Tolga'yi severim bilirsinAman çok da umrumda o totoş. ss 1 puanla elenen benim, bırak da üzüleyim biraz. ss
Yoo.![]()
İnanmiyor musun bana![]()
doğru valla ayfer benden şişman ya
Biliyorsan sıkıntı yok o zaman.
Çok beklersin.![]()
kınadık yarışmayı daha ne yapayım cnm intikamını lacam inş![]()
en iyi oyuncu yarışmasında kırgınlar-edho-içerde-kara sevda ve izlediğiniz tüm dizilere oylarınızı bekliyorumBully e olan itirafı![]()
Şampiyon Çetin yazdıracağız inşallah.kınadık yarışmayı daha ne yapayım cnm intikamını lacam inş![]()
Ben de finalde İpeğeen iyi oyuncu yarışmasında kırgınlar-edho-içerde-kara sevda ve izlediğiniz tüm dizilere oylarınızı bekliyorum![]()
çiğdem yılan hikayesiyle gelmezse oyum ipeğe gibiBen de finalde İpeğe![]()
İcerde'yi birazdan izleyecem sonra oylarimi kullanirimen iyi oyuncu yarışmasında kırgınlar-edho-içerde-kara sevda ve izlediğiniz tüm dizilere oylarınızı bekliyorum![]()
Babam ve Oğlum ile gelecekçiğdem yılan hikayesiyle gelmezse oyum ipeğe gibi![]()
snn de sahneni görelim bakalım artık romantik komedi tarzı olmasınBabam ve Oğlum ile gelecek![]()
Çünkü elendim seversen sev sevmezsen sevme bana ne. ssNeden yok![]()
inş bak sana buzdolabı'nıda sunucu bey demişŞampiyon Çetin yazdıracağız inşallah.
Ağlamalı sahne olacak sanıyorumsnn de sahneni görelim bakalım artık romantik komedi tarzı olmasın![]()
Aynen ben dedim@denizz19 inanamıyorum kaanla ilgili o itirafı senmi yaptın aaa😱
bir de bnm albümümde sezene kaç vericen o da önemli her şey karşılıklı biliyorsun kiAğlamalı sahne olacak sanıyorumAma final haftası pazartesi başlayacak bu ara biraz yoğunluk var
Aynen ben dedim![]()
O yönden sıkıntın olmasınbir de bnm albümümde sezene kaç vericen o da önemli her şey karşılıklı biliyorsun ki![]()
Gökhan'i severiz olmaz miÇünkü elendim seversen sev sevmezsen sevme bana ne. ss