Diğer Eye Candy 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok artık sadece The Killing'i 3. bölümde bıraktım :A
Pll yi de 3.bölümde kaldım ama devam edeceğim @destere :)
the killing, pll ve eye candy i 3 bölüm izledin :) bir revenge i düzenli izliyorsun sanırım :)

bu diziyi izlemiyorum ben cnm yorumlarına bakmamda sakıncası yok ama bakmasaydım keşke hahaha :F:F:F
lindy haricinde senlik bukleler var çiğdem görmeden kesin kararını verme :) süper portakaldaki oğlanlar bunların yanında sıfır kalır :))

Son düzenleme:
the killing, pll ve eye candy i 3 bölüm izledin :) bir revenge i düzenli izliyorsun sanırım :)

lindy haricinde senlik bukleler var çiğdem görmeden kesin kararını verme :) süper portakaldaki oğlanlar bunların yanında sıfır kalır :))
Doğrudur . Şu an Revenge'yi de durdurdum :)
Kara Ekmek'e sardım .
@destere hiç Kara Ekmek'e baktın mı? :)

Doğrudur . Şu an Revenge'yi de durdurdum :)
Kara Ekmek'e sardım .
@destere hiç Kara Ekmek'e baktın mı? :)
baktım baktım bir 15 dakika :) ihtiyar kocayı beğenmeyen genç kadının yatacak genç erkek arama çalışmaları vardı dizide :))
birde dizide unutulmaz ın eda melda yelda sının eda sı oynuyor dizide :))

takip edeceğim kadar güzel olmasada farklı bir dizi ? ilk gözüme çarptığında diziden bahsetmiştimde @beyazsoy sen izleme reytingler düşüyor dedi? bende izlemeyi bırakmıştım :))
boşver izle sen hadi bende bu diziyi önereyim sana :)
Asiye'nin özdeyişleri de iyi :)
Örnek : ''Benim rahat edemediğim yerde kimse istirahat edemez '' :D

boşver izle sen hadi bende bu diziyi önereyim sana :)
Asiye'nin özdeyişleri de iyi :)
Örnek : ''Benim rahat edemediğim yerde kimse istirahat edemez '' :D
bana yabancı dizi öner yerli dizileri şimdi araya karıştıramam :)) zaten bir sürü dizim birikti zaman bulursam onları eriteceğim :)

takip edeceğim kadar güzel olmasada farklı bir dizi ? ilk gözüme çarptığında diziden bahsetmiştimde @beyazsoy sen izleme reytingler düşüyor dedi? bende izlemeyi bırakmıştım :))
Aksine ohb bin aynisi izle dedim. Demek sen dizileri bu kafayla izliyon ondan yanlış dizileri izliyon))))

Aksine ohb bin aynisi izle dedim. Demek sen dizileri bu kafayla izliyon ondan yanlış dizileri izliyon))))
tamamda ohb nin aynısıysa aynısından iki tane niye izleyeyimki :) OHB dende bıktım artık efsuna vermişler sazı kız tek başına solo performans sergiliyor:) başrol dediğimiz ateş le bahar karakterleri işsizlikten çekirdek kırıyor :))

@destere ne oldu söylediğim diziyi izlemedin de nasıl ben bunu kaçırmışım diye dövünüyormusun yoksa :)

benden alıntı yapmamışsın ismimide etiketlememişsin öyle olunca mesajınla ilgili uyarı gelmedi şimdi sen sorunca baktım ?

hung u izlemedim ? konusu neyki ?
Hımm bak ona dikkat etmemişim :)
Ciddi olamazsın 😱
Aç ta bak ben buradan anlatmayayım eminim beğeneceksin :A

1x4 bölüm güzeldi konu değişik yerlere gitti.
1x4. Bölüm

süperdide konu dağıldı gibi lindy dedektifliğe soyundu oysa sadece soyunsa yeterliydi :)

liseli ergenler birbirlerini korkutmak için eski bir gemide oynaşıp sevişiyorlardı max denen salak kendini bir arabada uyanırken buldu diğer ergenlerden amy düşüp kafasını çarpmış neyse tüm olayı lindy tommy işbirliğiyle öğrendik :)

falcı kadın sarah yaşıyor dedi tommy sarah ı bulacak buna karşılık lindy tommy le oynaşmayı kabul edecek işin özünü anladım ben :)

şu kızları öldüren katil hikayesi nerelerde kaldı 4. bölümde ondan bahseden çıkmadı:) sanırım o olay bahane oldu lindoş dedektif kesilecek başımıza :)
Max gazı yiyip ölecekti son anda kurtardı tommy çekip aldı.Bizim Türk dizilerinde olsa Max pişman olacaktı , çıkmak isteyecekti ama çıkamayacaktı bu sefer 2-3 bölümde onu kurtarmaya çalışılacaktı :)
Amy kendi kaşındı 'ne şht ne gzi şey yoluna gitti niyazi' var ya aynen öyle oldu :)
[/spoiler]

1x4 bölüm güzeldi konu değişik yerlere gitti.

Max gazı yiyip ölecekti son anda kurtardı tommy çekip aldı.Bizim Türk dizilerinde olsa Max pişman olacaktı , çıkmak isteyecekti ama çıkamayacaktı bu sefer 2-3 bölümde onu kurtarmaya çalışılacaktı :)
Amy kendi kaşındı 'ne şht ne gzi şey yoluna gitti niyazi' var ya aynen öyle oldu :)
[/spoiler]
dizi güzel gidiyorda sadece bir konuda hayal kırıklığı yaşıyoruz :)

dizi HBO gibi bir kanalda olsaydı lindy i daha bir ayrıntısıyla keşfetseydik keşke :) her bölüm lindy biriyle sevişeceğine oturup kendi başına soyunsa daha iyi olurdu seyrederdik güzel güzel:)

dizi güzel gidiyorda sadece bir konuda hayal kırıklığı yaşıyoruz :)

dizi HBO gibi bir kanalda olsaydı lindy i daha bir ayrıntısıyla keşfetseydik keşke :) her bölüm lindy biriyle sevişeceğine oturup kendi başına soyunsa daha iyi olurdu seyrederdik güzel güzel:)
Lindy'in kimseyle seviştiği yok en son 1. bölümde hafif birşeyler olmuştu. O da sayılmaz :))