Kendimin elenmeyeceğini düşünüyorum benden daha alt seviye parçalar var ne yazık kiİmkansızı severim. Bu hafta yer yerinden oynayacak.
Kendimin elenmeyeceğini düşünüyorum benden daha alt seviye parçalar var ne yazık kiİmkansızı severim. Bu hafta yer yerinden oynayacak.
ayy sus sen beeeee bu hafta zaten beğenmedim yıldızını
çatla da patla senin yaşındayken yıldız parlakları götürüyordu sen elde sıfırhadi oradan beee kıçı kırık
Bu hafta kimlerin eleneceğini hiç kestiremiyorum ya ben bile gidebilirim.
yalını bende çok düşük buldum bu hafta neşe karaböcek favorilerim arasında zirve için ama üyelerin genel bakış açısıyla eğer bakarsakSen gidiyorsan biz önden buyuralım Senin o şarkıyla elenmen imkansız, haa elenirsen imkansızı başarmış olursun
bu hafta gerilerde kaldın cnm idare edersin bence ama elenme riskide yaşarmısın olabilir bu hafta kolay geçmeyecek gibi görünüyor🙂🙂🙂
geridemi kaldım azmı puan verdin bana ya elenirmiyim grçektendebu hafta gerilerde kaldın cnm idare edersin bence ama elenme riskide yaşarmısın olabilir bu hafta kolay geçmeyecek gibi görünüyor🙂🙂🙂
tek senin için demiyorum yukarıda yazdığım gibi saece tarkan mfö ve duman elenmez diyebiliyorum bu üçü dısında kimseye bende dahil kesin elenmez diyemiyorum bu hafta 11 şarkıcıda tehrikede bence allah kolaylık versin bizlere 🙂🙂🙂geridemi kaldım azmı puan verdin bana ya elenirmiyim grçektende
yaa off şarkıma güveniyorum ben ama bakalım ne olacaktek senin için demiyorum yukarıda yazdığım gibi saece tarkan mfö ve duman elenmez diyebiliyorum bu üçü dısında kimseye bende dahil kesin elenmez diyemiyorum bu hafta 11 şarkıcıda tehrikede bence allah kolaylık versin bizlere 🙂🙂🙂
ben ego ile bile korkuyorsam eğer kimseye teselli veremem cnm şu haftayı bir atlatalımda gerisi kolay inş 🙂🙂🙂yaa off şarkıma güveniyorum ben ama bakalım ne olacak
inşallah cnm yok yahu teselli ver diye demedim zaten görücez bakalım ne olacak😉ben ego ile bile korkuyorsam eğer kimseye teselli veremem cnm şu haftayı bir atlatalımda gerisi kolay inş 🙂🙂🙂
zirve adayımsın sen zaten parçanı duyunca kafamda belirlemiştim diğer parçalar nekadar iddalıda olsa neşe benim en büyük favrim bu hafta😉Kendimin elenmeyeceğini düşünüyorum benden daha alt seviye parçalar var ne yazık ki
Şu yazdığımı ister üstüne alınan olsun isterse de alınmasın () Şarkıyı beğenen az bazılarıda dinlemeden veriyor yada daha önce duymadım diyerek yine düşük veriyorzirve adayımsın sen zaten parçanı duyunca kafamda belirlemiştim diğer parçalar nekadar iddalıda olsa neşe benim en büyük favrim bu hafta😉
ben ego ile bile korkuyorsam eğer kimseye teselli veremem cnm şu haftayı bir atlatalımda gerisi kolay inş 🙂🙂🙂
bir kere bengünün larkısı daha iyi çiğdem kızı kıskandığın için yalan atma şimdiinşallah cnm yok yahu teselli ver diye demedim zaten görücez bakalım ne olacak😉
gözlemci ben son haftalarda sana yüksek vermeye başladım bu haftadaŞu yazdığımı ister üstüne alınan olsun isterse de alınmasın () Şarkıyı beğenen az bazılarıda dinlemeden veriyor yada daha önce duymadım diyerek yine düşük veriyor
emre senin puanın ne düşükmü yüksekmibir kere bengünün larkısı daha iyi çiğdem kızı kıskandığın için yalan atma şimdi
en başta açıkladım yagözlemci ben son haftalarda sana yüksek vermeye başladım bu haftada
yüksek verdim güzel şarkıydı çünkü😉
emre senin puanın ne düşükmü yüksekmi
unuttum bee feride bende akıl bırakmadı bugün 😉en başta açıkladım ya