S.G.A.T.
Favori Üye
osimhen'in başlık parası için çikolata satmaya başlamışız.
Kötülenecek nesi var ki?
@12.Adam melunu kötülüyormuş ona sormalıKötülenecek nesi var ki?
Alırım paçasını aşşağ.@12.Adam melunu kötülüyormuş ona sormalı
Bak oğlanın tuşu var basınca çalışmayı durduruyorAlırım paçasını aşşağ.
Dilini kesip köpeklere atacağım.@12.Adam melunu kötülüyormuş ona sormalı
Ya şu turşu bidonu kılıklıyı ciddiye alma , ben oyununu eleştiriyorum.Alırım paçasını aşşağ.
Tamam canım.Dilini kesip köpeklere atacağım.
Ya şu turşu bidonu kılıklıyı ciddiye alma , ben oyununu eleştiriyorum.
Dilini kesip köpeklere atacağım.
Tamam canım.
serhatın twitter hesabı bulunduGalatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀
Kadının adı mı Yunus?
Milli ara sonrası tamamen odaklanacağım O değil de ilk seneki Okan ne muazzam top oynatıyordu
Sal Okan hocamı pis melun.. Emre Bello’yu 7-0 yenmesi.. 2 sene üst üste şampiyon olmasında o maçın payı çok büyük..
Sen 3-0 öne geç ama maçı 4-3 al. İlginç takım bu GS.
Dilini kesip köpeklere atacağım.
Tamam canım.
bizim dizi senaristlerini ilham olur bu @cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülüGalatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀
Drogba adamdır, haber yalan sunucu obizim dizi senaristlerini ilham olur bu @cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülü
Laaa olm 5 yıldır bu forumdayım bu kategoriye ilk kez girdim... Ne işim var bu bölümde 🤣🤭🤣🤭🤣🤭bizim dizi senaristlerini ilham olur bu @cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülü
ölmeden önce yapılacaklar listende yer alıyormuş ihtiyar @Angelica öyle demiştiLaaa olm 5 yıldır bu forumdayım bu kategoriye ilk kez girdim... Ne işim var bu bölümde 🤣🤭🤣🤭🤣🤭
ölmeden önce yapılacaklar listende yer alıyormuş ihtiyar @Angelica öyle demişti
bizim dizi senaristlerini ilham olur bu @cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülü
Aaa cadaloza bak. 😱bizim dizi senaristlerini ilham olur bu @cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülü
hangisi cadoloz eş mi metres miAaa cadaloza bak. 😱