ay bak hala konuşuyor .ss2 sezondur sonuclarını bukadar merakla beklediğim bir hafta hiç olmamıştı heyecanla bekliyoruz sonucları
benim parçam bu hafta seninkidnen daha iyiydi genel üyelerin yorumlarınıda gözlemdiğime göre yıldızdan daha çok sevilmiş mustafam bu hafta yanı sıralamada senin üstünde yer alıcam öyle bakarsak benim elenme riskim kaboluyor sen kalıyorsun tehrikede hahahaay bak hala konuşuyor .ss
onlar da senin gibi parlakçıbenim parçam bu hafta seninkidnen daha iyiydi genel üyelerin yorumlarınıda gözlemdiğime göre yıldızdan daha çok sevilmiş mustafam bu hafta yanı sıralamada senin üstünde yer alıcam öyle bakarsak benim elenme riskim kaboluyor sen kalıyorsun tehrikede hahaha
çok zor bir hafta kim elenir aklımda 1 isim bile yokonlar da senin gibi parlakçı
@destere yi kes tosun gibi olmuş diyollaçok zor bir hafta kim elenir aklımda 1 isim bile yok
neyse ev işelrini halledeyim akşama sonuclara yetişirim şu haftayıda atlatalım kurban kesecem vlla
18:00'de açıklanacak, büyük ihtimal.Sonuçlar ne zaman açıklancak.
Kesin bir şey söyleme bence baksana Cengo daha foruma girmedi.18:00'de açıklanacak.
Geçen gün 19:00'da yapmıştı, bu sefer affettirir kendini.Kesin bir şey söyleme bence baksana Cengo daha foruma girmedi.