🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Galatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀

Dilini kesip köpeklere atacağım. :A

Ya şu turşu bidonu kılıklıyı ciddiye alma , ben oyununu eleştiriyorum. :A

Galatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀
serhatın twitter hesabı bulundu :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Milli ara sonrası tamamen odaklanacağım :A O değil de ilk seneki Okan ne muazzam top oynatıyordu :A

Ulan daha geçen sene 102 puan topladı adam vefasız herif :A En ufak bir sıkıntıda Terim aşkıyla adamı gömmeseniz yine yapacak gerekeni de bir durmuyorsunuz işte :A Ha şu sıkıntılı dediğimiz halimizle bile 4 puan fark yaptık o da ayrı bir konu :A @Bully @MEnes

Sal Okan hocamı pis melun.. Emre Bello’yu 7-0 yenmesi.. 2 sene üst üste şampiyon olmasında o maçın payı çok büyük..

Sen 3-0 öne geç ama maçı 4-3 al. İlginç takım bu GS.

osimhen'in başlık parası için çikolata satmaya başlamışız. :A

Dilini kesip köpeklere atacağım. :A

Ya şu turşu bidonu kılıklıyı ciddiye alma , ben oyununu eleştiriyorum. :A

Benden duymadınız. 👀👀
bizim dizi senaristlerini ilham olur bu :A :A @cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülü