ne zaman başlıyorsun? bu sefer kesin tarih almam şart pll de bizi kandırmıştın bu sefer işin kolay değilDaha başlamadım @destere ))))
http://www.dizibox.org/eye-candy-1-sezon-1-bolum-izle/@destere şuan mobilim yarın yada bu gece izlerim özelden bana 1 Bölümün linkini atsana gece zaman bulursam izlerim
link bile verdik başlamazsan ne bu dünyada nede öteki dünyada yatacak yerin yokEyw @destere inş başlarım senin azmine hayranım )))))
Yav adamı kötü dizilere başlatma sonra yabancı dizi izlemeyecek daha. İyi dizilerden başlasın.link bile verdik başlamazsan ne bu dünyada nede öteki dünyada yatacak yerin yok
kendi tercihi @ABAY_06 a 4 dizi önerdim bunu seçti )Yav adamı kötü dizilere başlatma sonra yabancı dizi izlemeyecek daha. İyi dizilerden başlasın.
True Dedective, Fargo, Vikings ve GoT gibi dizilerden başlasın ki dizi alışkanlığı edinsin zamanla bunlarıda izler. Ben mesela Maskeli'ye Vikings'i önerdim çok sevdi.kendi tercihi @ABAY_06 a 4 dizi önerdim bunu seçti )
izlemiyorki izlemeye niyeti yok @ABAY_06 ın bugüne kadar kırk dizi önerdim olmadı diyorum en azından bir yerden başlatalım yabancı dizi izlemeye alışınca artık diğerlerinide tek tek sıkıştırırız arayaTrue Dedective, Fargo, Vikings ve GoT gibi dizilerden başlasın ki dizi alışkanlığı edinsin zamanla bunlarıda izler. Ben mesela Maskeli'ye Vikings'i önerdim çok sevdi.
Yanına adam aramak için sıkıcı dizilerini önerme o açıdan şey ettim. )izlemiyorki izlemeye niyeti yok @ABAY_06 ın bugüne kadar kırk dizi önerdim olmadı diyorum en azından bir yerden başlatalım yabancı dizi izlemeye alışınca artık diğerlerinide tek tek sıkıştırırız araya
Fena diz değil aga sen kaçıncı bölümdesin ilk bölümü bitirdim azönce ilk yabancı dizim))Yanına adam aramak için sıkıcı dizilerini önerme o açıdan şey ettim. )
Aga benim tarzım değil böyle diziler. Bir yerden başlaman iydir tabii.Azönce 1'inci bölümü bitirdim
Azönce 1'inci bölümü bitirdim fena dizi değil Lindy güzel hoş kızmış Sara hızlı bir giriş yaptı başlangıç olarak )) sonradan dizi ortlara doğru biraz yavaşladı sonralara doğru heycan biraz arttı Ben ölmesine üzüldüm birazcık Lindy üzüldü diye olabilir belkide)) bir tek kişi seni ona götürebilir demesi güzel @destere senlik sahnelerde vardı dizide havadar havadar lindy ve Ben işi pişirdiler
Fena diz değil aga sen kaçıncı bölümdesin ilk bölümü bitirdim azönce ilk yabancı dizim))
süper olmuş başlaman vallahi sonunda başlatabildik ya bir yabancı diziye artık gerisi gelirAzönce 1'inci bölümü bitirdim
Azönce 1'inci bölümü bitirdim fena dizi değil Lindy güzel hoş kızmış Sara hızlı bir giriş yaptı başlangıç olarak )) sonradan dizi ortlara doğru biraz yavaşladı sonralara doğru heycan biraz arttı Ben ölmesine üzüldüm birazcık Lindy üzüldü diye olabilir belkide)) bir tek kişi seni ona götürebilir demesi güzel @destere senlik sahnelerde vardı dizide havadar havadar lindy ve Ben işi pişirdiler
Fena diz değil aga sen kaçıncı bölümdesin ilk bölümü bitirdim azönce ilk yabancı dizim))
bu diziyi bir kaç bölüm izlesin ondan sonra @abay06 a vikingsleri önereceğim o diziyi görünce artık yerli dizileri bırakırAga benim tarzım değil böyle diziler. Bir yerden başlaman iydir tabii.
@ABAY_06 Yerli dizi izlemiyor 1-2 tane. Onlarıda bırakmasın. Kenan İmirzalıoğlu'nun yeri ayrıdır.süper olmuş başlaman vallahi sonunda başlatabildik ya bir yabancı diziye artık gerisi gelir
bunun ikinci bölümünde heyecan dahada artıyor fazla ara vermeden ikinci bölümü izle artık vazgeçemezsin i
bu diziyi bir kaç bölüm izlesin ondan sonra @abay06 a vikingsleri önereceğim o diziyi görünce artık yerli dizileri bırakır
bıraksın bıraksın ben bıraktım o da bıraksın yerlilerde hayır yok hepsi birbirinin kopyası artık zerre zevk alamıyorum yerlilerden türü veya oyuncuları farketmiyor yerliler cidden sıfırı tüketmiş durumda )@ABAY_06 Yerli dizi izlemiyor 1-2 tane. Onlarıda bırakmasın. Kenan İmirzalıoğlu'nun yeri ayrıdır.
Saat 20:00 - 21:00'de yerli dizi izlemek sarıyor valla onlarda olmasa zaman nasıl geçecek.bıraksın bıraksın ben bıraktım o da bıraksın yerlilerde hayır yok hepsi birbirinin kopyası artık zerre zevk alamıyorum yerlilerden türü veya oyuncuları farketmiyor yerliler cidden sıfırı tüketmiş durumda )