Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | Yarı Final Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladım. :A Yarışma bitsin de sütü öyle ısıtıyım, bu forum uğurusuz ne zaman bir şey yaparken forumu takip etsem sonu hayırlı bitmiyor. Laf yetiştiricem derken en sevdiğim kupayı mı kırmadım, sütü mü taşırmadım, cezveye su koymadan ocağa koyup cezveyi mi yakmadım. Başıma gelmeyen kalmadı. 😱

oyy atacanım kıyamam ben sana neler gelmiş başına ya evde kimse yokmu
sana süt verecek ya:D:D

Anladım. :A Yarışma bitsin de sütü öyle ısıtıyım, bu forum uğurusuz ne zaman bir şey yaparken forumu takip etsem sonu hayırlı bitmiyor. Laf yetiştiricem derken en sevdiğim kupayı mı kırmadım, sütü mü taşırmadım, cezveye su koymadan ocağa koyup cezveyi mi yakmadım. Başıma gelmeyen kalmadı. 😱
hahahah aaa dikkat et annen camdan aşşağıya atar vlla seni mutfağı batırma sakın :A

denizz19un nazarıdır o bendede var hey allahım fetocu üniversiteler yüzünden diğer üniversiteler yandı

@tolgab adaşına daha iyi verebilirdin neyse fena değil yine de teşekkürler. ss

oyy atacanım kıyamam ben sana neler gelmiş başına ya evde kimse yokmu
sana süt verecek ya:D:D
Abla öyle bir dedin ki dersin yavru kediyim. :A

Koca herifim yahu kendi işimi kendim görürüm, sevmem ben öyle başkasına getir götür yaptırtmayı hele anneme asla. :D

Abla öyle bir dedin ki dersin kedi yavrusuyum. :A

Koca herifim yahu kendi işimi kendim görürüm, sevmem ben öyle başkasına getir götür yaptırtmayı hele anneme asla. :D

he kedi yavrusun ne olacak yani:F ayy ne güzel demek annene iş yaptırmazsın
ay süper sen bizim eve gelsene ya gel benim kardeşim ol bizde kal:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan