🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Çok iyi tanıyorsun beni bakıyorum :A @Dosi @Bully
isminden herşey belli oluyor sanki her an sıvayıp duracakmışsın gibi bir halin var :A
benimkisi temel içgüdü, pardon altıncı his gibi , yani tahmin neyse burda durayım artık:A
------

@tekin bu ara çok fazla açık vermeye başladı. Dikkat etsin :A
tahminlerimi söylüyorum millettte sanki onları tanıyormuşum hissine kapılıyor ! milletin içi fesat ben napiyim :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
isminden herşey belli oluyor sanki her an sıvayıp duracakmışsın gibi bir halin var :A
benimkisi temel içgüdü, pardon altıncı his gibi , yani tahmin neyse burda durayım artık:A
------

tahminlerimi söylüyorum millettte sanki onları tanıyormuşum hissine kapılıyor ! milletin içi fesat ben napiyim :D
Sıvacılığımızı bile yazıyor artık az kaldı ötecek :A @Bully @Dosi hadi itiraf et artık da sen de kurtul biz de uğraşmayalım daha fazla :A

Sıvacılığımızı bile yazıyor artık az kaldı ötecek :A @Bully @Dosi hadi itiraf et artık da sen de kurtul biz de uğraşmayalım daha fazla :A
Ben her şeyin farkındayım, @tekin ’de farkında olduğumun farkında.(farkında kelimesi biraz az olmuş hatta)
Ve ayrıca @Bully bile farkında :A az antenleri açarsan sende anlarsın :A
Bazen sadece bazı şeyleri bilmekle yetinirsin. Kendisi hamlesini yapsın onu bekliyorum :A

Ben her şeyin farkındayım, @tekin ’de farkında olduğumun farkında.(farkında kelimesi biraz az olmuş hatta)
Bazen sadece bazı şeyleri bilmekle yetinirsin. Kendisi hamlesini yapsın onu bekliyorum :A
Zaten @tekin her şeyi açık açık söylüyor, tek eksik itiraf :A

Farkındayım-Farkındasın-Farkında - Farkındalar-Farkındayız-
yeter be kardeşim kelimeden soğudum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Ben sizin kadar hakim değilim foruma ama kim olduğunu ima ettiğiniz mesajlarınızı görmüştüm. Yazı tarzıyla kendini belli ettiği için Dosi hanımdan kaçması mümkün değildi zaten. Artık sadece itiraf etmesini bekliyoruz @tekin efendiden :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam