'Kalpazan' Final Yapıyor! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,629
Puanı
1,061
kalpazan.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Kalpazan'dan kötü haber!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Şükran Ovalı'nın paylaştığı yapım, 8. bölümüyle ekranlara veda etme kararı aldı. Her hafta 3-4 reyting ortalaması tutturan dizi, son dönemde reklam gelirlerinin ciddi oranda düşmesi nedeniyle yüksek maliyetlerin karşılanamasının kurbanı oldu.

Kalpazan, son iki bölümüyle 2 ve 9 Aralık Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: NTV

kalpazan.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Kalpazan'dan kötü haber!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Şükran Ovalı'nın paylaştığı yapım, 8. bölümüyle ekranlara veda etme kararı aldı. Her hafta 3-4 reyting ortalaması tutturan dizi, son dönemde reklam gelirlerinin ciddi oranda düşmesi nedeniyle yüksek maliyetlerin karşılanamasının kurbanı oldu.

Kalpazan, son iki bölümüyle 2 ve 9 Aralık Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: NTV
Kötü Kan, Gizli Bahçe ve şimdide Kalpazan. 3&4 reytingli diziler bitiriliyor inanılır gibi değil.

Senaryo olarak, oyunculuk olarak sezonun en iyi ve en farklı işlerinden biriydi bana kalırsa. Benim de yeni başlayan diziler arasında tek izleidğim yapımdı. Biraz daha şans verilseydi keşke. En azından belki 13 bölümlük adam gibi finali olan bi iş olarak kalabilirdi.

• Beğendim
Reactions: Hobbit
Dizi maliyetleri epey arttı. Artık 4 reyting pek bir şey ifade etmiyor galiba. Çok farklı bir diziydi, 2 saat süresi yüzünden galiba senaryo son 2-3 bölümdür yavaş ilerliyordu. Keşke eski dönemdeki gibi 1 saatlik diziler yapılabilse efsaneleşecek kurgu-senaryolar yok olup gidiyor bir kaç yıldır. :(

Final yapacak madem bu diziye başlayayım. Bir finali olacaktır elbet. Mini bir dizi olarak izlerim.

• Üzücü
Reactions: 12.Adam and Hobbit
Neden izlemiyorsun da bittikten sonra izliyorsun. Üzüyorsun Dosi 😒😞

Hain Mosi bu dizi senin yüzünden bitti. :A Neden zamanında izlemedin?
Her diziyi izleme vaktim yok :A
Biteceğini bildiğim dizileri izlemeyi tercih ederim. Kalitesinden ödün vermezler
Deha’ya başlamıştım ama bir süre sonra sıktı. Dizlerin reytingi güzel olunca bir yerden sonra bozuyor ve alışkanlıktan izlemeye devam ediyorum ama çoğu kez düzenli değil. Ara sıra baktığım oluyor. Konusuna hemen hakim oluyor insan.
Ben çok nadir baştan sonra güncel gününde dizi izlerim.
8 Bölüm bana dijital dizi tadı verir

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kendi gününde 4 reytingle gün dördüncüsü olan dizi final yapıyorsa TV'yi tamamen bırakma vakti gelmiştir. Teyzeler ayşe kadın fasulye kırarken çok sevdikleri töre namus intikam dizilerine rahatça bakabilirler.

• Harika
Reactions: 12.Adam