MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

Oylarımı gönderdim. Yine çok zor bir hafta oldu. Artık kötü şarkı yok. Çok seviyorum dediğim şarkılara bile 5-6 vermek zorunda kaldım. 1 puan, 2 puan verdiğim şarkılar da iyi sayılırdı ama dediğim gibi bazı şarkılara 1-2-3 vermek zorundayız. :)

Oylarmı kullandım iyi şarkılar vardı oy verirken zorlandım baya

2 sezondur sonuclarını bukadar merakla beklediğim bir hafta hiç olmamıştı heyecanla bekliyoruz sonucları :Z:Z:Z

ay bak hala konuşuyor .ss
benim parçam bu hafta seninkidnen daha iyiydi genel üyelerin yorumlarınıda gözlemdiğime göre yıldızdan daha çok sevilmiş mustafam bu hafta yanı sıralamada senin üstünde yer alıcam öyle bakarsak benim elenme riskim kaboluyor sen kalıyorsun tehrikede hahaha:A:A:A

benim parçam bu hafta seninkidnen daha iyiydi genel üyelerin yorumlarınıda gözlemdiğime göre yıldızdan daha çok sevilmiş mustafam bu hafta yanı sıralamada senin üstünde yer alıcam öyle bakarsak benim elenme riskim kaboluyor sen kalıyorsun tehrikede hahaha:A:A:A
onlar da senin gibi parlakçı :F

Sonuçlar ne zaman açıklancak.
yawn.gif

2.sezonda ilk defa bu kadar zorlandığım bir oylama oldu. Sevdiğim bazı şarkılara bile düşük vermek zorunda kaldım. Hayırlısı :)