kanal fanı değilim de galiba anti kanal fanıyım senede 20 dizi izliyim daha cbs dizisi izlemedimYabancıların kanal logolarına baktım da CW'ninki daha asortik duruyor. Ezmeyin kanalı artık.
kız cw nin 20 dizisi var sanki 7 tanecik dizisi var kanalın
aaaa sanki kanunsuz suç işliyorum sanacak görende yaaa hahahaRakamın düşük olması seninle alakalı değil CW'da zaten o kadar dizi var. Kanalın 18 tane dizisi olsa sen 6'sını izliyor olsan haklısın.
en iyi fantastik diziler orada cnm sen diğerlerine bakma en kaliteliler orada 🙂🙂Yabancıların kanal logolarına baktım da CW'ninki daha asortik duruyor. Ezmeyin kanalı artık.
ayol senin yaşaman hata beaaaa sanki kanunsuz suç işliyorum sanacak görende yaaa hahaha
'CW' demek istedin sanırım. Hitap etmiyorsa sana yapacak bir şey yok, izlemezsen izleme sanki Emre bizi izlemiyor diye üzülecekler. (Daha 1 dizisini izledim beğendim, beğendiysem o kadar dandik bir kurum değildir. )kanal fanı değilim de galiba anti kanal fanıyım senede 20 dizi izliyim daha cbs dizisi izlemedim
yok lo cw den reignle the 100 ü izliyim zaten düzelttim cbs den scorpions ı izliyimişim'CW' demek istedin sanırım. Hitap etmiyorsa sana yapacak bir şey yok, izlemezsen izleme sanki Emre bizi izlemiyor diye üzülecekler. (Daha 1 dizisini izledim beğendim, beğendiysem o kadar dandik bir kurum değildir. )
Deminder beri CW'yi kötülemiyor muydun? Bu yabancı kanal kavgalarına zor alışacam gibi. .ssyok lo cw den reignle the 100 ü izliyim zaten düzelttim cbs den scorpions ı izliyimişim
the 100 e iki bölüm bende bakmıştım dizide favori olarak sarı clarke ile esmer octavia yı tutuyorum bırakmıyorumyok lo cw den reignle the 100 ü izliyim zaten düzelttim cbs den scorpions ı izliyimişim
octavia yı senden önce tuttum hem sen finn i şey eetmemiş miydin @Çiğdem-the 100 e iki bölüm bende bakmıştım dizide favori olarak sarı clarke ile esmer octavia yı tutuyorum bırakmıyorum
kaliteli çok sahnesi misalpll kalitesinde değilmiş )
kötülemiyorum ki @Çiğdem- in kanal fanlığını eleştiriyorumDeminder beri CW'yi kötülemiyor muydun? Bu yabancı kanal kavgalarına zor alışacam gibi. .ss
cnm 6 dizisi var amerikanın en iyi dizileri kuşkusuz'CW' demek istedin sanırım. Hitap etmiyorsa sana yapacak bir şey yok, izlemezsen izleme sanki Emre bizi izlemiyor diye üzülecekler. (Daha 1 dizisini izledim beğendim, beğendiysem o kadar dandik bir kurum değildir. )
ayoll süpernaturalı izlesene sen önceNeyse bugün iki dizi izledim @sokak sanati GoT'u unuttum demiştim ya hızlıca 8'e kadar izledim 9'dan devam edicem.
Birde benim şişman ikiliyi izledim dizi güzelde sarmamaya başladı o zenci çift de fena değil.
Supernaturel güzel evet şimdi boşum izlemek istersem izlerim aslında niye üşeniyorum anlamadım, @destere izlememem için büyü mü yaptı anlamadım ki.cnm 6 dizisi var amerikanın en iyi dizileri kuşkusuz
1-süpernatural kalitesini konusmaya gerek yok
2- vampire diaries var vampir dizisi ve oda çok köklü bir dizi
3-the originals bu dizide vampire diariesin yan dizisi ve oldukça popüler
4- arrow arrowun kalitesini konusmaya gerek yok batman tarzı harika bir dizi
5- the flash buda arrowun yan dizisi bu yıla damga vuran yeni dizilerden
6- the 100 @xemrexxx te izliyor kalitesini ordan anla
6 diziside en iyi amerikan dizilerinden
ben izleyince kalite puanı 50 den 80e çıkıyor direktSupernaturel güzel evet şimdi boşum izlemek istersem izlerim aslında niye üşeniyorum anlamadım, @destere izlememem için büyü mü yaptı anlamadım ki.
Niye Emre izleyince çok kaliteli mi oluyor? Oradan ne anlamam gerek?
Dediğin diğer dizileri de duymuştum isimlerini, yabancı gelmedi yani haklısın.