Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Supernaturel güzel evet şimdi boşum izlemek istersem izlerim aslında niye üşeniyorum anlamadım, @destere izlememem için büyü mü yaptı anlamadım ki. :A

Niye Emre izleyince çok kaliteli mi oluyor? Oradan ne anlamam gerek? :A

Dediğin diğer dizileri de duymuştum isimlerini, yabancı gelmedi yani haklısın. :)
@xemrexxx kaliteden anlıyor demek istemedim cnm bukadar cw kanalını kötüleyen birisi cw dizisi izliyorsa dizi kalitelidir yanı onu demek istedim :kiki::kiki::kiki:

ayrıca süpernatural boş vaktin varsa izle devam et cnm @destere ye bakma sen süpernaturalı izlesen sadece o bile yeter sana 🙂🙂🙂

@xemrexxx kaliteden anlıyor demek istemedim cnm bukadar cw kanalını kötüleyen birisi cw dizisi izliyorsa dizi kalitelidir yanı onu demek istedim :kiki::kiki::kiki:

ayrıca süpernatural boş vaktin varsa izle devam et cnm @destere ye bakma sen süpernaturalı izlesen sadece o bile yeter sana 🙂🙂🙂
süpernational ın ilk sezonunu tümden izlemiştim :)
vampire diares in 5 bölüm falan izledim:)
the 100 den iki bölüm izledim :)
izlediğin dizilerden aşağı yukarı bilgim var kimisi güzel kızlarıyla izlenebilitesi yüksek diziler :)

süpernational ın ilk sezonunu tümden izlemiştim :)
vampire diares in 5 bölüm falan izledim:)
the 100 den iki bölüm izledim :)
izlediğin dizilerden aşağı yukarı bilgim var kimisi güzel kızlarıyla izlenebilitesi yüksek diziler :)
@mrt-06 @xemrexxx @OzaN gördünüzmü desterede cw ci çıktı sadece size çaktırmıyordu :F:F:F

neresini kıskanayım adam uçan deve kuşu :) hayatımın hiç bir anında arkası büyük kafası küçük devekuşu olma isteğim olmadı :))

ama oliver karpuzunun kızkardeşi çok hoş ona aşık oldum :))
hhahahahahahhaha sen öldürürsün insanı varya :F:F:F:F

Breaking Bad
Thé walking dead
Mad Men
Turn
Thé killing
Hell on wheels
Daha sayayim mi :D )))
hell on wheels miş bende inandım :)) hell on wheels i sadece bir ben izliyorum birde bir ara @Forumdash izlemişti :)
turn pek bir şeye benzemiyor :)

@mrt-06 en iyi kanal AMC yalansa yalan diyin @Çiğdem- @destere @xemrexxx

Hele destere kanalın tüm dizilerini izliyor benden daha çok :F
AMC de izlediğim tüm diziler kaliteli harika dizilere imza atıyorlar tek eksikleri HBO kadar cesur sahneleri yayınlamamaları :) biraz ailevari takılıyorlar :)

Son düzenleme:
hell on wheels miş bende inandım :)) hell on wheels i sadece bir ben izliyorum birde bir ara @Forumdash izlemişti :)
turn pek bir şeye benzemiyor :)

AMC de izlediğim tüm diziler kaliteli harika dizilere imza atıyorlar tek eksikleri HBO kadar cesur sahneleri yayınlamamaları :) biraz ailevari takılıyorlar :)
Hell on wheels yazarken izliyorum demedim dizini kaliteli olduğunu söyledim izlediğimi nerden çıkardın :D

Kanal ailelere önem veriyor bence iyi yapıyor :D

Yok izlemedim ama kovboylu dizi galiba e2 yayınlıyor du :))
kovboylu ?

western yani western en sevdiğim türlerden biri ama fazla sayıda çekilmiyor ben o tarzı seviyorum hell on wheels bitmeden onun yerine başka bir western gelse keşke aynı kalitede harika olur :)

Neyse bugün iki dizi izledim @sokak sanati GoT'u unuttum demiştim ya hızlıca 8'e kadar izledim 9'dan devam edicem. :Z

Birde benim şişman ikiliyi izledim dizi güzelde sarmamaya başladı o zenci çift de fena değil. :D

GoT'a devam etmene sevindim.:Z Bence 9-10'u izle 2. sezon cepte.:Z

Senin diğer dizi komedi galiba ben pek ilgilenmiyorm.:(

Cidden bakm sana söyleyince bir daha izledim 9-10. bölümleri öyle güzel.:F Bua rada hiç sevdiğin karakter falan olmadı mı.:( Khaleesi ilk sezonda çok sevilirdi aynı şekilde Arya.:bhr:
Khaleesi çok güzel birde adını unuttum şimdi şu minik adam iyi. :F Zaten diğerlerinin ne olduğu belli değil tam iyi karakter diyorum seviyorum bir bakıyorum adam şey çıkıyor ya da kadın. :F