MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

Gönderdim oylarımı. :) Mfö ve Sertab Erener'in pek beğenmediğim şarkıları vardı bu hafta. Önceki haftalarda düşük verdiğim Yıldız Tilbe ve Manga listenin ortalarında yer buldu. :)
Aslında şarkıların hepsi güzeldi o yüzden oy kullanırken çok zorlandım. :(

Gönderdim oylarımı. :) Mfö ve Sertab Erener'in pek beğenmediğim şarkıları vardı bu hafta. Önceki haftalarda düşük verdiğim Yıldız Tilbe ve Manga listenin ortalarında yer buldu. :)
Aslında şarkıların hepsi güzeldi o yüzden oy kullanırken çok zorlandım. :(
hele şükür :oley: :oley: :oley:

öncelikle 2 sezonun en zor haftası survivorda 1 tane zayıf şarkıcı yok ve 1 tane zayıf parça yok düşük bulduklarımı bile düşük oldukları için değil yanı diğer parçalarla sıralama yapmak zorunda kaldığım için az puan vermek zorunda kaldım eğer herkese 1-13 arası serbest oy kullansam kimseye 10 altında vermezdim elenen 2 kişiyede yazık olucak:(:(:(

haftanın en iyileri neşe karaböcek, tarkan, duman ve mfö
@gözlemci @Maskeli Fedai @Tzira @ozgur2113

haftanın iyi parçaları mustafa ceceli, teoman, sertab erener, gökhan
@EFE UYSAL @S.G.A.T. @hayret bi şey @denizz19

haftanın idare edenleri yıldız tilbe, manga
@xemrexxx @batuhankaralar

haftanın diğer parçalara göre düşükleri
bengü sezen aksu ve yalın @vadikızı @mrt-06 @Bully
bu 3 parçada iyi ama diğer parçaların yanında az gölgede kalmıslar çok dinlememe rağmen çok fikrim malesef değişmedi 😳😳😳

öncelikle 2 sezonun en zor haftası survivorda 1 tane zayıf şarkıcı yok ve 1 tane zayıf parça yok düşük bulduklarımı bile düşük oldukları için değil yanı diğer parçalarla sıralama yapmak zorunda kaldığım için az puan vermek zorunda kaldım eğer herkese 1-13 arası serbest oy kullansam kimseye 10 altında vermezdim elenen 2 kişiyede yazık olucak:(:(:(

bu 3 parçada iyi ama diğer parçaların yanında az gölgede kalmıslar çok dinlememe rağmen çok fikrim malesef değişmedi 😳😳😳
sana kim oy kullanma hakkı verdi ki.ss

okadar kötü vermedim bence idare eder bir puan olduğunu düşünüyorum yıldızın hareketli parçalarını seviyorum ben ayrıca son 2 haftadır ilk 3 ümde yer alırken böyle demiyordun emre bey:A:A:A
ayol o ka yıldızın şarkılarıyla göbeğini eritmişsin insan biraz yüksek verir.ss

okadar kötü vermedim bence idare eder bir puan olduğunu düşünüyorum yıldızın hareketli parçalarını seviyorum ben ayrıca son 2 haftadır ilk 3 ümde yer alırken böyle demiyordun emre bey:A:A:A

bundan önceki haftalar iyi verirken öyle demiyordunuz ama beyefendiler
:A:A:A
İnsanoğlu böyledir işte yapılan iyilikler çabuk unutulur ama yapılan kötülükler unutulmaz. :A

Bu haftayı geçersin de haftaya yüksek verirsin umarım. :A

İnsanoğlu böyledir işte yapılan iyilikler çabuk unutulur ama yapılan kötülükler unutulmaz. :A

Bu haftayı geçersin de haftaya yüksek verirsin umarım. :A
duygusal davranıp yukrıdan birilerini aşşağıya alsam haksızlık olucak ama ne dinliyorsam ona kullanıyorum hiçbir şekilde aalertsizlik yapmıyorum 🙂🙂🙂

düşükmü grçektenmi:(