Bekleriz beybi.melunlar toplanmış .ss yazın ilk işim azerbeycana gelip katliam yapmak ahmad in mahallesinde
Bekleriz beybi.melunlar toplanmış .ss yazın ilk işim azerbeycana gelip katliam yapmak ahmad in mahallesinde
hele şükürGönderdim oylarımı. Mfö ve Sertab Erener'in pek beğenmediğim şarkıları vardı bu hafta. Önceki haftalarda düşük verdiğim Yıldız Tilbe ve Manga listenin ortalarında yer buldu.
Aslında şarkıların hepsi güzeldi o yüzden oy kullanırken çok zorlandım.
sana kim oy kullanma hakkı verdi ki.ssöncelikle 2 sezonun en zor haftası survivorda 1 tane zayıf şarkıcı yok ve 1 tane zayıf parça yok düşük bulduklarımı bile düşük oldukları için değil yanı diğer parçalarla sıralama yapmak zorunda kaldığım için az puan vermek zorunda kaldım eğer herkese 1-13 arası serbest oy kullansam kimseye 10 altında vermezdim elenen 2 kişiyede yazık olucak
haftanın en iyileri neşe karaböcek, tarkan, duman ve mfö
@gözlemci @Maskeli Fedai @Tzira @ozgur2113
haftanın iyi parçaları mustafa ceceli, teoman, sertab erener, gökhan
@EFE UYSAL @S.G.A.T. @hayret bi şey @denizz19
haftanın idare edenleri yıldız tilbe, manga
@xemrexxx @batuhankaralar
haftanın diğer parçalara göre düşükleri
bengü sezen aksu ve yalın @vadikızı @mrt-06 @Bully
bu 3 parçada iyi ama diğer parçaların yanında az gölgede kalmıslar çok dinlememe rağmen çok fikrim malesef değişmedi 😳😳😳
Katılıyorum meluna. sssana kim oy kullanma hakkı verdi ki.ss
okadar kötü vermedim bence idare eder bir puan olduğunu düşünüyorum yıldızın hareketli parçalarını seviyorum ben ayrıca son 2 haftadır ilk 3 ümde yer alırken böyle demiyordun emre beysana kim oy kullanma hakkı verdi ki.ss
bundan önceki haftalar iyi verirken öyle demiyordunuz ama beyefendilerKatılıyorum meluna. ss
ayol o ka yıldızın şarkılarıyla göbeğini eritmişsin insan biraz yüksek verir.ssokadar kötü vermedim bence idare eder bir puan olduğunu düşünüyorum yıldızın hareketli parçalarını seviyorum ben ayrıca son 2 haftadır ilk 3 ümde yer alırken böyle demiyordun emre bey
İnsanoğlu böyledir işte yapılan iyilikler çabuk unutulur ama yapılan kötülükler unutulmaz.okadar kötü vermedim bence idare eder bir puan olduğunu düşünüyorum yıldızın hareketli parçalarını seviyorum ben ayrıca son 2 haftadır ilk 3 ümde yer alırken böyle demiyordun emre bey
bundan önceki haftalar iyi verirken öyle demiyordunuz ama beyefendiler
duygusal davranıp yukrıdan birilerini aşşağıya alsam haksızlık olucak ama ne dinliyorsam ona kullanıyorum hiçbir şekilde aalertsizlik yapmıyorum 🙂🙂🙂İnsanoğlu böyledir işte yapılan iyilikler çabuk unutulur ama yapılan kötülükler unutulmaz.
Bu haftayı geçersin de haftaya yüksek verirsin umarım.
Biz sanki arkadaşlarımıza yüksek verip diğerlerini düşürüyoruz. ssduygusal davranıp yukrıdan birilerini aşşağıya alsam haksızlık olucak ama ne dinliyorsam ona kullanıyorum hiçbir şekilde aalertsizlik yapmıyorum 🙂🙂🙂
onumu diyorum beeeee kusur bakma dmek istiyorum yanıBiz sanki arkadaşlarımıza yüksek verip diğerlerini düşürüyoruz. ss
Önemli değil son olur inşallah.onumu diyorum beeeee kusur bakma dmek istiyorum yanı
düşükmü grçektenmiöncelikle 2 sezonun en zor haftası survivorda 1 tane zayıf şarkıcı yok ve 1 tane zayıf parça yok düşük bulduklarımı bile düşük oldukları için değil yanı diğer parçalarla sıralama yapmak zorunda kaldığım için az puan vermek zorunda kaldım eğer herkese 1-13 arası serbest oy kullansam kimseye 10 altında vermezdim elenen 2 kişiyede yazık olucak
haftanın en iyileri neşe karaböcek, tarkan, duman ve mfö
@gözlemci @Maskeli Fedai @Tzira @ozgur2113
haftanın iyi parçaları mustafa ceceli, teoman, sertab erener, gökhan
@EFE UYSAL @S.G.A.T. @hayret bi şey @denizz19
haftanın idare edenleri yıldız tilbe, manga
@xemrexxx @batuhankaralar
haftanın diğer parçalara göre düşükleri
bengü sezen aksu ve yalın @vadikızı @mrt-06 @Bully
bu 3 parçada iyi ama diğer parçaların yanında az gölgede kalmıslar çok dinlememe rağmen çok fikrim malesef değişmedi 😳😳😳
elenmezsin merak etme cnm genel yorumlraa göre diğerleri beğenmişler gibi görünüyor idare edersin bence 🙂🙂🙂düşükmü grçektenmi
inşallah cnm bundan sonra daha güçlü şarkılar çıkartacam🙂elenmezsin merak etme cnm genel yorumlraa göre diğerleri beğenmişler gibi görünüyor idare edersin bence 🙂🙂🙂
Tm, anladım iyi iyi.Nedense hiçbir hafta beğendiremedik Eleyinde kurtulayım bari
Hayır beğendiğimi dile getirmiştim ama kaç verdiğimi hatırlamıyorum Yüksekti diye biliyorum