zaten bunda 4. bölümü izlersen artık yeni bölümü aynı anda izleem imkanımız var yani bunda bana yetişmen kolayNiye canım dün 2. bölümü izledim bugün de 3. bölümü izleyeceğim
Artık dizilere devam
ama pll den umudu kestim artık orda yetişemezsin
zaten bunda 4. bölümü izlersen artık yeni bölümü aynı anda izleem imkanımız var yani bunda bana yetişmen kolayNiye canım dün 2. bölümü izledim bugün de 3. bölümü izleyeceğim
Artık dizilere devam
Yeter ki isteyeyim imkansız değilzaten bunda 4. bölümü izlersen artık yeni bölümü aynı anda izleem imkanımız var yani bunda bana yetişmen kolay
ama pll den umudu kestim artık orda yetişemezsin
TWD yi izliyormusun ? biraz önce 5x9 u izledim hala etkisindeyim o ne güzel sahnelerdi yaw harikaydı neyse twd sayfasına gideyimYeter ki isteyeyim imkansız değil
Vallaha Spartacus'un 1 sezonunu bu yılbaşı akşamında ve diğer günü akşam
( yani 2 akşamda ilerlete ilerlete de olsa ) bitirdim desem inanmazsın herhalde
Yok izlemiyorum ama kardeşim izlerken hafiften bakmışlığım varTWD yi izliyormusun ? biraz önce 5x9 u izledim hala etkisindeyim o ne güzel sahnelerdi yaw harikaydı neyse twd sayfasına gideyim
katil lindy e kıyamıyor, kesin benim gibi biridir öyle bir güzelliğe kolay kolay kıyılmaz1x3 bölüm de iyiydi
Katil içlerinden yani tanıdıkları biri olabilir. Katil Lindy bayıldığında onu bir yere götürdü ve kimse fark etmedi..
Yani öyledir yoksa o kadar yaklaşmışken bırakmazkatil lindy e kıyamıyor, kesin benim gibi biridir öyle bir güzelliğe kolay kolay kıyılmaz
izlediğin bölüm 5. bölümmü ? izlediğin bölümü niye yazmıyorsun yeni bölümmü başladı eskisimi bir fikrimiz olurdubölümü izledim bubonic panpamız geldi)
topik oğlanın sevgilisi kurban gitti bu sefer @destere çok üzülür
bubonic partiyi kilitlyip paralı oyunlamilleti biribirne düşürdü. parmağını kesen bile oldu ama en sonunda para uçtu geri
tommy en son sahnede frindzone düştü khaleesinin yanındaki jorah gibi kaldı iyi oldu parlağa
kız @Çiğdem- koş tommy parlağı sana kaldı @MelankoliK @destere
geri kalmışsın senizlediğin bölüm 5. bölümmü ? izlediğin bölümü niye yazmıyorsun yeni bölümmü başladı eskisimi bir fikrimiz olurdu
çabuk yetişirim yeterki bir gaza basalım )geri kalmışsın sen
dizibox da yayınlanmayan dizilerin yeni bölümünü hep kaçırıyorum bunuda izleyemedim yarına kaldı neyseki pll yi izledim bugün6.bölümü izledim @Çiğdem- gibi ufak tefek sıska çirkin bir kız varidi
makineye bağlı yaşıyordu ölüm saatine göre hastanenin sistemini çökertecek virüs yapmış şifresini de karaciğer ilacının moleküler formülü yapmış psikopat
lindy jake parlağıyla buluşamadı buluşssa vericik gibi
tommy ile de yakınlaşıyor lindyciğim ne yaptığı belli değil
göremediğimiz psikopatımız l,ndy i izlemeye devam ediyor.ss
@destere @MelankoliK
Bende 4. Bölümün yarısını izledim diğer yarısını da izlerim birazdanbugün 5. ve 6. bölümü üstüste izleyip toplu kıyım gerçekleştireceğim @xemrexxx
@MelankoliK senide bekliyoruz son durakta
Hadi hadi bir an önce izleyelim diye yapıyorsun değil mi bu yorumu sen var ya sen @destere1x5. Bölüm
çok seksi bir bölümdü
connor yuvarlağı oliver yuvarlağıyla oynaşıyordu sonra flirtual katili oliver a tecavüz etti
katil için parti düzenlediler bilgisayar manyağı bubonic lindy i kucağa aldı jake i elledi sonunda tomy e atladı olaylar olaylar)) izlerken lindy e bir kez daha aşık oldum
kimbilir 6. bölümde ne halt yiyecekler
@xemrexxx @MelankoliK @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci
ayy diziyi izlemiyorum ama ilk spoi ne öyle beee hahahaha1x7. Bölüm
süperdi ya yine cillop gibi bir bölüm izledim nerdesiniz @xemrexxx @MelankoliK @cookies @Çiğdem-
anlatayım durumu
lindyverdi
bunu gören tommy jake e daldı bir kavga bir gürültü aman tanrım arada connoru yatırdılar devamı spoiler içinde )
beth le nick sevişirken kameraya alındı nick jake den jake lindy den lindy tommy den yardım istedi tommy ile lindy otel odasına girip sevişirken george adlı şişko ile jake bunları kameradan dikizliyordu
sonra babylon un görevlendirdiği oğlan tommy e tecavüz edip lindy e demir saplayacakken yakalandı birlikte sevişip oynaştılar