MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

Ben de oylamamı yaptım. Şu şarkı güzeldi, bu şarkı kötüydü demek istemiyorum, herkesin fikri kendine sonuçta. Sadece geçen haftayla karşılaştırırsam birkaç isim hariç baya ilginç bir oylama yaptığımı söyleyebilirim. :)
mustafama ne yaptın peki :F:F:F

Ben de oylamamı yaptım. Şu şarkı güzeldi, bu şarkı kötüydü demek istemiyorum, herkesin fikri kendine sonuçta. Sadece geçen haftayla karşılaştırırsam birkaç isim hariç baya ilginç bir oylama yaptığımı söyleyebilirim. :)
Sanırım yükseldim bu hafta :A

Sıladan sonra neden Gökhan Özen bi anlatsana.
Kendi şarkılarını yazdığı için ve çocukken en sevdiğim sanatçı olduğu için. Beğenmedin tamam anladım. :D

Bully ve vadikızı hikayedeki kötü karakterler önce gül dökerler sonra arkamızdan göbek atarlar. :)))))
kötü karaktermi benmi adı melek olan kötü karakter olurmu be:F

Gökhan gitmez benim arkamda aslan gibi vadikızı var :F
vadikızı arkadan arkadanda forumdan gidersen ne olacağı belli olmaz
söyleyeyim :Fşakaaa

Çok fazla değil ama yükseldin. En yüksek puan 13, ona göre seninki ortalama sayılır. :D
@Tzira banada yorum yap bakım😉

Biraz takılayım dedim kanka ya. :( Verdiği örneğe bak. :F

Eleneceğini düşünmüyorum ben Sezen bu kadar erken gitmez ama Gökhan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. :A
Ben de takılıyorum Kaan'ım, benim takılmam ağır oluyor biraz mesela @yatutarsa yazık çocuğa takılırken ne hakaretler ediyorum. :A

Bence elenecem ama hadi hayırlısı geçen haftaki parçama bile bir veren olmuştu. :A

@kaan955 Sen Sezen'i nasıl buldun? Umarım hem kulağına hem gönlüne hitap etmişizdir. :A

Ben de takılıyorum Kaan'ım, benim takılmam ağır oluyor biraz mesela @yatutarsa yazık çocuğa takılırken ne hakaretler ediyorum. :A

Bence elenecem ama hadi hayırlısı geçen haftaki parçama bile bir veren olmuştu. :A

@kaan955 Sen Sezen'i nasıl buldun? Umarım hem kulağına hem gönlüne hitap etmişizdir. :A
sorun yok qardaşım ben biliyorum seni 🙂 😉