iyi yanınada yemek üstü tatlı niyetine galavant ı izlersen tam olur
Israr ettikçe dizide kulp buluyorum. ilk bölümde beğendiğim sahneleri bile sileceğim bu ısrarların sonucu.
iyi yanınada yemek üstü tatlı niyetine galavant ı izlersen tam olur
ikinci bölümde bir zenci isabeli tarlada kovalıyorduIsrar ettikçe dizide kulp buluyorum. ilk bölümde beğendiğim sahneleri bile sileceğim bu ısrarların sonucu.
ikinci bölümde bir zenci isabeli tarlada kovalıyordu
aynen şarkı söylerken kıstırıyorlar kızı ondan sonrası anlatılacak gibi değil )Şarkı söylerken mi.
aynen şarkı söylerken kıstırıyorlar kızı ondan sonrası anlatılacak gibi değil )
senin hayal dünyan körelmiş en güzel sahnelerden parçalara yer verdim yinede ikna edemedik git o zaman @xemrexxx nin baskülü yere yakın violasını izleBaşını tahmin ettiysem sonunuda tahmin ederim. İzlemeye gerek yok.A:
senin hayal dünyan körelmiş en güzel sahnelerden parçalara yer verdim yinede ikna edemedik git o zaman @xemrexxx nin baskülü yere yakın violasını izle
viola teyze kovalasın seni.sssenin hayal dünyan körelmiş en güzel sahnelerden parçalara yer verdim yinede ikna edemedik git o zaman @xemrexxx nin baskülü yere yakın violasını izle
kovalasın kaçarken her yarımsaatte bir düşüp beklerim koca totoluyu )viola teyze kovalasın seni.ss
Neden ben anlatınca başlıyormuşsorun bende dizinin reklamını güzel yapamıyorum @MelankoliK anlatsaydı kesin başlardın
Bak ne güzel anlatmışsın burada Foruma üye olmadan önce de ilgiyle okuyordum mesajlarını ağzına geleni söylemen doğal ve ilgi çekici oluyorçiftleşme mevsimine giren ergen kızları ve oğlanları yılda bir kez birbirlerine katıyorlar, o arada karğaşa gürültü patırtı oluyor, o diyor sen benim kıza el ettin diğeri diyor sen benim parlağa pandik attın neyse ergenleri ayırmaya çalışan polis ergenlerde başroldeki kız ergene aşık oluyor polisler sinirden birbirleriyle sevişirken sonra .... bu kadar yeter devamını izle gör
Olsun olsun böyle konular iyi biz memnunuz daha da benzerlerini yapabilirlerkonu olarak pll ye çok benziyor pll dede dedektifler polisler doktor vesaire hep ortalama 20 li yaşlarda parlaklardan seçiliyor burdada durum aynı
Biraz karışık olmuş fakat dizi iyi.Saçma geldi.ss
ama o kadar reklam işe yaramadı @sokak sanati nuh dedi başka bişey demedi bu gidişle noah filmini tavsiye edeceğim kendisine orda nuh var nasıl olsaNeden ben anlatınca başlıyormuş
Dizi reklamı senden sorulur ,senin yorumların daha ilgi çekici oluyor
Bak ne güzel anlatmışsın burada Foruma üye olmadan önce de ilgiyle okuyordum mesajlarını ağzına geleni söylemen doğal ve ilgi çekici oluyor
Olsun olsun böyle konular iyi biz memnunuz daha da benzerlerini yapabilirler
Biraz karışık olmuş ama dizi iyi.
Tarzını bilmiyorum ama beğenirsin gibi
Belki tarzı değildirama o kadar reklam işe yaramadı @sokak sanati nuh dedi başka bişey demedi bu gidişle noah filmini tavsiye edeceğim kendisine orda nuh var nasıl olsa
yakışır ona gitsin tıfıl ağayla tıfıl gelini seyretsin bende kabahat ki dizi öneriyorum )Belki tarzı değildir
@sokak sanati genelde yerli dizi izliyordu galiba
yakışır ona gitsin tıfıl ağayla tıfıl gelini seyretsin bende kabahat ki dizi öneriyorum )
Hadi ya tutturamadım mı Hiç görmedim yabancı dizi yorumlarını ne izliyorsun ?@MelankoliK yerli zilediğim dizi yok. 7-8 tane yabancı var sadece. Diziyi bir ara düşüneceğim.
Hadi ya tutturamadım mı Hiç görmedim yabancı dizi yorumlarını ne izliyorsun ?
Dizilerin iyiymiş . Revenge , Pll tarzı izlemiyor musun ?GoT, TWD, Vikings, HTGAWM, Following, Da Vinci Demons
Dizilerin iyiymiş . Revenge , Pll tarzı izlemiyor musun ?
Diğer sezonları bilmiyorum , ben 1.sezondayım çok iyi gidiyorRevenge'e 2 sezon aktlandım ama zevkli değil bence. Sevemedim.