@denizz19 a 1 bana 2 @EFE UYSAL a 3 @Bully a ise 4 vermişsin anlaşılan yine katil ediceksin hepimiziEfe'ye 2 vermedim. Sana 2 verdim.
@denizz19 a 1 bana 2 @EFE UYSAL a 3 @Bully a ise 4 vermişsin anlaşılan yine katil ediceksin hepimiziEfe'ye 2 vermedim. Sana 2 verdim.
@denizz19 a 1 bana 2 @EFE UYSAL a 3 @Bully a ise 4 vermişsin anlaşılan yine katil ediceksin hepimizi
Ben yırttım sanırım ortalarda bir puanı kaptım Allah bereket versin.@denizz19 a 1 bana 2 @EFE UYSAL a 3 @Bully a ise 4 vermişsin anlaşılan yine katil ediceksin hepimizi
Yazık ya, bu şarkıyı nasıl beğenmessin.
ayy sen ne zaman beğeniceksin acaba yaa kesicem kulaklarını oğlan senin
sus kız çiğdem sen ne konuştun dilini kesmeli senin hakettiğin pointi almışsın işteYok sana 1 vermedim.
@Çiğdem- Mustafa'nın en son seveceğim şarkısı her halde Ego. Birde Tesir altında. İkisindende nefret ediyorum.
Özür.
Zevksiz işte boşver onu sen şarkın 10 numara.Yazık ya, bu şarkıyı nasıl beğenmessin.
Beni nasıl buldun? Mustafa Ceceli-Limon ÇiçekleriÇok iyi şarkıcılar varmış, aslında takip edebilirim ilerki haftalarda.
Yaklaşık %85'ine yakınını beğendiğim, dinlediğim şarkılardı aslında. Son 3 sıram gerçekten rezil şarkılardı yani bilmiyorum nasıl oldu o iş.
Hatta bazı şarkılara altta yer verdiğim için üzüldüm ama yukarıdakiler daha iyidi.
Özellikle Teoman, MFÖ, Duman çok iyiydi diye belirtmem lazım.
Üzgünüm. Benim kulağıma göre değildi pek.Beni nasıl buldun? Mustafa Ceceli-Limon Çiçekleri
sus kız çiğdem sen ne konuştun dilini kesmeli senin hakettiğin pointi almışsın işte
sokak totoşu bana kaç verdin
Ceceli'nin en hit şarkılarından biri nasıl beğenmessin.Üzgünüm. Benim kulağıma göre değildi pek.
Alttaki 3'lüyü kötüledim yorumumda onlardan değil en azından.
O zaman 4 verdin.Yalın, Sezen, Yıldız biraz harcandı ama çok alt sıralarda değil tabi ki. Hatta baktım Yıldız baya harcanmış.
@Bully sana düşük vermedim. Ortalardasın. En iyilerin biraz altı.
Bu arada @Çiğdem- yine tutmamış. @EFE UYSAL sana 3 vermemişim.
Çok iyi bir şarkıydı ama yanlış haftaya geldi bence. Sevdiğim şarkılardan biriydi iyide puanlandırdım diyebilirim.@kaan955 Yalın kulağına hitap etti mi bari
Ceceli'nin en hit şarkılarından biri nasıl beğenmessin.
O zaman 4 verdin.
Ya Gökhan ÖzenÇok iyi bir şarkıydı ama yanlış haftaya geldi bence. Sevdiğim şarkılardan biriydi iyide puanlandırdım diyebilirim.
Sıladan sonra neden Gökhan Özen bi anlatsana.Ya Gökhan Özen
Ben yükseldim mi? CeceliBen de oylamamı yaptım. Şu şarkı güzeldi, bu şarkı kötüydü demek istemiyorum, herkesin fikri kendine sonuçta. Sadece geçen haftayla karşılaştırırsam birkaç isim hariç baya ilginç bir oylama yaptığımı söyleyebilirim.
vay @Çiğdem- le evlenesice.ssYalın, Sezen, Yıldız biraz harcandı ama çok alt sıralarda değil tabi ki. Hatta baktım Yıldız baya harcanmış.
@Bully sana düşük vermedim. Ortalardasın. En iyilerin biraz altı.
Bu arada @Çiğdem- yine tutmamış. @EFE UYSAL sana 3 vermemişim.