Diğer Eye Candy 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorun bende dizinin reklamını güzel yapamıyorum :) @MelankoliK anlatsaydı kesin başlardın :)
Neden ben anlatınca başlıyormuş :D
Dizi reklamı senden sorulur ,senin yorumların daha ilgi çekici oluyor :)

çiftleşme mevsimine giren ergen kızları ve oğlanları yılda bir kez birbirlerine katıyorlar, o arada karğaşa gürültü patırtı oluyor, o diyor sen benim kıza el ettin diğeri diyor sen benim parlağa pandik attın neyse ergenleri ayırmaya çalışan polis ergenlerde başroldeki kız ergene aşık oluyor polisler sinirden birbirleriyle sevişirken sonra .... bu kadar yeter devamını izle gör :)
Bak ne güzel anlatmışsın burada :) Foruma üye olmadan önce de ilgiyle okuyordum mesajlarını ağzına geleni söylemen doğal ve ilgi çekici oluyor :lol:
konu olarak pll ye çok benziyor:) pll dede dedektifler polisler doktor vesaire hep ortalama 20 li yaşlarda parlaklardan seçiliyor burdada durum aynı :)
Olsun olsun böyle konular iyi biz memnunuz daha da benzerlerini yapabilirler :)

Biraz karışık olmuş fakat dizi iyi.
Tarzını bilmiyorum ama beğenirsin gibi :)

Son düzenleme:
Neden ben anlatınca başlıyormuş :D
Dizi reklamı senden sorulur ,senin yorumların daha ilgi çekici oluyor :)

Bak ne güzel anlatmışsın burada :) Foruma üye olmadan önce de ilgiyle okuyordum mesajlarını ağzına geleni söylemen doğal ve ilgi çekici oluyor :lol:

Olsun olsun böyle konular iyi biz memnunuz daha da benzerlerini yapabilirler :)

Biraz karışık olmuş ama dizi iyi.
Tarzını bilmiyorum ama beğenirsin gibi :)
ama o kadar reklam işe yaramadı @sokak sanati nuh dedi başka bişey demedi bu gidişle noah filmini tavsiye edeceğim kendisine orda nuh var nasıl olsa :)