MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

ayy sus sen beeeee bu hafta zaten beğenmedim yıldızını:A:A:A
tumblr_ng4d3nJnZa1sqctyno1_250.gif

Oylarımı bir kaç saat önce kullandım.Genel olarak Çoğu dinlediğim şarkılardı.Elenecek şarkılardan biri kafamda belli gibi,diğeri için ise 2 aday var aklımda.Kalan 11 ismin elenme tehlikesi yok gibi.Zirveyi yorumlarsak Duman en iyi parçayla karşımızdaydı.Herkesin ilk 3`ünde olduğunu düşünüyorum,muhtemelen 1.liği de alacaktır:):)
İsim isim yorumladikta oylar belli oluyor.O yüzden gerek yok:)

Son düzenleme:
Bu hafta kimlerin eleneceğini hiç kestiremiyorum ya ben bile gidebilirim. :A
Sen gidiyorsan biz önden buyuralım :A Senin o şarkıyla elenmen imkansız, haa elenirsen imkansızı başarmış olursun :A
yalını bende çok düşük buldum bu hafta neşe karaböcek favorilerim arasında zirve için ama üyelerin genel bakış açısıyla eğer bakarsak
tarkan duman ve mfö bu üçü kesin elenmez diyebiliyorum geriye kalan
11 şarkıcıda elenebilir tarkan duman mfö dısında kalan 11 şarkıcıda tehrikede bu hafta çok terleyecez gibi görünüyor:F:F:F

geridemi kaldım azmı puan verdin bana ya elenirmiyim grçektende:T
tek senin için demiyorum yukarıda yazdığım gibi saece tarkan mfö ve duman elenmez diyebiliyorum bu üçü dısında kimseye bende dahil kesin elenmez diyemiyorum bu hafta 11 şarkıcıda tehrikede bence allah kolaylık versin bizlere 🙂🙂🙂

tek senin için demiyorum yukarıda yazdığım gibi saece tarkan mfö ve duman elenmez diyebiliyorum bu üçü dısında kimseye bende dahil kesin elenmez diyemiyorum bu hafta 11 şarkıcıda tehrikede bence allah kolaylık versin bizlere 🙂🙂🙂
yaa off şarkıma güveniyorum ben ama bakalım ne olacak:(

zirve adayımsın sen zaten parçanı duyunca kafamda belirlemiştim diğer parçalar nekadar iddalıda olsa neşe benim en büyük favrim bu hafta😉
Şu yazdığımı ister üstüne alınan olsun isterse de alınmasın () Şarkıyı beğenen az bazılarıda dinlemeden veriyor yada daha önce duymadım diyerek yine düşük veriyor :)

Şu yazdığımı ister üstüne alınan olsun isterse de alınmasın () Şarkıyı beğenen az bazılarıda dinlemeden veriyor yada daha önce duymadım diyerek yine düşük veriyor :)
gözlemci ben son haftalarda sana yüksek vermeye başladım bu haftada
yüksek verdim güzel şarkıydı çünkü😉

bir kere bengünün larkısı daha iyi çiğdem kızı kıskandığın için yalan atma şimdi :F
emre senin puanın ne düşükmü yüksekmi