Diğer Eye Candy 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Niye canım dün 2. bölümü izledim bugün de 3. bölümü izleyeceğim :)
Artık dizilere devam :)
zaten bunda 4. bölümü izlersen artık yeni bölümü aynı anda izleem imkanımız var yani bunda bana yetişmen kolay :)

ama pll den umudu kestim artık orda yetişemezsin :)

zaten bunda 4. bölümü izlersen artık yeni bölümü aynı anda izleem imkanımız var yani bunda bana yetişmen kolay :)

ama pll den umudu kestim artık orda yetişemezsin :)
Yeter ki isteyeyim imkansız değil :) :)
Vallaha Spartacus'un 1 sezonunu bu yılbaşı akşamında ve diğer günü akşam
( yani 2 akşamda ilerlete ilerlete de olsa ) bitirdim desem inanmazsın herhalde :lol:

Yeter ki isteyeyim imkansız değil :) :)
Vallaha Spartacus'un 1 sezonunu bu yılbaşı akşamında ve diğer günü akşam
( yani 2 akşamda ilerlete ilerlete de olsa ) bitirdim desem inanmazsın herhalde :lol:
TWD yi izliyormusun ? biraz önce 5x9 u izledim hala etkisindeyim o ne güzel sahnelerdi yaw harikaydı neyse twd sayfasına gideyim :)

1x3 bölüm de iyiydi
Katil içlerinden yani tanıdıkları biri olabilir. Katil Lindy bayıldığında onu bir yere götürdü ve kimse fark etmedi..

bölümü izledim bubonic panpamız geldi:))
topik oğlanın sevgilisi kurban gitti bu sefer:) @destere çok üzülür:)
bubonic partiyi kilitlyip paralı oyunlamilleti biribirne düşürdü. parmağını kesen bile oldu ama en sonunda para uçtu geri
tommy en son sahnede frindzone düştü khaleesinin yanındaki jorah gibi kaldı iyi oldu parlağa

kız @Çiğdem- koş tommy parlağı sana kaldı @MelankoliK @destere

bölümü izledim bubonic panpamız geldi:))
topik oğlanın sevgilisi kurban gitti bu sefer:) @destere çok üzülür:)
bubonic partiyi kilitlyip paralı oyunlamilleti biribirne düşürdü. parmağını kesen bile oldu ama en sonunda para uçtu geri
tommy en son sahnede frindzone düştü khaleesinin yanındaki jorah gibi kaldı iyi oldu parlağa

kız @Çiğdem- koş tommy parlağı sana kaldı @MelankoliK @destere
izlediğin bölüm 5. bölümmü ? izlediğin bölümü niye yazmıyorsun yeni bölümmü başladı eskisimi bir fikrimiz olurdu :)

6.bölümü izledim @Çiğdem- gibi ufak tefek sıska çirkin bir kız varidi
makineye bağlı yaşıyordu ölüm saatine göre hastanenin sistemini çökertecek virüs yapmış şifresini de karaciğer ilacının moleküler formülü yapmış psikopat :)
lindy jake parlağıyla buluşamadı buluşssa vericik gibi :)
tommy ile de yakınlaşıyor lindyciğim ne yaptığı belli değil
göremediğimiz psikopatımız l,ndy i izlemeye devam ediyor.ss

@destere @MelankoliK

6.bölümü izledim @Çiğdem- gibi ufak tefek sıska çirkin bir kız varidi
makineye bağlı yaşıyordu ölüm saatine göre hastanenin sistemini çökertecek virüs yapmış şifresini de karaciğer ilacının moleküler formülü yapmış psikopat :)
lindy jake parlağıyla buluşamadı buluşssa vericik gibi :)
tommy ile de yakınlaşıyor lindyciğim ne yaptığı belli değil
göremediğimiz psikopatımız l,ndy i izlemeye devam ediyor.ss

@destere @MelankoliK
dizibox da yayınlanmayan dizilerin yeni bölümünü hep kaçırıyorum bunuda izleyemedim yarına kaldı neyseki pll yi izledim bugün :)

1x5. Bölüm

çok seksi bir bölümdü :)

connor yuvarlağı oliver yuvarlağıyla oynaşıyordu sonra flirtual katili oliver a tecavüz etti :)
katil için parti düzenlediler bilgisayar manyağı bubonic lindy i kucağa aldı jake i elledi sonunda tomy e atladı olaylar olaylar:))) izlerken lindy e bir kez daha aşık oldum
kimbilir 6. bölümde ne halt yiyecekler :)
@xemrexxx @MelankoliK @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci

1x5. Bölüm

çok seksi bir bölümdü :)

connor yuvarlağı oliver yuvarlağıyla oynaşıyordu sonra flirtual katili oliver a tecavüz etti :)
katil için parti düzenlediler bilgisayar manyağı bubonic lindy i kucağa aldı jake i elledi sonunda tomy e atladı olaylar olaylar:))) izlerken lindy e bir kez daha aşık oldum
kimbilir 6. bölümde ne halt yiyecekler :)
@xemrexxx @MelankoliK @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci
Hadi hadi bir an önce izleyelim diye yapıyorsun değil mi bu yorumu :D sen var ya sen @destere :A

1x6. bölüm

harikaydı ya efsane bir bölümdü @xemrexxx @MelankoliK @Çiğdem- @gözlemci bu bölümü izlemediyseniz yaşamayın daha iyi :))

hastaneye virüs bulaştırmış hacker lar tommy yuvarlağı lindy den yardım istedi lindy nöropiliç hastalığına yakalanmış ayaklarına yattı yoğun bakımda ona buna verdi işi çözdü helal olsun kıza :)
george tosuncuğuda oturduğu yerden yemek tıkıştırıp bilgisayar uzmanı kesildi başımıza diziden çıksa dizi hafifler onun toto ağırlığı diziyi mahfetmiş :)
doktor wells de bayağı güzel di yani insanın öyle bir doktoru ve lindy gibi bakıcısı olsa yeterli öp öp başına koy :)

Son düzenleme:
1x7. Bölüm

süperdi ya yine cillop gibi bir bölüm izledim:) nerdesiniz @xemrexxx @MelankoliK @cookies @Çiğdem-

anlatayım durumu

lindy
verdi :)

bunu gören tommy jake e daldı bir kavga bir gürültü aman tanrım arada connoru yatırdılar:) devamı spoiler içinde :))

beth le nick sevişirken kameraya alındı nick jake den jake lindy den lindy tommy den yardım istedi tommy ile lindy otel odasına girip sevişirken george adlı şişko ile jake bunları kameradan dikizliyordu
sonra babylon un görevlendirdiği oğlan tommy e tecavüz edip lindy e demir saplayacakken yakalandı birlikte sevişip oynaştılar :)

1x7. Bölüm

süperdi ya yine cillop gibi bir bölüm izledim:) nerdesiniz @xemrexxx @MelankoliK @cookies @Çiğdem-

anlatayım durumu

lindy
verdi :)

bunu gören tommy jake e daldı bir kavga bir gürültü aman tanrım arada connoru yatırdılar:) devamı spoiler içinde :))

beth le nick sevişirken kameraya alındı nick jake den jake lindy den lindy tommy den yardım istedi tommy ile lindy otel odasına girip sevişirken george adlı şişko ile jake bunları kameradan dikizliyordu
sonra babylon un görevlendirdiği oğlan tommy e tecavüz edip lindy e demir saplayacakken yakalandı birlikte sevişip oynaştılar :)
ayy diziyi izlemiyorum ama ilk spoi ne öyle beee hahahaha :F:F:F