Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | Yarı Final Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yusuf takmıyorum susuyorum sokak sanati ne yaparsa yapsın diyorum
ama umut buna izin vermiyor üstüme geliyor ya bende insanım haksızlığa
gelemiyorum işte😳

@Tolstoyevski seninle özelden konuştuk seninde şüphelerin vardı ben sana
ne dedim ve sen bana ne dedin söyle ve bu konuyu kapatayım bende

@Harunnn60 harun beycim sizde bir yorum yapın bakem sen ne düşünüyosun:D
Son zamanlardaki davranışlarıni garip buluyorum ve beğenmiyorumda. Yorumum bu.

Son zamanlardaki davranışlarıni garip buluyorum ve beğenmiyorumda. Yorumum bu.

Garip buluyosun ben sana özelden nedenini söyledim demi harun birde
sen canımı sıkma şimdi:( o yüzdenmi bana soğuk davranıyosun

hiç bir garip davranışım yok senden cevap istemek gariplikse tamam ben garibim
harun

Garip buluyosun ben sana özelden nedenini söyledim demi harun birde
sen canımı sıkma şimdi:( o yüzdenmi bana soğuk davranıyosun
Hayır da yani neyi ispatliyorsun anlayamıyorum. Niye herseyi bu kadar takıyorsun. Yani bana değiştim artik diyordun ama durum öyle gözükmüyor sanki. Bilemedim..

Hayır da yani neyi ispatliyorsun anlayamıyorum. Niye herseyi bu kadar takıyorsun. Yani bana değiştim artik diyordun ama durum öyle gözükmüyor sanki. Bilemedim..

takmıyorum üstüme geliyor görmüyormusun haksızlığıa gelemiyorum
zaten diyeceğimi dedim sustum artık kendi bilir ne olur değiştim ama
sen görmüyosun bunu her zaman güler yüzle yaklaşıyorum sana olmuyor
şu anda ağlatıyosun sğaol

takmıyorum üstüme geliyor görmüyormusun haksızlığıa gelemiyorum
zaten diyeceğimi dedim sustum artık kendi bilir ne olur değiştim ama
sen görmüyosun bunu her zaman güler yüzle yaklaşıyorum sana olmuyor
şu anda ağlatıyosun sğaol
Valla bizde hayatta olan kötü şeylere üzülüyoruz. Malesef dünya adaletli bir yer degil. Her istediğimiz olmuyor ne yazık ki..

Valla bizde hayatta olan kötü şeylere üzülüyoruz. Malesef dünya adaletli bir yer degil. Her istediğimiz olmuyor ne yazık ki..

tabii ki benim buraya girecek hiç moralim yok biliyormusun sen abimi öğretmenlikten
attılar ne olacak diye düşünüp duruyoruz burayada kafa dağtıyaım diye giriuorum yoksa
hiç moralim yok buraya girecek:( sende sadece burdaki şeylere üzüldüpümümü düşünüyosun
bende dert çok bilmiyosun

Düşüncemizi söyledik sadece. Banada bir çok konuda kötü laf söyleyen var. Kendinizi bukadar melek göstermeye çalışmayın lütfen. Komik oluyor.

Düşüncemizi söyledik sadece. Banada bir çok konuda kötü laf söyleyen var. Kendinizi bukadar melek göstermeye çalışmayın lütfen. Komik oluyor.
Ne kadar inatçısın be Umut. Azıcık makul tavırlara sahip olsan bunların hiçbiri olmayacak. Bu yarışmalar sanırım 1 yıldır devam ediyor ve bu zamana kadar vadikızı sen Denize oy veriyorsun diyen olmadı. Şaka yollu ima edenler oldu ama bu kadar direten olmadı. Seni ne kadar sevdiğimi de değer vermesem bu tartışmada bu kadar yer almayacağımı da biliyor olman lazım. Yani ne bileyim dünkü o Rihanna SILA videosunda bile Sıla'ya o tarz ithamlarda bulunman çok üzücü ve kışkırtıcı özellikteydi. Özellikle dün bir sorun olmasın diye sadece birkaç beğeni yaptım o sayfada ama yorum yapmadım. Ama sen maşallah döktürmüşsün. Bugüne kadar Rihanna için böyle bir ithamda bulundum mu sana karşı? Çünkü senin sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Neyse olan bu gerisi senin inisiyatifinde. :)

Ne kadar inatçısın be Umut. Azıcık makul tavırlara sahip olsan bunların hiçbiri olmayacak. Bu yarışmalar sanırım 1 yıldır devam ediyor ve bu zamana kadar vadikızı sen Denize oy veriyorsun diyen olmadı. Şaka yollu ima edenler oldu ama bu kadar direten olmadı. Seni ne kadar sevdiğimi de değer vermesem bu tartışmada bu kadar yer almayacağımı da biliyor olman lazım. Yani ne bileyim dünkü o Rihanna SILA videosunda bile Sıla'ya o tarz ithamlarda bulunman çok üzücü ve kışkırtıcı özellikteydi. Özellikle dün bir sorun olmasın diye sadece birkaç beğeni yaptım o sayfada ama yorum yapmadım. Ama sen maşallah döktürmüşsün. Bugüne kadar Rihanna için böyle bir ithamda bulundum mu sana karşı? Çünkü senin sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Neyse olan bu gerisi senin inisiyatifinde. :)

Bende sana bir şey demiyorum diyorum. Evet dün biraz gıcıklık yapmak istemiş olabilir o cümleleri sana yazdım doğru ama az önce ki mesajım sana değil. Kadın yine döktürmüş "ben çok üzülüyorum, beni çok kırıyorlar, ben suçsuzum bakın" vs diye. Sinir oldum doğal olarak. Konu sen olabilirsin ama muhatap sen olmak zorunda değilsin.:)

Bende sana bir şey demiyorum diyorum. Evet dün biraz gıcıklık yapmak istemiş olabilir o cümleleri sana yazdım doğru ama az önce ki mesajım sana değil. Kadın yine döktürmüş "ben çok üzülüyorum, beni çok kırıyorlar, ben suçsuzum bakın" vs diye. Sinir oldum doğal olarak. Konu sen olabilirsin ama muhatap sen olmak zorunda değilsin.:)
Ben de sana şunu söylemek istiyorum vadikızı çok insancıl ve insanlara karşı oldukça iyimser. Bazı şeylerde oldukça kafaya takıyor ve çoğu kez kendini izah edemediği için ve ben de kendisini sevdiğim için arka çıkıyorum. Ama bu sadece ona özel bir durum değil. Bugün aynı durumda sen de olsan aynı jesti sana da yaparım. Bilmiyorum Melek bu forumda gerçek hayatta bilmem ancak buradaki tavırlarıyla ne kadar iyi bir insan olduğunu gösteriyor zaten çok üzerine gitmene biraz kızıyorum sadece. Onun seni sevdiğini de biliyorsun bu kadar haksızlık etme yani demem odur. :)

Ben de sana şunu söylemek istiyorum vadikızı çok insancıl ve insanlara karşı oldukça iyimser. Bazı şeylerde oldukça kafaya takıyor ve çoğu kez kendini izah edemediği için ve ben de kendisini sevdiğim için arka çıkıyorum. Ama bu sadece ona özel bir durum değil. Bugün aynı durumda sen de olsan aynı jesti sana da yaparım. Bilmiyorum Melek bu forumda gerçek hayatta bilmem ancak buradaki tavırlarıyla ne kadar iyi bir insan olduğunu gösteriyor zaten çok üzerine gitmene biraz kızıyorum sadece. Onun seni sevdiğini de biliyorsun bu kadar haksızlık etme yani demem odur. :)

Malesef bu kadar melek.görünüm bende alerji yapıyor.Seni dinlemeyeceğim.:)

