Bari gidip süt ısıtıyım içine de biraz bal koyarım boğazım ağrıyor da.DÜN AKSİLİK OLDU NORMALDE 22:00 CNM FORUM ARTIK GÜNDÜZ SAATLERİ AKTİF OLMUYOR![]()
Bari gidip süt ısıtıyım içine de biraz bal koyarım boğazım ağrıyor da.DÜN AKSİLİK OLDU NORMALDE 22:00 CNM FORUM ARTIK GÜNDÜZ SAATLERİ AKTİF OLMUYOR![]()
O nasil okulmus öyle ya o kadar saat ders mi olurSabah 8'den akşam 6'ya kadar ders olunca yoruluyorsun haliyle. ss Son senemiz, bir biteydi şu lanet okul.
Yoğun oluyor bu saatlerSiz niye 2 gündür programlarınızı geç saate koyuyorsunuz? @Çiğdem- sen de 22.30 civarında başlatmıştın, sabah 7 de kalkıyorum her sabah da ne çabuk sabah oldu diyorum! Neden acaba?!
Aynen o sebeple dedim varsa diyeceğinKonuya girdiğim içşn mi dedinYok yanlişlikla bastım tablet girdiğim için
![]()
HAHAH BEN DİYECEKTİM VLLA 1 BARDAK SÜTÜNÜDE İÇ DİYE AFFERİMBari gidip süt ısıtıyım içine de biraz bal koyarım boğazım ağrıyor da.![]()
Sen niye atarlı ergenler gibi büyük büyük yazıyon.HAHAH BEN DİYECEKTİM VLLA 1 BARDAK SÜTÜNÜDE İÇ DİYE AFFERİM![]()
Yok diyeceğim dingonun ahırı gibi rahatsızlıktan dolayı k.bakmayınYoğun oluyor bu saatler
Aynen o sebeple dedim varsa diyeceğin![]()
Alttan çok ders olunca oluyor.O nasil okulmus öyle ya o kadar saat ders mi olur![]()
Sana bunu söylemek istemezdim ama .ss @çiğdem- @xemrexxx@MayısKralı 2 puan fena sayılmaz ama İpek'e 1 vermen güzel.![]()
bazı nickleri büyük half yazıyorum sonrasında büyük yazıda kalıyor klavyeSen niye atarlı ergenler gibi büyük büyük yazıyon.![]()
Girmişken muhabbete dahil olYok diyeceğim dingonun ahırı gibi rahatsızlıktan dolayı k.bakmayın![]()
hemen bitir şunu benim senaryomun başına dertmisinYa elendiysem![]()
Racon mu kesiyon reyizhemen bitir şunu benim senaryomun başına dert
eskici yorum atıcak dersim yarın sabah saat 10 da erken kalkıcamRacon mu kesiyon reyiz![]()
Anladım.bazı nickleri büyük half yazıyorum sonrasında büyük yazıda kalıyor klavye![]()