Diğer Eye Candy 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak bak benzetmeye bak Alemsin @destere :D
Yabancı dizilere ara vermiştim en kısa sürede başlarım yine :)
Bu dizi yeni galiba :)
yeni tabi bu diziyi haftalık bir bölüm izlesen zaten ne kimseden geri kalmış olursun nede zamanını fazla almış olur ? mesela şimdi ilk bölümü izle hemen bekliyorum yorumu :)

yeni tabi bu diziyi haftalık bir bölüm izlesen zaten ne kimseden geri kalmış olursun nede zamanını fazla almış olur ? mesela şimdi ilk bölümü izle hemen bekliyorum yorumu :)
Evet doğru :) Şimdi biraz yoğunum 2-3 güne izleyip yorumumu yaparım :)

yalnız tarih verirken yıl bazını atlamışsın 2016 demeyi unutmuşsun ))))
ben tarihi bilerek vermedim şimdi 2016 desem sıkışacaksın aceleye getireceksin işi :) bu şekilde tarihsiz ucu açık rahat rahat 5 yıl sonra 21 şubata kadar bitirsende başardım diyebilirsin :)

ben tarihi bilerek vermedim şimdi 2016 desem sıkışacaksın aceleye getireceksin işi :) bu şekilde tarihsiz ucu açık rahat rahat 5 yıl sonra 21 şubata kadar bitirsende başardım diyebilirsin :)
Şimdi ben izlediğim bölümleri not alıyorum toplu yorum şeklinde cuma akşamı 4.sezonu finaliyle yazacam bak demedi deme )))

@destere 1.bölümü izledim.. öncelikle İyi ki önermişsin dizi çok iyiydi :)
(Dizideki diyalog): Ben Ben :)
Çiçek dükkanından bara giriş de iyiymiş :)
Sara ya yazık oldu..
Ben'i öldüren kişi yanındaki polis arkadaşı olabilir adam öldükten sonra arkadan hemen öne atıldı ...

@destere 1.bölümü izledim.. öncelikle İyi ki önermişsin dizi çok iyiydi :)
(Dizideki diyalog): Ben Ben :)
Çiçek dükkanından bara giriş de iyiymiş :)
Sara ya yazık oldu..
Ben'i öldüren kişi yanındaki polis arkadaşı olabilir adam öldükten sonra arkadan hemen öne atıldı ...
benim önerdiğim diziler ne zaman kötü çıktıki :))

@sokak sanati bu diziye senide bekleriz yine fantazi dünyasına hitap eden çiklamazon bir dizi:))

Yeni dizi arayışlarım başlamıştı. Belki bakarım. ne anlatıyor.:X
çiftleşme mevsimine giren ergen kızları ve oğlanları yılda bir kez birbirlerine katıyorlar, o arada karğaşa gürültü patırtı oluyor, o diyor sen benim kıza el ettin diğeri diyor sen benim parlağa pandik attın neyse ergenleri ayırmaya çalışan polis ergenlerde başroldeki kız ergene aşık oluyor polisler sinirden birbirleriyle sevişirken sonra .... bu kadar yeter devamını izle gör :)

konu olarak pll ye çok benziyor:) pll dede dedektifler polisler doktor vesaire hep ortalama 20 li yaşlarda parlaklardan seçiliyor burdada durum aynı :)

2.bölümü izledim :X
bölümün zaiyatı bir boobs bir baklaa oldu
kızın yüzünü yaktıkları sahneyi @Çiğdem- e uygulamalı
reese parlağına oh oldu iyi oldu geberdi
lindy polisle çalışmaya karar verdi @destere bu dizide de basküllü bir zenci teyzen var hayırlısı olsun:A
tommy parlağı kancayı kime takacak bakalım

çiftleşme mevsimine giren ergen kızları ve oğlanları yılda bir kez birbirlerine katıyorlar, o arada karğaşa gürültü patırtı oluyor, o diyor sen benim kıza el ettin diğeri diyor sen benim parlağa pandik attın neyse ergenleri ayırmaya çalışan polis ergenlerde başroldeki kız ergene aşık oluyor polisler sinirden birbirleriyle sevişirken sonra .... bu kadar yeter devamını izle gör :)

konu olarak pll ye çok benziyor:) pll dede dedektifler polisler doktor vesaire hep ortalama 20 li yaşlarda parlaklardan seçiliyor burdada durum aynı :)

Saçma geldi.ss

2.bölümü izledim :X
bölümün zaiyatı bir boobs bir baklaa oldu
kızın yüzünü yaktıkları sahneyi @Çiğdem- e uygulamalı
reese parlağına oh oldu iyi oldu geberdi
lindy polisle çalışmaya karar verdi @destere bu dizide de basküllü bir zenci teyzen var hayırlısı olsun:A
tommy parlağı kancayı kime takacak bakalım
daha izlemedim ama spoiler kısmına baktım nedense :) bir ara izleyeceğim kesinlikle kaçmaz heleki baskülü yere yakın zenci varsa hiç kaçmaz :)

Çok saçma sapan geldi senin anlattığın.:F
işte anlatamıyorum aslında izlesen benim anlatamadığımı anlayacaksın:) muhteşem sahneler var ama yazıya dökerken tüm güzelliği kaçıyor :)

daha izlemedim ama spoiler kısmına baktım nedense :) bir ara izleyeceğim kesinlikle kaçmaz heleki baskülü yere yakın zenci varsa hiç kaçmaz :)

işte anlatamıyorum aslında izlesen benim anlatamadığımı anlayacaksın:) muhteşem sahneler var ama yazıya dökerken tüm güzelliği kaçıyor :)

Tatil zamanı yani sınırsız vaktim var.:X Bakarım belki.:X