Amacın tam olarak ne onu söylersen sana o yönde cevap vermek istiyorum?
Soru sormadım ve cevap beklemiyorum. Siz kendinize ben kendime.
Amacın tam olarak ne onu söylersen sana o yönde cevap vermek istiyorum?
Hayır varsa bir problem çözüme kavuşturalım ondan soruyorum. Sana bir şey yapmadım bu kadar saldırgan olmanın bir nedeni olmalı yani.Soru sormadım ve cevap beklemiyorum. Siz kendinize ben kendime.
Hayır varsa bir problem çözüme kavuşturalım ondan soruyorum. Sana bir şey yapmadım bu kadar saldırgan olmanın bir nedeni olmalı yani.
Vadikızı objektif gelmiyor sana onu biliyorum da bunun benimle ilgisi ne? Sabahtan beridir bir Sıla'ya hakaret ediyorsun bir burada laflar ediyorsun. Düşünüyorum acaba seninle konuştuğum zaman sana kötü bir şey mi söyledim bulamadım yani.Söyledim yaa objektif gelmiyor bazı isimler. Bende hakedene destek veriyorum sadece. Anacım ADALET..
Hayır varsa bir problem çözüme kavuşturalım ondan soruyorum. Sana bir şey yapmadım bu kadar saldırgan olmanın bir nedeni olmalı yani.
İkiniz arasındaki gerçeği Yıldızlar Yarışıyor final bölümünde açıklayacağım..Söyledim yaa objektif gelmiyor bazı isimler. Bende hakedene destek veriyorum sadece. Anacım ADALET..
Vadikızı objektif gelmiyor sana onu biliyorum da bunun benimle ilgisi ne? Sabahtan beridir bir Sıla'ya hakaret ediyorsun bir burada laflar ediyorsun. Düşünüyorum acaba seninle konuştuğum zaman sana kötü bir şey mi söyledim bulamadım yani.
İkiniz arasındaki gerçeği Yıldızlar Yarışıyor final bölümünde açıklayacağım..
İş o yöne gelirse daha önce de söylediğim gibi Çiğdem'in sana yaratmış olduğu kayırmacı duruşa da ben laf ediyorum ama siz yine bildiğinizi okuyorsunuz. Senin buradaki hiç kimseden bir üstünlüğün yok neden sana özel bir puanlama sunma hakkı veriliyor. Eğer iş senin demenle vadikızının bana verdiği oylarla haksızlık yaptığıysa aynısını siz de yapıyorsunuz.Seninle alakasi yok. Amacım vadikizi. Aynı şeyleri seviyorsunuz ya hep normalde hedefim o yani onun sinirlenmesi lazımdı ama sen alındın.. Galiba sadece oy verirken sevdiğiniz noktaların ortaklığı ortaya çıkıyor.
İtiraflara hit kazandırsana. Niye buraya çalışıyorsun.
İş o yöne gelirse daha önce de söylediğim gibi Çiğdem'in sana yaratmış olduğu kayırmacı duruşa da ben laf ediyorum ama siz yine bildiğinizi okuyorsunuz. Senin buradaki hiç kimseden bir üstünlüğün yok neden sana özel bir puanlama sunma hakkı veriliyor. Eğer iş senin demenle vadikızının bana verdiği oylarla haksızlık yaptığıysa aynısını siz de yapıyorsunuz.
Sen de normal üyeler gibi kullan o zaman ben bu durumdan rahatsızım. Yani sen vadikızından rahatsızsan ben de bundan rahatsızım.Yoo bana ayrımcılık yapılmıyor. Normal üyeler 9-1 arasında puan verirken ven 11-5 verdim. 7 puan seçeneğim var benim normal bur üyenin 10. Kayırma bunun neresinde. Art niyetli olarakta kullanmıyoruz puanları.
Sen de normal üyeler gibi kullan o zaman ben bu durumdan rahatsızım. Yani sen vadikızından rahatsızsan ben de bundan rahatsızım.
Puan sisteminde sadece 1 yok onun yerine 5 var yani 5 en düşük fark eden bir durum yok Nasıl olumsuz oluyor senin içinBenim için olumsuz olan durumdan rahatsız olma hakkın yok. Senin için olumsuz bir durum olsaydı bu düşüncene saygı duyardım.
Bildiğin danışıklı dövüş bu. Sözde oy vermeyecekti. Baktı totalde eleniyor yarışma yöneticisi hem düşük hem işine yarayacak bir çözüm bulunmuş. Bu kadar oyun pes yani. Bizde safız yedik. Bide etiketlemişler.
