Emre Ozansoy
Moderatör
Ben bu senaryonun farklı bir versiyonunu çok önceden yazmıştım. Bizce oluru vardır, münasiptir. 😂 (Bulmak adına biraz zorlanmış olabilirim.) 😂😂Zeynep öldü ise Esma ile birliktelik olur mu acaba? Esma şuana kadar anlatılana göre oldukça güçlü. Tam Haloluk. Damla, Fikret karşılığında sözünden dönerse Zeynep'in öldüğü hikayede olabilir gibi geliyor 😅
Maçın olduğu akşam böyle bir senaryo yazmak riskli, ama riskin tutacağını düşünüyorum reytinglerde karşılığını alıcak elbette, ama biz de karşılık bulacak mı muamma zaten plan olduğu buradan belli....Ben bu senaryonun farklı bir versiyonunu çok önceden yazmıştım. Bizce oluru vardır, münasiptir. 😂 (Bulmak adına biraz zorlanmış olabilirim.) 😂😂
Ben değeri bilinmeyen ve henüz gün yüzüne çıkarılamamış, hikâye yazarlığının Elmaslarından biriyim. 😒🙂Maçın olduğu akşam böyle bir senaryo yazmak riskli, ama riskin tutacağını düşünüyorum reytinglerde karşılığını alıcak elbette, ama biz de karşılık bulacak mı muamma zaten plan olduğu buradan belli....
@TenTen Sen Bahadır Özdener'sin yoksa herşeyi tutturman mümkün değil
Beni etiketleyeceğine @12.Adam ı mı etiketledinBahadır Özdener, yazar ama yanlışlıkla seni etiketledim ustam 😂 Kusura bakma
Vallah öyle 😂😂😂Beni etiketleyeceğine @12.Adam ı mı etiketledin
Ya arkadaş şu kadın olaylarından bir çıkın arkadaş gına geldi. Kimin kızı gelse Halo onla evleniyor. Tamam Esma Zeynepten bin kat güzel de yakışmıyor abi çizgisine yakışmıyor. Fikret ile Zeyneple niye ters düşüyoruz abi biz yine? Gına getirdin sayın özdener. En baştan Halonun tek hudutsuz sevdasını öldürmeyecektin...
Dizi'de çalan 'Dolanı Dolanı' türküsü Feyzullah Çınar eserleri albümünde yer almıştı.
Feyzullah Çınar Eserleri 2 KALAN Müzik tarafından yayınlandı ve Hüseyin Ay 'Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler' türküsünü seslendirdi.
Bu türkünün Hudutsuz Sevda'da kullanılacağını düşünüyorum. @Emre Ozansoy @ömer karataş @Hobbit @ahmetbey @Mr.At
Bir @TenTen olmasak da yön veriyoruz 😂
O değil de Deniz Can Aktaş'ı hep yakından çekseler.Bir @TenTen olmasak da yön veriyoruz 😂
Senaryosal manifest ne zaman etki eder ? 😂Bizim manifest
O zor be kardeşimSenaryosal manifest ne zaman etki eder ? 😂
O değilde bu yeni türkü bir ihanetin bir yaralanmanın türküsü EDHO'da öyleydi, hikayesi de benziyordu.İskender'in abisi bitti Cengiz'in abisi ve çocukları başladı, anlamak için Yasak Elma soy ağacını çıkaralım.
Dizinin müziklerinde beni her türlü geçersin ama bölüm hikayesi benim işim 😅Bir @TenTen olmasak da yön veriyoruz 😂
Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını, olmamalı.O değilde bu yeni türkü bir ihanetin bir yaralanmanın türküsü EDHO'da öyleydi, hikayesi de benziyordu.
Biz kim ihanet edecek Didem mi Damla mı derken, peki ya İskender ihanete uğrarsa ? Ya Kaan ya da Cengiz İskender'i öldürürse ?
Ama ya olursa 😂Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını, olmamalı.