final çalışmaları bunlar bee şimdiden başlaıdk çalışmalara![]()
![]()
![]()
4.finalim bu sefer kazanmalıyım![]()
final çalışmaları bunlar bee şimdiden başlaıdk çalışmalara![]()
![]()
![]()
4.finalim bu sefer kazanmalıyım![]()
@xemrexxx büyük başarı gösterdi bencede belkide en tanınmamış oyuncu oydu ama sahneleri çok komikti gerçekten
İnanmiyor musun banaTabii canım kesin üzülmüşsündür.![]()
Aman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss@xemrexxx büyük başarı gösterdi bencede belkide en tanınmamış oyuncu oydu ama sahneleri çok komikti gerçekten![]()
Yoo.İnanmiyor musun bana![]()
İpeğe desteğini beklerizAman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss
Yoo.![]()
sen o kadının markette 2 kişiyi deviriyordu kullandınmı hatırlayamadım özgür dizi savaslarında kullanmıştı finale sakladıysan bu turda kullanmalıydın bence final yeterdi kullandıysanda hatırlayamıyorum şuan
Biliyorsan sıkıntı yok o zaman.Bilmez miyim :ss
Çok beklersin.İpeğe desteğini bekleriz![]()
kınadık yarışmayı daha ne yapayım cnm intikamını lacam inşAman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss
Yoo.![]()
Hain arkadaş senin yaptığını kurt kuzuya yapmazBiliyorsan sıkıntı yok o zaman.
Çok beklersin.![]()
Hain arkadaş senin yaptığını kurt kuzuya yapmaz
Bu arada itirafı yapan bendim![]()
izlemiyorum ben onu gerçi hiçbir yerli dizi izlemiyorum 20 bölüm falan Kırgın Çiçekler izlemişliğim varİÇERDE DİZİSİNEDE BEKLERİZ PAZARTESİ @dreamy![]()
Yok daha nelerBu kesin dreamin fakesi.ss
kullandım tbisen o kadının markette 2 kişiyi deviriyordu kullandınmı hatırlayamadım özgür dizi savaslarında kullanmıştı finale sakladıysan bu turda kullanmalıydın bence final yeterdi kullandıysanda hatırlayamıyorum şuan![]()
hangi dizileri izliyorsun yerlilerdenizlemiyorum ben onu gerçi hiçbir yerli dizi izlemiyorum 20 bölüm falan Kırgın Çiçekler izlemişliğim varAma diziyi izlemesemde Çetin Tekindor'un oyunculuğu es geçilemezdi tabiki
Yok daha neler![]()