ama sahneyi müzikle desteklemek çok basit bir şey. :(

Reytinglerin artacağını zannetmiyorum, artsa bile yılbaşı arası öncesi aldığı oranları alır. Maçlar var.

• Beğendim
Ona da razıyım ama yapmıyorlar. Hadi senaryo tamam bir şey demiyorum ama sahneyi müzikle desteklemek çok basit bir şey. :(

Reytinglerin artacağını zannetmiyorum, artsa bile yılbaşı arası öncesi aldığı oranları alır. Maçlar var.
Maçlar çok etkilemez bu hafta yine 6+ gelir. Bu reytinglerle de kesin 3. Sezon gelecek ama bakalım nereye gidecez senaryo anlamında.

Gerçekten şu fragman işi çözülemedi.

• Beğendim
Maçlar çok etkilemez bu hafta yine 6+ gelir. Bu reytinglerle de kesin 3. Sezon gelecek ama bakalım nereye gidecez senaryo anlamında.

Gerçekten şu fragman işi çözülemedi.
Perşembe akşamı bölümün kesilmesini geçtim de çekimler de mi kesildi acaba? :A Bu fragmanı perşembe akşamı da izleyebilirdik. :A