Çok kötü buldum .ego yu sevmedin ozaman 😕😕😕
Onun arabası var felan koyaydın olmazmıydı.
Çok kötü buldum .ego yu sevmedin ozaman 😕😕😕
Hayır şu kadının şarkıları hiç mi sevilmez dinlemeden mi puanlıyorsunuz ?? başından beri 5 puanın üzerine çıkamadın 😡1-2-3 değilmiş. Arada Neşe varmış. @gözlemci
bence seni sevmiyorlar musti ile sorunları yokego yu sevmedin ozaman 😕😕😕
En azından 1 puan vermedim öyle diyeyim.
ben nasılım bırakın şimdi çiğdemi bullyiÇok kötü buldum .
Onun arabası var felan koyaydın olmazmıydı.
beni sevmeyen gebersin beeebence seni sevmiyorlar musti ile sorunları yok
ben nasılım bırakın şimdi çiğdemi bullyi
İsim neydi.bence seni sevmiyorlar musti ile sorunları yok
ben nasılım bırakın şimdi çiğdemi bullyi
yıldız tilbe gülümİsim neydi.
hiç aynada kendine baktın mı o tipi kim severbeni sevmeyen gebersin beee
Yıldız tilbe'nin eski şarkılarını severim.yıldız tilbe gülüm
hiç aynada kendine baktın mı o tipi kim sever
.ss .ss .ssYıldız tilbe'nin eski şarkılarını severim.
Ama bu o eskilerden değilmiş malesef.
Bence gayet iyiydi bende ilk 5 te yer aldınego nasıl ilgi görmedi yaaa elenmem inş
sende bir uğurrsuzluk var evde kalmışsın,çirkinsin,ev i,şerinde yeteneksizsin musti ile bile elenme riski yaşıyon ilk 10 a gelmeden bir kurşun döktürego nasıl ilgi görmedi yaaa elenmem inş
Bu hafta kimlerin eleneceğini hiç kestiremiyorum ya ben bile gidebilirim.Tahmin yapayım bu hafta Sezen gidebilir veya Sertap erener yada ben
çokk tşşk cnm sende bende baya iyi yerdesin 😉😉😉Bence gayet iyiydi bende ilk 5 te yer aldın
Sen gidiyorsan biz önden buyuralım Senin o şarkıyla elenmen imkansız, haa elenirsen imkansızı başarmış olursunBu hafta kimlerin eleneceğini hiç kestiremiyorum ya ben bile gidebilirim.
ayy sus sen beeeee bu hafta zaten beğenmedim yıldızınısende bir uğurrsuzluk var evde kalmışsın,çirkinsin,ev i,şerinde yeteneksizsin musti ile bile elenme riski yaşıyon ilk 10 a gelmeden bir kurşun döktür
İmkansızı severim. Bu hafta yer yerinden oynayacak.Sen gidiyorsan biz önden buyuralım Senin o şarkıyla elenmen imkansız, haa elenirsen imkansızı başarmış olursun