Çok kötü buldum .ego yu sevmedin ozaman 😕😕😕
Onun arabası var felan koyaydın olmazmıydı.
Çok kötü buldum .ego yu sevmedin ozaman 😕😕😕
Hayır şu kadının şarkıları hiç mi sevilmez dinlemeden mi puanlıyorsunuz ?? başından beri 5 puanın üzerine çıkamadın 😡
bence seni sevmiyorlar musti ile sorunları yokego yu sevmedin ozaman 😕😕😕
En azından 1 puan vermedim öyle diyeyim.![]()
ben nasılım bırakın şimdi çiğdemi bullyiÇok kötü buldum .
Onun arabası var felan koyaydın olmazmıydı.![]()
beni sevmeyen gebersin beeebence seni sevmiyorlar musti ile sorunları yok
ben nasılım bırakın şimdi çiğdemi bullyi![]()
İsim neydi.bence seni sevmiyorlar musti ile sorunları yok
ben nasılım bırakın şimdi çiğdemi bullyi![]()
yıldız tilbe gülümİsim neydi.![]()
hiç aynada kendine baktın mı o tipi kim severbeni sevmeyen gebersin beee![]()
Yıldız tilbe'nin eski şarkılarını severim.yıldız tilbe gülüm
hiç aynada kendine baktın mı o tipi kim sever![]()
.ss .ss .ssYıldız tilbe'nin eski şarkılarını severim.
Ama bu o eskilerden değilmiş malesef.![]()
Bence gayet iyiydi bende ilk 5 te yer aldınego nasıl ilgi görmedi yaaa elenmem inş![]()
sende bir uğurrsuzluk var evde kalmışsın,çirkinsin,ev i,şerinde yeteneksizsin musti ile bile elenme riski yaşıyon ilk 10 a gelmeden bir kurşun döktürego nasıl ilgi görmedi yaaa elenmem inş![]()
Bu hafta kimlerin eleneceğini hiç kestiremiyorum ya ben bile gidebilirim.Tahmin yapayım bu hafta Sezen gidebilir veya Sertap erener yada ben![]()
çokk tşşk cnm sende bende baya iyi yerdesin 😉😉😉Bence gayet iyiydi bende ilk 5 te yer aldın![]()
Sen gidiyorsan biz önden buyuralımBu hafta kimlerin eleneceğini hiç kestiremiyorum ya ben bile gidebilirim.![]()
ayy sus sen beeeee bu hafta zaten beğenmedim yıldızınısende bir uğurrsuzluk var evde kalmışsın,çirkinsin,ev i,şerinde yeteneksizsin musti ile bile elenme riski yaşıyon ilk 10 a gelmeden bir kurşun döktür![]()
İmkansızı severim.Sen gidiyorsan biz önden buyuralımSenin o şarkıyla elenmen imkansız, haa elenirsen imkansızı başarmış olursun
![]()