Kimseye lafım yok Bazıları da bu bana geçen hafta düşük verdi diyerekten düşük veriyor ,cins cins insan vargözlemci ben son haftalarda sana yüksek vermeye başladım bu haftada
yüksek verdim güzel şarkıydı çünkü😉
emre senin puanın ne düşükmü yüksekmi
haklısın o konuda yaKimseye lafım yok Bazıları da bu bana geçen hafta düşük verdi diyerekten düşük veriyor ,cins cins insan var
sana birşey dememişki burda cnmBenimkini yine mi beğenmedin yuh artık.
Bana yazdığı yeri bulamadım, burdan alıntıladım birşey olmaz, dün beğenmediğini yazmıştı.sana birşey dememişki burda cnm
bir de itiraf ediyor melunlar melunu .ss@batuhankaralar ben Manga'yı çok severim. İlk haftalar çok yüksek puanlar vermesem de geçen hafta tam puanım sen de idi ve bu hafta yine müthiş bir seçim. Açık ara favorim yine sensin.
Gökhan Özen ve Yıldız Tilbe dışındaki diğer şarkıcılar çok iyiydi. Oy kullanmakta baya zorlandım.
Tarkan ilk defadır benden bu kadar yüksek puan aldı, çok güzel seçimdi. Mustafa Sandal ve Duman bu hafta puanlarımda yükseliş yaşayan diğer 2 şarkıcı.
Yalın, MFÖ, Teoman bu hafta yine güzel seçimler yapmışlar.
İşte alıştıra alıştıra diyorum kötü mü?bir de itiraf ediyor melunlar melunu .ss
Ağzından bal damlıyor maşallah.İşte alıştıra alıştıra diyorum kötü mü?
Ama cidden seçimini hiç beğenmedim, elenirsin gibi.
YarınOylama ne zaman bitiyor, bugün oy kullanamayacağım gibi. Şarkıları az çok biliyorum ama recap'a bakmadan oy kullanmak istemiyorum.
İşte alıştıra alıştıra diyorum kötü mü?
Ama cidden seçimini hiç beğenmedim, elenirsin gibi.
melunlar toplanmış .ss yazın ilk işim azerbeycana gelip katliam yapmak ahmad in mahallesindeAğzından bal damlıyor maşallah.
çok tşkler çok mutlu oldumOylarimi kullandim az önce.
Bengü, Teoman, Tarkan, Yalin, Gökhan Özen, Mustafa Ceceli, MFÖ ve Sezen Aksu fena sarkilar secmisler. Ilk 8 icerisinde bu sanatcilar.
Mustafa Sandal ve Sertab Erener ortalama sarkilar ama kötü sayilmaz.
Digerleri icin maalesef pek iyi görünmüyor benim puanlamama göre.
Herkese basarilar.
efecim çok tşkler çok sağolBu hafta en beğendiğim şarkılar Bengü, Tarkan, MaNga, Mustafa Sandal ve Teoman oldu, @vadikızı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Çiğdem- @S.G.A.T. .
Bu hafta beğendiğim şarkılar, Sertab Erener, Yıldız Tilbe ve Yalın oldu, @hayret bi şey @xemrexxx @Bully.
Düşük verdiklerim darılmasın, bütün şarkılar güzeldi, bir tık aşağıda olanlar geride kaldı, bu hafta elenenlere yazık olacak.