"Osur osur ipe diz" gerçeklerini mi?futbolda gerçekleri tarih yazan gs, forumda gerçekleri yazan ben yani bunu herkes bilir nanik sana
"Osur osur ipe diz" gerçeklerini mi?futbolda gerçekleri tarih yazan gs, forumda gerçekleri yazan ben yani bunu herkes bilir nanik sana
futbolda gerçekleri tarih yazan gs, forumda gerçekleri yazan ben yani bunu herkes bilir nanik sana
Ins tagram dan yolladım gerçekleri kimin yazdığını. İstersen sana da göndereyim."Osur osur ipe diz" gerçeklerini mi?
Neymiş onlar?Ins tagram dan yolladım gerçekleri kimin yazdığını. İstersen sana da göndereyim.
Hemen yolluyorumNeymiş onlar?
osimhen'in başlık parası için çikolata satmaya başlamışız.
Galatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀
bu meczuba gereken adli işlemler yapılmalı artık
Laaa olm 5 yıldır bu forumdayım bu kategoriye ilk kez girdim... Ne işim var bu bölümde 🤣🤭🤣🤭🤣🤭
Sahnedeki diğerini resmen kapı dıṣarı etmiṣ kıyafetiyle 😱
kadın kumasının gözünü çıkaracakmış nerdeyse
Geçmiṣ olsun
@
Bitttiiii aldık
"Osur osur ipe diz" gerçeklerini mi?
Bunlar hiç survivor da izlememiş Nagihan 3 yerinden yırtık bacakla parkurların içinden geçiyordu @Bully @MasacRE @Dosi @Zeyno @cookiesIns tagram dan yolladım gerçekleri kimin yazdığını. İstersen sana da göndereyim.
osimhen'in başlık parası için çikolata satmaya başlamışız.
Galatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀
bu meczuba gereken adli işlemler yapılmalı artık
Laaa olm 5 yıldır bu forumdayım bu kategoriye ilk kez girdim... Ne işim var bu bölümde 🤣🤭🤣🤭🤣🤭
kadın kumasının gözünü çıkaracakmış nerdeyse
Geçmiṣ olsun
@
Bitttiiii aldık
"Osur osur ipe diz" gerçeklerini mi?
Ins tagram dan yolladım gerçekleri kimin yazdığını. İstersen sana da göndereyim.
5.yıldızı görmeden ölmem diyormuş ; 12.melun şok @Dosi @Bully @RüzgarGülü @Zeyno @cookiesYener hocam vermiş ayarı Nagihan'a tek bacak yetiyordu zaten o ayrı bir vaka