Niye bu kadar tepkilisin bilmiyorum. Tamam sevmiyorsun farkındayım olabilir saygı duyarım herkes birbirini sevmek zorunda değil elbette. Beni dinlemeyeceksin ona da saygı duyarım senin fikrindir. Ben sana sadece bir arkadaşın bir iç sesin olarak cevap verdim bundan sonrası senin kendi takdirin elbette. Neyse birkaç gündür çok uzadı bu mevzu o sebeple kendi irademle ben daha fazla böyle bir ikilemin içinde bulunmak istemiyorum. Fikrin yine aynıysa ve şike yapıldığını düşünüyorsan ki düşünüyorsun canın sağ olsun benlik bir sıkıntı yok :)

@denizz19 tşk ederim ablacım ben forumda nasılsam gerçek hayatta da böyleyim
komşularımız derki bana hep ya sen ne sıcakkanlı kızsın güleryüzlüsün derler ben
kırmak istemem üzmek istemem size bir örnek vereyim mi df de bir kız arkadaşım vardı
almanyada yaşıyordu kızla senaryo yüzünden tartıştık karşılıklı yazardık işte kızla tartıştık
ve kız bana onca laf saydı ben yine o üzülmesin diye sustum içime attım sonunda ne oldu ben patladım psiyatriye gitmek zorunda kaldım ilaç kullandım sırf o kızı üzecek kıracak
cevaplar vermiyim diye ben sustum cevap vermedim ben bu kadar iyi niyetli biriyken
nasıl melek gibi davranabilirim
tşk ederim deniz

@sokak sanati ben ne desem ne söylesem boş diyeceğimi dedim senin tekrar söylüyorum
art niyetli olmasan yemin etmişim be kitaba el basarım demiştim ben bak deniz ne güzel
sadece sen dedi vadikızı denize oy veriyor diye aynen öyle ben yarışmalarda olduğum sürece tamam mı kimse bana sen şarkıya değil yarışana oy veriyosun demedi sen bu
konuda yalnızsın umut sana kimse katılmıcak bu konuda düşüncene saygı duyuyorum ama haksızsın bir insanı tanımadan yorum yapamazsın uzatmıcam diyorum ya art niyetli
olmasan ben kurana el basarım demişim ya insan bir düşünür ya bu kız kadar çabalıyorsa
var demek ki birşey ama ben kime anlatıyorum ki uzatmaya gerek yok ben içimi biliyorum
bu forumda herkes beni biliyor ben rahatım umut sen istediğini düşünmeye devam et

kendimi melek gibi göstermiyorum olduğum gibiyimdir tanımadan yorum yapıyosun umut
tanımadan yorum yapma benden bu kadar...

sen o kadar laf sayarsan üstüme gelirsen bende üzülürüm umut bey sen nasıl insansın be
kendini ne sanıyosun evet suçsuzum haksızsın sonuna kadar bunu diycem umut tamam mı
diycem haksızsın ben suçsuzum karşında büyüğün olduğunu bile unutuyorsun düşüncene
saygı duyuyorum ama haksızsın umut yanlış düşünüyosun

Son olarak kadın döktürmüş öylemi kadın durup dururken konuşuyor demi sen birşey
demiyosun damarına basmıyorsun sırf kışkırtıcam diye konuşmuyor susuyosun demi
umut artık benle uğraşma üstüme gelme ve konuyu kapat tamam mı yeter

@sokak sanati son olarak favori üyelerde sana oy verdim ben bana o kadar
laf saymana rağmen ben art niyetli bir insan olsam kin besleyen biri olsam
bunu yapmazdım umut iyi forumlar

Son düzenleme:
:T:
Ey Ahali !
Duyduk duymadik demeyin (b)
Gec kalmis olsamda
Vurmak icin cekilen silahda uyelerin hepsini öldurcek kadar kursun vardir
1 kursun 2.65tl o derece yani :A