Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | Yarı Final Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 puanla elendik, sağlık olsun genç bir oyuncuyla buraya kadar gelmek de bir başarıdır. @xemrexxx sen farkla elenmişin ama sana da tebrikler. :A

Finale kalme başarısı gösteren @Çiğdem- ve @denizz19 tebrik ederim sizleri, benim gönlümdeki şampiyon belli, umarım o kazanır. :A

1 puanla elendik, sağlık olsun genç bir oyuncuyla buraya kadar gelmek de bir başarıdır. @xemrexxx sen farkla elenmişin ama sana da tebrikler. :A

Finale kalme başarısı gösteren @Çiğdem- ve @denizz19 tebrik ederim sizleri, benim gönlümdeki şampiyon belli, umarım o kazanır. :A
@xemrexxx büyük başarı gösterdi bencede belkide en tanınmamış oyuncu oydu ama sahneleri çok komikti gerçekten :F

senle @denizz19 un kilolarını çarpsam üstüne @vadikızı eklesem bir ayferim olamazsın kıskanma çikinella:A
sen o kadının markette 2 kişiyi deviriyordu kullandınmı hatırlayamadım özgür dizi savaslarında kullanmıştı finale sakladıysan bu turda kullanmalıydın bence final yeterdi kullandıysanda hatırlayamıyorum şuan :F

sen o kadının markette 2 kişiyi deviriyordu kullandınmı hatırlayamadım özgür dizi savaslarında kullanmıştı finale sakladıysan bu turda kullanmalıydın bence final yeterdi kullandıysanda hatırlayamıyorum şuan :F
kullandım tbi :F

izlemiyorum ben onu gerçi hiçbir yerli dizi izlemiyorum 20 bölüm falan Kırgın Çiçekler izlemişliğim var:DAma diziyi izlemesemde Çetin Tekindor'un oyunculuğu es geçilemezdi tabiki:A

Yok daha neler:A
hangi dizileri izliyorsun yerlilerden :bhr: