@-KADİR-- in oylarıyla geceye tam 00:00da bitiriyoruz
İpek Karapınar 4
Çetin Tekindor 3
Esin Gündoğdu 2
Tolga Sarıtaş 1
tamam bonişimm benimm
@-KADİR-- in oylarıyla geceye tam 00:00da bitiriyoruz
İpek Karapınar 4
Çetin Tekindor 3
Esin Gündoğdu 2
Tolga Sarıtaş 1
git çocuğa yorum yap bak yatacak seni bekliyormuş sonra gelirsinYarisma bitsin gelecem kizma ya
Ay Vadici adam Muhteşem Yüzyıl'a düşük verecek tabii son oylar resmen kumpas. ss@-KADİR-- in oylarıyla geceye tam 00:00da bitiriyoruz
İpek Karapınar 4
Çetin Tekindor 3
Esin Gündoğdu 2
Tolga Sarıtaş 1
Yorum iste her sey zamaninda güzel iste fazla derine girmeNe alaka
Tamam geliyorumyatıcam
Sen kimsin? Sen kimsin? Bana adını ver aaadafaga Bi kere onursal juri başkanı olarak büyük finalin konuğu olacamJüri kadrosunu ben belirliyorum
Ben yapiyorum zaten ve yapacam da ama biraz da sen yap yardimci ol azcikgit çocuğa yorum yap bak yatacak seni bekliyormuş sonra gelirsin
Toplayabilirsiniz bizde yanlış olmazOyların noter huzurunda yeniden toplanmasını talep ediyorum. Değil mi @Bully?
DenizSen kimsin? Sen kimsin? Bana adını ver aaadafaga Bi kere onursal juri başkanı olarak büyük finalin konuğu olacam
Keşke seni yeselerdi kardeşimle finale çıksaydıkson oyla @Bully u yemişler kınıyoruz 😵
Teşekkür ederim güzel yorumların için keyif kattın İyi geceler
Ne fenasın kız sen niye haksızlığa uğrasın .ssayy içerde çok iyi zamanda geldi gerçi etkili karadayı sahnelerim vardı ama düşebilirdik içerde ile 1.olarak geçtik çeyrek ve yarı finalleri ve all star hariç 4.normal sezonunda yine finaldeyiz bu sefer şampiyonluk inş gelecek
haksızlığa uğrayan @Bully u finalde bize desteğe çağrıyoruz
final çalışmaları bunlar bee şimdiden başlaıdk çalışmalaraNe fenasın kız sen niye haksızlığa uğrasın .ss