MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

puanlarımı kullandım bu hafta elenen 2 kişiyede yazık olucak bence herkese başarılar umarım bu haftayıda atlatırız iyi geceler:bhr::bhr::bhr:

Oylarimi kullandim az önce. :)

Bengü, Teoman, Tarkan, Yalin, Gökhan Özen, Mustafa Ceceli, MFÖ ve Sezen Aksu fena sarkilar secmisler. Ilk 8 icerisinde bu sanatcilar. :)

Mustafa Sandal ve Sertab Erener ortalama sarkilar ama kötü sayilmaz.

Digerleri icin maalesef pek iyi görünmüyor benim puanlamama göre.

Herkese basarilar. :)

Son düzenleme:
@batuhankaralar ben Manga'yı çok severim. İlk haftalar çok yüksek puanlar vermesem de geçen hafta tam puanım sen de idi ve bu hafta yine müthiş bir seçim. Açık ara favorim yine sensin. :X

Gökhan Özen ve Yıldız Tilbe dışındaki diğer şarkıcılar çok iyiydi. Oy kullanmakta baya zorlandım.
Tarkan ilk defadır benden bu kadar yüksek puan aldı, çok güzel seçimdi. Mustafa Sandal ve Duman bu hafta puanlarımda yükseliş yaşayan diğer 2 şarkıcı.
Yalın, MFÖ, Teoman bu hafta yine güzel seçimler yapmışlar.

@batuhankaralar ben Manga'yı çok severim. İlk haftalar çok yüksek puanlar vermesem de geçen hafta tam puanım sen de idi ve bu hafta yine müthiş bir seçim. Açık ara favorim yine sensin. :X

Gökhan Özen ve Yıldız Tilbe dışındaki diğer şarkıcılar çok iyiydi. Oy kullanmakta baya zorlandım.
Tarkan ilk defadır benden bu kadar yüksek puan aldı, çok güzel seçimdi. Mustafa Sandal ve Duman bu hafta puanlarımda yükseliş yaşayan diğer 2 şarkıcı.
Yalın, MFÖ, Teoman bu hafta yine güzel seçimler yapmışlar.
bir de itiraf ediyor melunlar melunu .ss
tumblr_ng4d3nJnZa1sqctyno4_250.gif
tumblr_ng4d3nJnZa1sqctyno3_250.gif

Oylama ne zaman bitiyor, bugün oy kullanamayacağım gibi. Şarkıları az çok biliyorum ama recap'a bakmadan oy kullanmak istemiyorum.

@Cengo durumlar nasıl puan durumu ne gösteriyor

Oylarimi kullandim az önce. :)

Bengü, Teoman, Tarkan, Yalin, Gökhan Özen, Mustafa Ceceli, MFÖ ve Sezen Aksu fena sarkilar secmisler. Ilk 8 icerisinde bu sanatcilar. :)

Mustafa Sandal ve Sertab Erener ortalama sarkilar ama kötü sayilmaz.

Digerleri icin maalesef pek iyi görünmüyor benim puanlamama göre.

Herkese basarilar. :)
çok tşkler çok mutlu oldum:Z

Bu hafta en beğendiğim şarkılar Bengü, Tarkan, MaNga, Mustafa Sandal ve Teoman oldu, @vadikızı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Çiğdem- @S.G.A.T. .:)

Bu hafta beğendiğim şarkılar, Sertab Erener, Yıldız Tilbe ve Yalın oldu, @hayret bi şey @xemrexxx @Bully.:)

Düşük verdiklerim darılmasın, bütün şarkılar güzeldi, bir tık aşağıda olanlar geride kaldı, bu hafta elenenlere yazık olacak.
efecim çok tşkler çok sağol:D