Neyse finalde hakeden yani Çetin Tekindora büyük destek olmak istiyorum. İnşallah kazanır.
Seninle alakasi yok. Amacım vadikizi. Aynı şeyleri seviyorsunuz ya hep normalde hedefim o yani onun sinirlenmesi lazımdı ama sen alındın.. Galiba sadece oy verirken sevdiğiniz noktaların ortaklığı ortaya çıkıyor.
İtiraflara hit kazandırsana. Niye buraya çalışıyorsun.
Benim için olumsuz olan durumdan rahatsız olma hakkın yok. Senin için olumsuz bir durum olsaydı bu düşüncene saygı duyardım.
Puan sisteminde sadece 1 yok onun yerine 5 var yani 5 en düşük fark eden bir durum yok Nasıl olumsuz oluyor senin için
Sen bu şekilde kalmaya devam et. Sana değer veren insanları hep böyle ezip geç.Puan aralığından bahsettim ben orada. Sen işine geldiği gibi anlamaya devam et. Hadi iyi şikeler size.
Neden açıklama gereği duyuyorsun ki Melek. İnanmak istediği şeye inansın kendi tercihidir zaten. O bizi şike yapan ikili olarak görebilir benim için problem yok senin içinde rahatsa takılma. O yüzden ben son cümlemi kendisine söyledim gerisi onun yüreğine kalmış.@sokak sanati sen istediğin kadar şike de şimdi sana iki tane resim göstercem iyi bak
abimler geldiği için cevap veremedim
@Bully @eskici @Çiğdem- @MayısKralı @mrt-06 sizlerde bakın arkadaşlar
@sokak sanati iyice bak umutcum bu liste benim laptobumda olan full albümler listesi
hande yener sıla ve ziynet sali var tamam mı ben bu albümleri yükleyeli uzun zaman oldu
ben @denizz19 tanımadan önce bu albümleri indirdim ve dinliyorum ben sana yemin ettim be senin kuran-ı kerime bile saygın yok be ona el basarım ki dedim hala şike diyosun
be bu forumda şike yapacak en son insan benim be anladınmı benim ve artık bu konuyu kapat
ben şike falan yapmıyorum anladınmı yapmıyorum
Neden açıklama gereği duyuyorsun ki Melek. İnanmak istediği şeye inansın kendi tercihidir zaten. O bizi şike yapan ikili olarak görebilir benim için problem yok senin içinde rahatsa takılma. O yüzden ben son cümlemi kendisine söyledim gerisi onun yüreğine kalmış.
Takma diyorum sana abla@sokak sanati sen istediğin kadar şike de şimdi sana iki tane resim göstercem iyi bak
abimler geldiği için cevap veremedim
@Bully @eskici @Çiğdem- @MayısKralı @mrt-06 sizlerde bakın arkadaşlar
@sokak sanati iyice bak umutcum bu liste benim laptobumda olan full albümler listesi
hande yener sıla ve ziynet sali var tamam mı ben bu albümleri yükleyeli uzun zaman oldu
ben @denizz19 tanımadan önce bu albümleri indirdim ve dinliyorum ben sana yemin ettim be senin kuran-ı kerime bile saygın yok be ona el basarım ki dedim hala şike diyosun
be bu forumda şike yapacak en son insan benim be anladınmı benim ve artık bu konuyu kapat
ben şike falan yapmıyorum anladınmı yapmıyorum
@Çiğdem- kız neye gülüyon sen aa kendimi savunuyorum burda
@denizz19 yorumda yapmanı istiyorum deniz
@Bully @eskici @Çiğdem- @MayısKralı @mrt-06 sizlerinde yorum yapmanızı
@cookies @turkuazz
Takma diyorum sana abla
Kur'an-ı Kerim üzerine bile yemin etmişsin inanmıyorsa o kendi bileceği iştir yani rahat ol.Yusuf takmıyorum susuyorum sokak sanati ne yaparsa yapsın diyorum
ama umut buna izin vermiyor üstüme geliyor ya bende insanım haksızlığa
gelemiyorum işte😳
@Tolstoyevski seninle özelden konuştuk seninde şüphelerin vardı ben sana
ne dedim ve sen bana ne dedin söyle ve bu konuyu kapatayım bende
@Harunnn60 harun beycim sizde bir yorum yapın bakem sen ne düşünüyosun