Bakalım ya yarın 2 bölümü izlersem yavaş yavaş izliyip gidim ne olicek bakalım birde bu alt yazılı zor oluyor Lindy'emi bakim altyazımı bakim şaşırdım )))konudan dolayı diziyi beğenmediysen direk vikingslere geçebilirsin alternatif çok yani bizde
Bakalım ya yarın 2 bölümü izlersem yavaş yavaş izliyip gidim ne olicek bakalım birde bu alt yazılı zor oluyor Lindy'emi bakim altyazımı bakim şaşırdım )))konudan dolayı diziyi beğenmediysen direk vikingslere geçebilirsin alternatif çok yani bizde
bende onun için demiştim bu diziyi alışma süreci kabul et altyazılara alışırsız zamanla ondan sonra pek sıkıntı olmaz alışma dönemini atlattıktan sonra daha kaliteli dizilere geçersin lindy pratik yapmak için birebir )Bakalım ya yarın 2 bölümü izlersem yavaş yavaş izliyip gidim ne olicek bakalım birde bu alt yazılı zor oluyor Lindy'emi bakim altyazımı bakim şaşırdım )))
Evet alışcaz artık sen şuan kaç yabancı dizi izliyorsun pekibende onun için demiştim bu diziyi alışma süreci kabul et altyazılara alışırsız zamanla ondan sonra pek sıkıntı olmaz alışma dönemini atlattıktan sonra daha kaliteli dizilere geçersin lindy pratik yapmak için birebir )
Ben bu diziyi izlemediğim için bilmiyorum altyazı hızlımı?Evet alışcaz artık sen şuan kaç yabancı dizi izliyorsun peki
Biraz hızlı geldi bana siz alışkınsınız bende alışcam yavaş yavaş artık ))Ben bu diziyi izlemediğim için bilmiyorum altyazı hızlımı?
Her dizinin altyazısı hızlı değil diziden kaynaklanıyor olabilir.Biraz hızlı geldi bana siz alışkınsınız bende alışcam yavaş yavaş artık ))
Dublajlısı olmuyor mu bunların ))))Her dizinin altyazısı hızlı değil diziden kaynaklanıyor olabilir.
Dublajı sevmezsin tavsiyede etmem. Böyle alışman daha iyi.Dublajlısı olmuyor mu bunların ))))
sanırım bir 20 dizi var izlediğimEvet alışcaz artık sen şuan kaç yabancı dizi izliyorsun peki
O baya varmış nası talip ediyosun hepsini birden zor iş seninkidesanırım bir 20 dizi var izlediğim
çok kolay bir zamanlar izlediğim yerli dizileri düşününce şu an izlediğim yabancı diziler yanında çok hafif kalıyor çünkü bir yerli dizi izlemek için kaybettiğim zaman diliminde dört yabancı dizi rahat izleme imkanım varO baya varmış nası talip ediyosun hepsini birden zor iş seninkide
kalmış iki bölümün bize yetişeceksin )2 bölümü az önce bitirdim beklediği gibi hareketli değildi bu bölüm hayal kırıkığı oldu biraz
Lindy katili bulmak için çabalıyor epey ama ilerleme pek yok kadının yüzüne asit dökülmesi ilk sahnede ve sarışın oğlanın arabasına bindikten sonra biraz hareket oldu sonlarda katil dedikleri adam öldürüldü galiba ben şu lindy'nin arkadaşında şüphelendim nedense erkek olan
aynen connor da her yol var gibi tommy biraz meyillense connor vatandaşa yumulacak anında )2. Bölümü izledim
Genel olarak iyi ve heyecanlı bir bölümdü.Ben'in katil olduğunu düşünüyordum o öldü. Jake'den şüpheleniyordular o değilmiş o da öldü değişik bir dizi kimden şüphelensen ölüyor.
Bence katil, Ben'in polis arkadaşı çünkü Ben öldükten hemen sonra hemen o ortaya çıkmıştı.
@destere senin dediğin gibi Connor Tommy'e teklifte bulundu ama o kabul etmedi yanlış hatırlamıyorsam ben sarışınlardan hoşlanıyorum dedi
Daha ilk bölümden şüphelenmiştimaynen connor da her yol var gibi tommy biraz meyillense connor vatandaşa yumulacak anında )
zaten üçüncü bölümde çiftleşiyor bizim oğlanlar )Daha ilk bölümden şüphelenmiştim
Hadi ya diğeri olmaz anca sarışın olacaksın diyordu Nasıl oldu da ikna olduzaten üçüncü bölümde çiftleşiyor bizim oğlanlar )
işin şakası öyle birşey olmuyor zaten ama biraz fazla beklersen izlememezlik edersen artık spoiler veriyorum açık açık )Hadi ya diğeri olmaz anca sarışın olacaksın diyordu Nasıl oldu da ikna oldu
3.bölümü de indirdim izlerim bu akşam
Niye canım dün 2. bölümü izledim bugün de 3. bölümü izleyeceğimişin şakası öyle birşey olmuyor zaten ama biraz fazla beklersen izlememezlik edersen artık spoiler veriyorum açık açık )