NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Zeynep öldü ise Esma ile birliktelik olur mu acaba? Esma şuana kadar anlatılana göre oldukça güçlü. Tam Haloluk. Damla, Fikret karşılığında sözünden dönerse Zeynep'in öldüğü hikayede olabilir gibi geliyor 😅
Ben bu senaryonun farklı bir versiyonunu çok önceden yazmıştım. Bizce oluru vardır, münasiptir. 😂 (Bulmak adına biraz zorlanmış olabilirim.) 😂😂

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Ben bu senaryonun farklı bir versiyonunu çok önceden yazmıştım. Bizce oluru vardır, münasiptir. 😂 (Bulmak adına biraz zorlanmış olabilirim.) 😂😂
Maçın olduğu akşam böyle bir senaryo yazmak riskli, ama riskin tutacağını düşünüyorum reytinglerde karşılığını alıcak elbette, ama biz de karşılık bulacak mı muamma zaten plan olduğu buradan belli....

@TenTen Sen Bahadır Özdener'sin yoksa herşeyi tutturman mümkün değil

Maçın olduğu akşam böyle bir senaryo yazmak riskli, ama riskin tutacağını düşünüyorum reytinglerde karşılığını alıcak elbette, ama biz de karşılık bulacak mı muamma zaten plan olduğu buradan belli....

@TenTen Sen Bahadır Özdener'sin yoksa herşeyi tutturman mümkün değil
Ben değeri bilinmeyen ve henüz gün yüzüne çıkarılamamış, hikâye yazarlığının Elmaslarından biriyim. 😒🙂
Gürcü Kemal'i dikkatle izleyin. Zamanla daha çok alıntı yapıcam size. 😁

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Yasemin Yazıcı, hesabında Sonia Savin diye bir güzellik ile fotoğraf paylaşmış hikayesinde. Dizimize gelebiliyor mu? Esma ya arkadaş olabilir bence :bhr::bhr: