Metres ayol yürek yemiş utanmadan gelmiş.hangisi cadoloz eş mi metres mi
Metres ayol yürek yemiş utanmadan gelmiş.hangisi cadoloz eş mi metres mi
kadın kumasının gözünü çıkaracakmış nerdeysebizim dizi senaristlerini ilham olur bu @cookies @Dosi @Zeyno @Angelica @tekin @Royal Highness @The_Erinch @RüzgarGülü
Dilini kesip köpeklere atacağım.
Ya şu turşu bidonu kılıklıyı ciddiye alma , ben oyununu eleştiriyorum.
Galatasaray, Pasalic çözmeye çalışıyor. Ocak ayı için mi yoksa Haziran için mi bilmiyorum. Ama bir hareketlilik mevcut. Ahada buraya yazdım.
Benden duymadınız. 👀👀
Drogba adamdır, haber yalan sunucu o
Laaa olm 5 yıldır bu forumdayım bu kategoriye ilk kez girdim... Ne işim var bu bölümde 🤣🤭🤣🤭🤣🤭
İftiraya bak yaa
Sahnedeki diğerini resmen kapı dıṣarı etmiṣ kıyafetiyle 😱
Aaa cadaloza bak. 😱
wanda @serhatt ı sollayınca adam mecbur kaldı demek @Angelica @Dosi @Zeyno @Royal Highness @cookieskadın kumasının gözünü çıkaracakmış nerdeyse
inş. kanal 7 kapatılırFandomumda olaylar var dur senle uğraşamam şimdi
Her şeyin bir çözümü var.
evet datlum hemen teyzeye ayak uydurmak için başörtünü takar , entrikalara başlarsınHer şeyin bir çözümü var.
Bu uzun yol, ben kısayı tercih ederim.evet datlum hemen teyzeye ayak uydurmak için başörtünü takar , entrikalara başlarsın
demek ya hamile olduğun yalanını atıcan ya da kaynanayı zehirlicenBu uzun yol, ben kısayı tercih ederim.
Çok basit düşünüyorsun tam senlik hareketler.demek ya hamile olduğun yalanını atıcan ya da kaynanayı zehirlicen
ayol karşı taraf futbolcu yani akılları genelde çalışmıyor, çok detaya gerek yok yani bire ingiliz kraliyet ailesi falan olsa farklı şeyler düşünülebilirÇok basit düşünüyorsun tam senlik hareketler.
Herkesi kendin gibi kuş beyinli sanmaktan vazgeç ayol.ayol karşı taraf futbolcu yani akılları genelde çalışmıyor, çok detaya gerek yok yani bire ingiliz kraliyet ailesi falan olsa farklı şeyler düşünülebilir