Dizinin ortasından başlayıp diziye reyting katmak gibi bişey final haftası oy kullanayım bari dengeleri alt üst edeyimGirmişken muhabbete dahil ol
Dizinin ortasından başlayıp diziye reyting katmak gibi bişey final haftası oy kullanayım bari dengeleri alt üst edeyimGirmişken muhabbete dahil ol
ben demiştim saat kaçta allah başladı kaçta başladıİpek'e 1 mi verdim bakayim sen
Anladım. Yarışma bitsin de sütü öyle ısıtıyım, bu forum uğurusuz ne zaman bir şey yaparken forumu takip etsem sonu hayırlı bitmiyor. Laf yetiştiricem derken en sevdiğim kupayı mı kırmadım, sütü mü taşırmadım, cezveye su koymadan ocağa koyup cezveyi mi yakmadım. Başıma gelmeyen kalmadı. 😱
hahahah aaa dikkat et annen camdan aşşağıya atar vlla seni mutfağı batırma sakınAnladım. Yarışma bitsin de sütü öyle ısıtıyım, bu forum uğurusuz ne zaman bir şey yaparken forumu takip etsem sonu hayırlı bitmiyor. Laf yetiştiricem derken en sevdiğim kupayı mı kırmadım, sütü mü taşırmadım, cezveye su koymadan ocağa koyup cezveyi mi yakmadım. Başıma gelmeyen kalmadı. 😱
denizz19un nazarıdır o bendede var hey allahım fetocu üniversiteler yüzünden diğer üniversiteler yandıAnladım. Yarışma bitsin de sütü öyle ısıtıyım, bu forum uğurusuz ne zaman bir şey yaparken forumu takip etsem sonu hayırlı bitmiyor. Laf yetiştiricem derken en sevdiğim kupayı mı kırmadım, sütü mü taşırmadım, cezveye su koymadan ocağa koyup cezveyi mi yakmadım. Başıma gelmeyen kalmadı. 😱
Eeeee ne demisler sakla samani gelir zamaniAlttan çok ders olunca oluyor. Çok haytalık yaptık zamanında şimdi ceremesini çekiyoruz.
Jüri kadrosunu ben belirliyorumDizinin ortasından başlayıp diziye reyting katmak gibi bişey final haftası oy kullanayım bari dengeleri alt üst edeyim
Ne alakaEeeee ne demisler sakla samani gelir zamani
Abla öyle bir dedin ki dersin yavru kediyim.oyy atacanım kıyamam ben sana neler gelmiş başına ya evde kimse yokmu
sana süt verecek ya
Yarisma bitsin gelecem kizma yahemen bitir şunu benim senaryomun başına dertmisin
@-KADİR-- in oylarıyla geceye tam 00:00da bitiriyoruzheyecan bastı ya sonuçlar ne olacak acaba
Abla öyle bir dedin ki dersin kedi yavrusuyum.
Koca herifim yahu kendi işimi kendim görürüm, sevmem ben öyle başkasına getir götür yaptırtmayı hele anneme asla.
Gec basladi biraz ama senin senaryoyu unutmadim merak etme gelecemben demiştim saat kaçta allah başladı kaçta başladı
yatıcamGec basladi biraz ama senin senaryoyu unutmadim merak etme gelecem