NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Geçmiş olsun @TenTen :A
Ya arkadaş şu kadın olaylarından bir çıkın arkadaş gına geldi. Kimin kızı gelse Halo onla evleniyor. Tamam Esma Zeynepten bin kat güzel de yakışmıyor abi çizgisine yakışmıyor. Fikret ile Zeyneple niye ters düşüyoruz abi biz yine? Gına getirdin sayın özdener. En baştan Halonun tek hudutsuz sevdasını öldürmeyecektin...

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Yasemin Yazıcı, hesabında Sonia Savin diye bir güzellik ile fotoğraf paylaşmış hikayesinde. Dizimize gelebiliyor mu? Esma ya arkadaş olabilir bence :bhr::bhr:

Dizi'de çalan 'Dolanı Dolanı' türküsü Feyzullah Çınar eserleri albümünde yer almıştı.

Feyzullah Çınar Eserleri 2 KALAN Müzik tarafından yayınlandı ve Hüseyin Ay 'Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler' türküsünü seslendirdi.

Bu türkünün Hudutsuz Sevda'da kullanılacağını düşünüyorum. @Emre Ozansoy @ömer karataş @Hobbit @ahmetbey @Mr.At

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
İskender'in abisi bitti Cengiz'in abisi ve çocukları başladı, anlamak için Yasak Elma soy ağacını çıkaralım. :A

İskender'in abisi bitti Cengiz'in abisi ve çocukları başladı, anlamak için Yasak Elma soy ağacını çıkaralım. :A
O değilde bu yeni türkü bir ihanetin bir yaralanmanın türküsü EDHO'da öyleydi, hikayesi de benziyordu.

Biz kim ihanet edecek Didem mi Damla mı derken, peki ya İskender ihanete uğrarsa ? Ya Kaan ya da Cengiz İskender'i öldürürse ?

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
O değilde bu yeni türkü bir ihanetin bir yaralanmanın türküsü EDHO'da öyleydi, hikayesi de benziyordu.

Biz kim ihanet edecek Didem mi Damla mı derken, peki ya İskender ihanete uğrarsa ? Ya Kaan ya da Cengiz İskender'i öldürürse ?
Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını, olmamalı.

Ben bu diziyi anladıysam Halo yine ihanete uğrayacak. 😅

• Harika
Reactions: TenTen

Bu alana bir cevap yazın...