Metres ayol yürek yemiş utanmadan gelmiş.hangisi cadoloz eş mi metres mi![]()
Metres ayol yürek yemiş utanmadan gelmiş.hangisi cadoloz eş mi metres mi![]()
kadın kumasının gözünü çıkaracakmış nerdeysebizim dizi senaristlerini ilham olur bu![]()
@cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülü
Dilini kesip köpeklere atacağım.
Ya şu turşu bidonu kılıklıyı ciddiye alma , ben oyununu eleştiriyorum.![]()
Galatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀
Drogba adamdır, haber yalan sunucu o![]()
Laaa olm 5 yıldır bu forumdayım bu kategoriye ilk kez girdim... Ne işim var bu bölümde 🤣🤭🤣🤭🤣🤭
İftiraya bak yaa![]()
Sahnedeki diğerini resmen kapı dıṣarı etmiṣ kıyafetiyle 😱
Aaa cadaloza bak. 😱
wanda @serhatt ı sollayınca adam mecbur kaldı demekkadın kumasının gözünü çıkaracakmış nerdeyse![]()
inş. kanal 7 kapatılırFandomumda olaylar var dur senle uğraşamam şimdi![]()
Her şeyin bir çözümü var.
evet datlum hemen teyzeye ayak uydurmak için başörtünü takar , entrikalara başlarsınHer şeyin bir çözümü var.![]()
Bu uzun yol, ben kısayı tercih ederim.evet datlum hemen teyzeye ayak uydurmak için başörtünü takar , entrikalara başlarsın![]()
![]()
demek ya hamile olduğun yalanını atıcan ya da kaynanayı zehirlicenBu uzun yol, ben kısayı tercih ederim.![]()
Çok basit düşünüyorsun tam senlik hareketler.demek ya hamile olduğun yalanını atıcan ya da kaynanayı zehirlicen![]()
ayol karşı taraf futbolcu yani akılları genelde çalışmıyor, çok detaya gerek yok yani bire ingiliz kraliyet ailesi falan olsa farklı şeyler düşünülebilirÇok basit düşünüyorsun tam senlik hareketler.![]()
Herkesi kendin gibi kuş beyinli sanmaktan vazgeç ayol.ayol karşı taraf futbolcu yani akılları genelde çalışmıyor, çok detaya gerek yok yani bire ingiliz kraliyet ailesi falan olsa farklı şeyler düşünülebilir![]()
Hoşttttt iftira etme. Sonunda büyü etkisini yitirdi ve adamın gözü açıldı.![]()
Geçmiṣ olsun
Ayol adamın 14 yıllık gs kariyerinde 5 tane olay bulabilmişler onların da çoğu hatalı yorumlamaFandomumda olaylar var dur senle uğraşamam şimdi![]()
kız elin tutulacak öyle kalacak biraz daha oy atarsanEmre dur öne geçtik zaten durdurma beni![]()