Diğer sezonları bilmiyorum , ben 1.sezondayım çok iyi gidiyor
İlk sezon iyi yine sonra sıkıyor.
Diğer sezonları bilmiyorum , ben 1.sezondayım çok iyi gidiyor
Revenge'e 2 sezon aktlandım ama zevkli değil bence. Sevemedim.
zaten olay ilk iki sezonda bitiyor diğer sezonları gereksiz @Harunnn60 la @xemrexxx bir inat uğruna devam ediyorlar normalde çoktan bırakmaları lazımdıDiğer sezonları bilmiyorum , ben 1.sezondayım çok iyi gidiyor
missing izledinmi ? hayır tabiki oysa ben revenge izledim biliyorum her tür ayrıntısını ) belki sen missing izlesen bayılacaksın diziye@sokak sanati 3.sezonun son 2 bölümünü izle yeter dedim sonra gerçekten 4.sezon çok çok iyi valla bende şaşırdım galiba ABC kanalı diziyi Toparlayin demiş
@destere the missing izleyen bir insansın bence daha fazla konuşma
Revenge 3.sezon son 2 bölümünü izle yeter sonra 4.sezona geçmissing izledinmi ? hayır tabiki oysa ben revenge izledim biliyorum her tür ayrıntısını ) belki sen missing izlesen bayılacaksın diziye
sosyal medyadaki eleştrilerle dizilere başlarsan yanmışsın sosyal medyanın güzel dediklerinden bir çoğu fok yığını )Revenge 3.sezon son 2 bölümünü izle yeter sonra 4.sezona geç
Missing içinse ben sosyal medyadan araştırdım kimse sevmemis ben hemen dizilere tak diye başlamam ))))
Fok yığını olsaydı her izlediğim dizi yayından kaldırılırdi Sosyal medya derken facebook/twitter kastetmedimsosyal medyadaki eleştrilerle dizilere başlarsan yanmışsın sosyal medyanın güzel dediklerinden bir çoğu fok yığını )
yayından kaldırılmamasıda bir ölçü değilFok yığını olsaydı her izlediğim dizi yayından kaldırılırdi Sosyal medya derken facebook/twitter kastetmedim
Dizi öyle güzel ilerliyor ki zannetmiyorum o güzel senaryoyu bozacaklarınızaten olay ilk iki sezonda bitiyor diğer sezonları gereksiz @Harunnn60 la @xemrexxx bir inat uğruna devam ediyorlar normalde çoktan bırakmaları lazımdı
1 ve 2 sezonlari süper 3.sezonda senarist değişince dizi biraz bozuluyor ama sezon finaliyle kurtarıyor 4.sezonda suan çok iyi gidiyor biraz 3.sezon sıkıntılı sadeceDizi öyle güzel ilerliyor ki zannetmiyorum o güzel senaryoyu bozacaklarını
Sen ne diyorsun @Harunnn60 nasıl didiyor diğer sezonlar
devam ediyorsun herhalde @destere'nin dediğine göre
lindy le daha bir uymluyum3.bölümü izledim
bu tommy lindye asılmaya başladım yok seni korucam bir daha yaşanmayacak böyle şeyler falan .ss
reese parlağı öldü iyi oldu pek bir gıcık eydi darısı jakenin başına
connor ayıp etti olayı haber yapmakla ama sophiacığım ağzının payını verdi
kız @Çiğdem- bu connor ile @destere iyi çift olur gelin çiçeğini de sen kaparsın nikahta
bugün empire da izlemediğim bölümleri tamamlıyorum yarın buna devam ederim artık4.bölümü izledim
tommy prlağı lindy e yanaşmak için bahane arıyor falcı da hemen anladı
lindy polisliğe laıştı iyice neyse bu bölüm 6 ggencin başına felenler üzerine kuruluydu iki tanesi diğerlerine mezuniyet şakası yapmak için kaçak yolcu hikayesi uydurur diğer 4 ünü gemiye kilitler biri bulunur olayları pk analtmaz gerç lindy azıcık konuşturdu ve çzödü neyse şak yapanlaran kız olanı video çekerken gemide zincitre takılır kafasını vurur ve denize düşer yani mort olay bu k basitmiş tüm bölüm boşuna oyalandık
@destere @cookies @Çiğdem-
Benim bunu izledigimi nerden çıkardın4.bölümü izledim
tommy prlağı lindy e yanaşmak için bahane arıyor falcı da hemen anladı
lindy polisliğe laıştı iyice neyse bu bölüm 6 ggencin başına felenler üzerine kuruluydu iki tanesi diğerlerine mezuniyet şakası yapmak için kaçak yolcu hikayesi uydurur diğer 4 ünü gemiye kilitler biri bulunur olayları pk analtmaz gerç lindy azıcık konuşturdu ve çzödü neyse şak yapanlaran kız olanı video çekerken gemide zincitre takılır kafasını vurur ve denize düşer yani mort olay bu k basitmiş tüm bölüm boşuna oyalandık
@destere @cookies @Çiğdem-
ikinci bölümde kaldım yarına bunuda tamamlarım artıkBenim bunu izledigimi nerden çıkardın
Guzel diziye benziyor ama baya dizim var
kaçınılmaz son sana avuç kalacak yine2x2. Bölüm
lindoşum harika muhteşem
sophia bile güzel, otururken bayağı yeteneğini açığa çıkarıyor
lindoş kızkardeşini arıyordu en son ? onu unuttu artık ben in katilini bulma çabasında oysa sarah ı kimbilir hangi kötü adam kovalıyor belli değil
tommy yuvarlağıyla işbirliği yapan lindy reese in peşine düştü bunlar reese den şüphelenirken kurban reese oldu
bu işin sonunda tommy ile lindoş çiftleşecek sanırım
@xemrexxx @MelankoliK @cookies @gözlemci @Harunnn60 @Çiğdem-
ben lindy ile sophia yı üstüste seviyorum karıştırıp alacalı bir yaratık elde edeceğim )kaçınılmaz son sana avuç kalacak yine