Diğer Eye Candy 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x3. bölüm

connor denen dallama sophia yı kullanıyormuş vay mezovenk herif :)

@xemrexxx dizide senlik bişey buldum şu viola kılıklı silindirik komser catherine show u kaçırma :)

lindy güzelim aşkitom tombişim kızkardeşini düşünürken nasılda üzülüyor üzüntüden erkeklerle yatası geliyor kızın :)
tommy yine lindoşun peşinde cinayet çözmek bahane kızı kapmak şahane
katil mükemmelliyetçi arızalı kusurlu kızları öldürüyor oysa lindoşum kusursuz ona kıyamıyor katili destekliyorum :)

sophia kendisini koruyan zenciye sarkmaya niyetli connor u bıraktı .. iyide yaptı connor hem haber araklama peşinde hemde yuvarlak sanırım tommy ye yavşıyordu bir önceki bölüm ;:)

@Çiğdem- @MelankoliK @gözlemci @cookies @Harunnn60

johny deep nişanlısıyla depişmiş:) yani evlenmiş ? 51 yaşında mutluluğu yakalamış kart teke :) son dakika haberi flash flos filoş :) duyduk dymadık demeyin

4. bölümüde izlerim şimdi işlem tamamlanır eye candy de :)

1x2. Bölüm

lindoşum harika muhteşem :)

sophia bile güzel, otururken bayağı yeteneğini açığa çıkarıyor :)

lindoş kızkardeşini arıyordu en son ? onu unuttu artık ben in katilini bulma çabasında oysa sarah ı kimbilir hangi kötü adam kovalıyor belli değil :)

tommy yuvarlağıyla işbirliği yapan lindy reese in peşine düştü bunlar reese den şüphelenirken kurban reese oldu

bu işin sonunda tommy ile lindoş çiftleşecek sanırım :)

@xemrexxx @MelankoliK @cookies @gözlemci @Harunnn60 @Çiğdem-
Tahminleri de yürütüyorsun bakıyorum :) , bu tarz dizilerin piri olmuşsun @destere , bakalım dediğin gibi olacak mı? :)

tahmin değil gerçek mesela connor da bir yumuşaklık var :) bu tahmin değil eldeki delillere bakılırsa connor tommy yi yatağa atmak istiyor :))
Olur mu olur :)
İsimleri hatırlayamadım en son 1 ay önce izlemiştim 1. bölümü :))
Değişik bir vatandaş vardı ondan şüphelenmiştim :)
bir de birşey sorayım :
İlk bölümde Lindy adamlarla tanışıp konuşurken ölen Polis ve Lindy'in arkadaşları üst katta kamera ile Lindy'i izliyorlardı ya ne çeviriyorlardı o ara ?
Lindiy'in başına bir iş mi saracaklardı ? Yoksa Lindy'in konuştuğu adamlara mı bakıyorlardı sağlamlar mı diye ... baya uzun oldu anlatabildim mi acaba (b) Büyük ihtimal olay , altını çizdiğim şekildedir :)

Son düzenleme:
1x4. Bölüm

süperdide konu dağıldı gibi lindy dedektifliğe soyundu oysa sadece soyunsa yeterliydi :)

liseli ergenler birbirlerini korkutmak için eski bir gemide oynaşıp sevişiyorlardı max denen salak kendini bir arabada uyanırken buldu diğer ergenlerden amy düşüp kafasını çarpmış neyse tüm olayı lindy tommy işbirliğiyle öğrendik :)

falcı kadın sarah yaşıyor dedi tommy sarah ı bulacak buna karşılık lindy tommy le oynaşmayı kabul edecek işin özünü anladım ben :)

@xemrexxx @gözlemci @MelankoliK @Harunnn60 @Çiğdem- @Nisa

4.bölümü izledim
tommy prlağı lindy e yanaşmak için bahane arıyor falcı da hemen anladı :)
lindy polisliğe laıştı iyice neyse bu bölüm 6 ggencin başına felenler üzerine kuruluydu iki tanesi diğerlerine mezuniyet şakası yapmak için kaçak yolcu hikayesi uydurur diğer 4 ünü gemiye kilitler biri bulunur olayları pk analtmaz gerç lindy azıcık konuşturdu ve çzödü neyse şak yapanlaran kız olanı video çekerken gemide zincitre takılır kafasını vurur ve denize düşer yani mort :) olay bu k basitmiş tüm bölüm boşuna oyalandık

@destere @cookies @Çiğdem-
şu kızları öldüren katil hikayesi nerelerde kaldı 4. bölümde ondan bahseden çıkmadı:) sanırım o olay bahane oldu lindoş dedektif kesilecek başımıza :)

@destere geldim nası bir dizi bu :)))
ergenlikten yeni çıkmış bir kızın ergenlikten daha kurtulamamış kızkardeşini kaçırıyor katil? lindoş adlı ergenlikten yeni kurtulan kız fıldır fıldır kayıp kızkardeşini arıyor:) bu arayış sırasında önüne gelen erkeği yatağa atıyor çok gözü kara bişey :)

Olur mu olur :)
İsimleri hatırlayamadım en son 1 ay önce izlemiştim 1. bölümü :))
Değişik bir vatandaş vardı ondan şüphelenmiştim :)
bir de birşey sorayım :
İlk bölümde Lindy adamlarla tanışıp konuşurken ölen Polis ve Lindy'in arkadaşları üst katta kamera ile Lindy'i izliyorlardı ya ne çeviriyorlardı o ara ?
Lindiy'in başına bir iş mi saracaklardı ? Yoksa Lindy'in konuştuğu adamlara mı bakıyorlardı sağlamlar mı diye ... baya uzun oldu anlatabildim mi acaba (b) Büyük ihtimal olay , altını çizdiğim şekildedir :)
lindy nin konuştuğu parlaklara bakıyorlardı tabiki :)) lindoştan artanlara sarkmayı düşünüyorlardı sanırım? ama lindoştan hiçkimse artmadı, kız hepsini çatır çatır değerlendirdi :)

Son düzenleme:
1x4. Bölüm

süperdide konu dağıldı gibi lindy dedektifliğe soyundu oysa sadece soyunsa yeterliydi :)

liseli ergenler birbirlerini korkutmak için eski bir gemide oynaşıp sevişiyorlardı max denen salak kendini bir arabada uyanırken buldu diğer ergenlerden amy düşüp kafasını çarpmış neyse tüm olayı lindy tommy işbirliğiyle öğrendik :)

falcı kadın sarah yaşıyor dedi tommy sarah ı bulacak buna karşılık lindy tommy le oynaşmayı kabul edecek işin özünü anladım ben :)

şu kızları öldüren katil hikayesi nerelerde kaldı 4. bölümde ondan bahseden çıkmadı:) sanırım o olay bahane oldu lindoş dedektif kesilecek başımıza :)

ergenlikten yeni çıkmış bir kızın ergenlikten daha kurtulamamış kızkardeşini kaçırıyor katil? lindoş adlı ergenlikten yeni kurtulan kız fıldır fıldır kayıp kızkardeşini arıyor:) bu arayış sırasında önüne gelen erkeği yatağa atıyor çok gözü kara bişey :)

lindy nin konuştuğu parlaklara bakıyorlardı tabiki :)) lindoştan artanlara sarkmayı düşünüyorlardı sanırım? ama lindoştan hiçkimse artmadı, kız hepsini çatır çatır değerlendirdi :)
Konusu tam benlik izlerim ben şimdi bunu :F

Kaçıncı bölümde dizi selim

Eğer anroidin varsa sana bir program önericem tüm yabancı dizile mevcut ister izliyorsun ister indiriyorsun her kalitede. :) @ABAY_06

1x4. Bölüm

her bölüm birini öldürse şhirde gız kalmaz:X

yabancı dizilere alışan yerli dizileri terkediyor kendimden biliyorum :) şimdi yerli diziler çok sıkıcı uzun gereksiz anlamsız saçma kalıyor :))
Ya bende zaten pek yerli dizi izlemiyorum belli dizler var onlar harici pek bişey izlediğim söylenemez doğru düzgün yarım yamalak yani :D